Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jedou spolu vlakem v jednom kupé Francouzka s pudlíkem, americký voják a anglický lord. Americký voják otevře okno a dáma začne hubovat: "Okamžitě to zavřete, je tu zima, Fifinka mi nastydne!

"Voják tedy vstane, zavře okno a jak sebou vlak cukne, narazí do dámy a šlápne jí na nohu. Dáma začne nadávat: "Vy nezdvořáku jeden, vy hulváte, že se nestydíte!" Voják se opravdu rozčílí, chytí pudlíka a vyhodí ho z okna ven. Dáma zalapá po dechu a obrátí se na lorda: "Pane, řekněte mu něco...já už nemám slov!"

Lord se zvedne, ukloní se a řekne: "Dovolte, milý příteli, obávám se, že jste vyhodil z okna tu nepravou čubku."

Odesláno (upraveno)

No a tenhle fór jsem se dneska sám chytil

Letmým pohledem na razítko na PETce jsem usoudil, že první řádek znamená datum plnění (10. 07. 25 - 26 jsem prostě ignoroval) a druhý řádek jsem četl jako 10. 09. 57, čímž mi vyšla uvedená "záruka" ohromných 32 let + 2 měsíce

Když jsem před chvílí mával PETkou Pavlovi před očima a čekal jsem, že se tomu překlepu oba zasmějeme, byl jsem juniorem rychle vykázán do příslušných mezí - druhej řádek je přece nějakej kód asi plničky (1U) a pak následuje asi čas plnění 9:57 - koukni na ty dvojtečky

A tak jsem před mlaďasem i na FCB tak trochu za vola

20250827_124429.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...