Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik je nás na clubu motorkářů?

Recommended Posts

Odesláno

Od posledního mojeho příspěvku tady jsem provedl updrade jednostopýho vozovýho parku . Ale pořád jedu v Adventure stylu . BMW F800GS Adventure a Honda Africa Twin 1000 Adventure Twin .

IMG_20241029_122029.jpg

IMG_20241029_121920(2).jpg

IMG_20241106_142936.jpg

IMG_20241106_143038(1).jpg

Odesláno

A ještě tady mám fotečku z Kosova , město Pejë , kde mě srazil policejní Rapid ... docela to zku..í celou cestu . 

Je to na dlouho , řešit takovou DN ...jak na místě , pak s pojišťovnou v Kosovu . Muselo se do toho zapojit velvyslanectví ČR v Kosovu . Naštěstí paní byla dost ochotná .

IMG_20240613_084532.jpg

IMG_20240613_085158.jpg

Odesláno (upraveno)

Bawco bylo trochu "nakřivo" ... do Černé Hory by pro mě v rámci povinnýho ručení přijela odtahovka , ale v Kosovu naše pov.ručení neplatí , tak jsem zkusil jet po vlastní ose do MNE , a protože se to dalo , tak jsem se nakonec rozhodl to dojet až domů , abych nemusel čekat na odtahovku . Nakonec jsem to po příjezdu hned dal do servisu , za tři dny bylo opraveno. Jedna vidle byla lehce ohnutá , to se srovnalo . Nejvíc to odnesla osa předního kola , ta byla ohnutá že skoro nešla ven . Ta se taky jen rovnala . Víc než tejden se čekalo na origo plexi od BMW , protože je to Adventure a bylo v celý Evropě jedno jediný a tejden jim rvalo než to pošlou z Německa sem . Pak se 3 měsíce řešilo pojištění . Jak se do tohoto zapojilo Velvyslanectví ČR v Kosovu tak do dvou dnů bylo peníze na účtu.

Ono to dostalo ránu od toho sloupku na tom plotě , do předního kola . Kdyby to šlo jen do toho "pole" mezi sloupkama ( to co na fotce není - odletělo na chodník tam někam před kavárnu  ) tak to se zastavím asi na chodníku a nic moc se nestane . Oni mě nabrali tím Rapidem na boční levej kufru . Nedal mě přednost .

Upraveno uživatelem MP
  • O 2 týdny později...
Odesláno

když ti to partnerka dovolí, tak proč nee ? 😉

já se mezi motorkáře necpu, ale když jsem loni koupil Forzu125, chtěl jsem s ní spát v garáži 🙈, ale ani flaška rumu nepomohla, tak jsem ju po půlnoci celý zmrzlý opustil , chuděru 😂

• O 1 měsíc později...
Odesláno

jojo, se oteplilo, tak dárci orgánů vyjeli--včera mi jeden málem odřel levý bok, jak těsně mě předjel, přitom v protisměru nikdo, jel jsem totiž přes dědinu 55, tak se asi ,pomstil' :( 

• O 2 měsíce později...
Odesláno

@Roman Bazi... já bych to nedělal. Já jezdím posledních 20 let ve vyklápěčkách Caberg s kšiltem (bo offroad pyčo) a tam jsou integrovaný sluneční brejle (clona). Je to akorát.... Hodně tmavý sklo je k večeru nebo když ze slunka vletíš do lesa hodně nebezpečný...

Odesláno

Chápu, ale když jedu dopolko nebo odpolko proti slunku, tak je to docela nepříjemné. Já mám také integrované tmavé sklo, a myslím, że by tmavší bylo lepší. Kdyż je šero, nebo vjedu do lesa, tak je zvednu.

Odesláno

on se prodava i tmavý štit nebo zrcadlovy ale nemaji homologaci, tim zatmavenim vlastne udelas to same , ja mam taky integrovanou clonu a jezdim s ni v nekolika polohach , jak pises ze bys zadelal horni cast stitu tak ja si prave tu clonu stahnu jen trebas o centak nebo o dva .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...