Přejít na obsah

dzavel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 688
  • Registrace

  • Vyhraných dnů

    4

dzavel vyhrál naposled 16. červen 2020

dzavel měl nejlépe hodnocený obsah!

Věci klubové

  • Auto
    Subaru

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Ostrava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

dzavel's Achievements

Toto forum je můj domov

Toto forum je můj domov (5/6)

463

Popularita

  1. dzavel

    Co jste dnes udelali...

    JJ, tam jde trávit den a pořád to bude málo . Kdo tam pojedete, kupte si tam triko, nebo vás to bude mrzet jako mě . Už před muzeem byly půjčovny aut ferrari (s muzeem to nemělo nic společného, byly to soukromé pujčovny) a ten zvuk projíždějících aut kolem byl nádherný. V okolí muzea jsou i nějaké továrny ferrari, viděl jsem chlapy v montérkách...takových hezkých montérkách .
  2. dzavel

    3D tisk

    Vytisknuto
  3. dzavel

    3D tisk

    Zítra snad dotisknu v2. Jedno kolo v1 má na horní straně vynechávku filamentu, zítra to zkusím nafotit.
  4. dzavel

    3D tisk

    @DriverVyměnil jsem jenom trubičku za capricon tube. @VojtouNerCZ To nemáš děti, nebo jim to nepujčíš? Cívka je acccreate flexible filament z ali. Bohužel tvrdost na obalu není. Tisknul jsem kravinky pro holky (k Barbínám) a tam šel poznat flexi materiál, ale u toho kola to je dost tuhé a hodně hladké. Nemáš jiné kolo kde je nějaký dezén?
  5. dzavel

    3D tisk

    @Driver Ender 3 pro @VojtouNerCZ No nevím, jestli má plnit učel kola, tak grip jako guma to nemá ani náhodou. Podle mě to bude prokluzovat při rozjezdu.
  6. dzavel

    3D tisk

    Tak první kolo vytisknuto, jen mi to přijde moc tvrdé (do gumy/pneumatiky to má daleko). Vyfoceno s viditelnými otřepy. VID_20210717_192910700.mp4 VID_20210717_192910700.mp4
  7. Záleží jak dlouhý bude kabel a kudy ho povedeš. 5x2,5mm máš tak 11kw/20A? Když to natáhneš 5x4mm máš na to ok přívod v rozvaděči?
  8. dzavel

    3D tisk

    V jakém detailu by jsi to chtěl? Plnění 20%? Mám jen bílé TPU a tvrdost nevím, asi 92. Tisknout bych začal až o víkendu.
  9. dzavel

    3D tisk

    Pošli mi STL, mrknu na to. Z TPU jsem zatím tiskl jen pokusy.
  10. dzavel

    Hlasování pro cvrčka

    Gratulace, ať jsou zdraví a dělají samou radost Trošku jsem cestoval a dal jsem cca 50-70hlasů
  11. dzavel

    306GTi-6 by Béďa

    S tím bude škoda jezdit .
  12. dzavel

    jaké auto koupit

    Asi ne . Jestli si někdo kupuje nové auto a má možnost se svézt ve dvou rozdílných motorizací, tak si může pocitově zvolit lepší variantu. Když se sveze jen v jedné motorové verzi, která mu vyhovuje, ale nemá srovnání platí co jsem psal. Druhé věc na zvážení spolehlivost a servisovatelnost. Beru to tak, že na auto mobilovém foru řešíme i toto, resp se o to zajímáme. EDIT: Jo a aby se jen jezdilo je právě dobré vybrat motor co se moc nesere
  13. dzavel

    jaké auto koupit

    @Hafity udělat zkušební jízdu, porovnat si to. Třeba i udělat průzkum spolehlivosti, servisní náročnosti daného typu motoru. @ozzy56 přesně, někdo v autě nenajde optimální posed a sebelepší motor to nenahradí.
  14. dzavel

    jaké auto koupit

    1,4mpi fabia žrala více než 1,6 peugeot 306 . Prostě se některé malé obsahy musí více točit, aby jely a pak si pápnou. To že se v tom někomu dobře jede a nepotřebuje více výkonu, neznamená že to nejlepší možná volba .
  15. dzavel

    Dotaz na adminy

    K příspěvku jde přiložit příloha o velikosti 1GB? Není to chyba?
×
×
  • Vytvořit...