MP Odesláno 25. prosinec 2025 Odesláno 25. prosinec 2025 Od posledního mojeho příspěvku tady jsem provedl updrade jednostopýho vozovýho parku . Ale pořád jedu v Adventure stylu . BMW F800GS Adventure a Honda Africa Twin 1000 Adventure Twin . Pe.Tr, BubakGS, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
MP Odesláno 25. prosinec 2025 Odesláno 25. prosinec 2025 A ještě tady mám fotečku z Kosova , město Pejë , kde mě srazil policejní Rapid ... docela to zku..í celou cestu . Je to na dlouho , řešit takovou DN ...jak na místě , pak s pojišťovnou v Kosovu . Muselo se do toho zapojit velvyslanectví ČR v Kosovu . Naštěstí paní byla dost ochotná . Citovat
OK406 Odesláno 27. prosinec 2025 Odesláno 27. prosinec 2025 @MP Hlavně, že vše nakonec dobře dopadlo. Ale je to velmi nepříjemný zážitek a znepříjemní to zbytek cesty. Jak na tom byla motorka? Milan+ ohodnotil 1 Citovat
MP Odesláno 28. prosinec 2025 Odesláno 28. prosinec 2025 (upraveno) Bawco bylo trochu "nakřivo" ... do Černé Hory by pro mě v rámci povinnýho ručení přijela odtahovka , ale v Kosovu naše pov.ručení neplatí , tak jsem zkusil jet po vlastní ose do MNE , a protože se to dalo , tak jsem se nakonec rozhodl to dojet až domů , abych nemusel čekat na odtahovku . Nakonec jsem to po příjezdu hned dal do servisu , za tři dny bylo opraveno. Jedna vidle byla lehce ohnutá , to se srovnalo . Nejvíc to odnesla osa předního kola , ta byla ohnutá že skoro nešla ven . Ta se taky jen rovnala . Víc než tejden se čekalo na origo plexi od BMW , protože je to Adventure a bylo v celý Evropě jedno jediný a tejden jim rvalo než to pošlou z Německa sem . Pak se 3 měsíce řešilo pojištění . Jak se do tohoto zapojilo Velvyslanectví ČR v Kosovu tak do dvou dnů bylo peníze na účtu. Ono to dostalo ránu od toho sloupku na tom plotě , do předního kola . Kdyby to šlo jen do toho "pole" mezi sloupkama ( to co na fotce není - odletělo na chodník tam někam před kavárnu ) tak to se zastavím asi na chodníku a nic moc se nestane . Oni mě nabrali tím Rapidem na boční levej kufru . Nedal mě přednost . Upraveno 28. prosinec 2025 uživatelem MP Citovat
patt Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden Tak kdo přezimovává motorku v obýváku? mam takový nutkání si tak hezky v teple udělat drobný servis, brzdy, GO vidlic, svíčky a gumy BubakGS, Schreek a OK406 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden když ti to partnerka dovolí, tak proč nee ? já se mezi motorkáře necpu, ale když jsem loni koupil Forzu125, chtěl jsem s ní spát v garáži , ale ani flaška rumu nepomohla, tak jsem ju po půlnoci celý zmrzlý opustil , chuděru BubakGS, Roman Bazi a OK406 ohodnotil 3 Citovat
patt Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden Tak já jsem se nepal, já jsem to oznámil pravda, že se jí to moc nelíbilo, ale nu což OK406, BubakGS a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
OK406 Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden @patt Zapadá pěkně do bytového interiéru. Na sedačku může dát partnerka květináče a bude i ona spokojená, jaký má stojan na kytky. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 12. leden Odesláno 12. leden Něco mi říká, že u nás by rovnou mohli natočit český remake jedné scény z Taxi 3 Veverka, OK406 a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor Doufám, že ne. Ale v podstatě to je jedno, škoda (téměř) každého. Medvěd a Hafity ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. březen Odesláno 1. březen jojo, se oteplilo, tak dárci orgánů vyjeli--včera mi jeden málem odřel levý bok, jak těsně mě předjel, přitom v protisměru nikdo, jel jsem totiž přes dědinu 55, tak se asi ,pomstil' Citovat
Hafity Odesláno 23. květen Odesláno 23. květen Dnes mně míjela Babeta s PAVem.... Teda v protisměru samolitr.... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen Máte někdo osobní zkušenost se zatmavením skla na přilbě? Je málo tmavé, a kdyż jedu delší dobu proti slunku, snesl bych ho tmavší. Citovat
BubakGS Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen @Roman Bazi... já bych to nedělal. Já jezdím posledních 20 let ve vyklápěčkách Caberg s kšiltem (bo offroad pyčo) a tam jsou integrovaný sluneční brejle (clona). Je to akorát.... Hodně tmavý sklo je k večeru nebo když ze slunka vletíš do lesa hodně nebezpečný... Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen Chápu, ale když jedu dopolko nebo odpolko proti slunku, tak je to docela nepříjemné. Já mám také integrované tmavé sklo, a myslím, że by tmavší bylo lepší. Kdyż je šero, nebo vjedu do lesa, tak je zvednu. Citovat
sitler Odesláno 26. květen Odesláno 26. květen @Roman Bazi neda mi to se nezeptat... nemel jsi kdysi Yamahu XTcko predelany na motarda? Nebo je to jen shoda jmen/nicku... ? Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 27. květen Odesláno 27. květen @sitler ne neměl. Je to jen shoda. @BubakGS napadlo mě, jestli by nešlo nechat zatmavit jen horní čast skla a spodní nechat jak je? BubakGS a sitler ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. květen Odesláno 27. květen on se prodava i tmavý štit nebo zrcadlovy ale nemaji homologaci, tim zatmavenim vlastne udelas to same , ja mam taky integrovanou clonu a jezdim s ni v nekolika polohach , jak pises ze bys zadelal horni cast stitu tak ja si prave tu clonu stahnu jen trebas o centak nebo o dva . BubakGS a Roman Bazi ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.