Milan+ Odesláno 24. červen 2023 Odesláno 24. červen 2023 před 9 hodinami, Vena garážmistr napsal: No co jsem posbíral info po různých jiných fórech tak celkově jak byla spousta lidí spokojena tak i ti spokojenci hlásí že bohužel kvalita nářadí jde s každou další generací dolů. Na druhou stranu já také patřím spíše k těm lidem který si vercajk nemůžou vynachválit. Nám dvě 1/4" golovky a obě toho nadělali spousty pak mám spoustu cajků na aku a taky jsem spokojen. Na dílně máme 1/4" ráčnu která taky spolehlivě funguje. Tuhle velkou sadu jsem chtěl koupit ale nějak jsem prokaučoval sníženou cenu. Takže pořídím ještě jednu Dniprovku a bude klid. Ona ta Dnipro je jen a jen přebalená čajna,jo kámo z UK to tu má,pohoda,průšvih je ,že dnes ten obchod jede pomozte UK,tady budeme prodávat nářadí,pomůžete Ukrajině. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 @Milan+ vím že to co mám na dílně tak ta funguje a když vezmu do ruky ten kufr tak je možná dvakrát těžší než ty dvě polský co tam mám. Pravda je že když jsem ji tehdy kupoval tak stála něco málo do 3 litrů teď ta samá stojí o litr víc. Ale pořád to vychází levněji než některé " západní " značky. Jak je to s kvalitou dneska nevím ale výhoda je že v Praze maj krám a tam si můžu zajet to očuchat. A ve svý podstatě mě jako koncovýho zákazníka dvakrát nezajímá jestli firma odvádí nějaký desátky někomu na nějakou pomoc, vím že ceny všeho zboží vylezli nahoru myslím si že zrovna u nich to není až tak extrémní zdražení. Další věc je že i ty " západní " firmy si nechávaj spoustu věcí dělat v číně a taky to dokážou nechat udělat kvalitní je to jen o tom jestli vedení tý firmy je ochotný čínským dětěm dát za tejden pytel rejže nebo pytlík rejže. ozzy56 a Almanil ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 25. červen 2023 Odesláno 25. červen 2023 V 24. 6. 2023 at 16:48, Milan+ napsal: UK Němělo by to být UA UK byl dycynky UNITED KINGDOOM, jestli se nepletu .... Péťa, jarokare, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
pavelu96 Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 Nevím, jestli je to užitečná věc, ale pro někoho kdo má rád Dijonskou hořčici a brambůrky vřele doporučuji. Nevěděl jsem co od nich očekávat a rozsekaly mi chuťové pohárky vejpůl morepower a Péťa ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. srpen 2023 Odesláno 15. srpen 2023 Tak dnes umřel kroviňák, jestli jsem s ním nasekal 20 hodin za ty 4 měsíce? XD Motor točí, ale tak divně, hlavu zastavím rukou. Citovat
Milan+ Odesláno 15. srpen 2023 Odesláno 15. srpen 2023 Jestli je půlený,tak se podívej na unašeč v tom spoji. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. srpen 2023 Odesláno 15. srpen 2023 Tam je tp OK. Zkoušel jsem vyndat spodní část hřídele, nasadit na vrchní část křovinořezu, a když ho rozjedu na plný výkon, zastavím to celý rukou a motor točí dál. Buď problém b motoru nebo klouže hřídel v tý vrchní části. Tam se vrtat nebudu, pošlu jim to zpátky. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 7. září 2023 Odesláno 7. září 2023 (upraveno) Tak mi vrátili peníze, že si křovinořez vyzvednou a ticho po pěšině Tak jsem se jal zjišťovat, co je blbě a opravil jsem to. Změřil jsem motor, ten je OK, ale všiml jsem si, že na rotoru jsou v plechovém pouzdře magnety, které se dají s trochou snahy točit samostatně. To bylo nasazený na kovovém jádře, které se točilo s rotorem. Samozřejmě je blbost, aby se magnety točily nezávisle na rotoru. Trocha tekutého kovu, do rána to zatuhlo a křovinořez maká Takže mám peníze i nářadí Upraveno 7. září 2023 uživatelem VojtouNerCZ PaKr, ozzy56 a MotoMoto ohodnotil 2 1 Citovat
Hafity Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 Skromný dotaz: máte někdo tucha co znamená označení na elektronářadí PARKSIDE? Příklad: Aku rázový utahovák PASSP 20-Li A2.... Zajímá mně to A2 na konci.... Včera jsem si toho náhodou všimnul zrovna u těchto utahováků a dnes při likvidaci dvou ocasek.... Zatím jsem zaznamenal kombinace A1, A2, B1, B2.... Není to cosi kvalitativního? Pokud by to bylo o rozsahu příslušenství v balení, tak by to bylo spíš na obale, než na přístroji Škoda, že už sem nelozí Minimaxa, ten by možná věděl.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 To je pouze serie, po A2 nasleduje A3, nebo B1 atd, většinou je tam pak nějaké vylepšení atd. Je to vlastně takovej facelift Hafity ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 No nějakou logiku to má, akorát mi přijde trošku divné, že se v nabídce e-shopu objevují různé série najednou.... Jeden jedinec by řekl, že "do Vánoc bude A1 a po Vánocích A2".... Ale třeba je použita jiná logika.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 Jo, je to tak, kolikrat je i cena stejna. Když jsem hledal pilu ocasku tak mezi dvema seriema byl rozdil že starší nemela dvě rychlosti. Stáli stejně. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 Nicméně pozor, ne vždy znamená vyšší číslo a písmeno lepší produkt... Třeba černý velký utahovák PASSP 20 li. A1 je lepší než A2, která měla nějaký výrobní problém a rázák se lámal mezi rukojetí a samotnou hlavou... Nejlepší je aktuálně nejnovější A3, neláme se a je silnější. Ale u všech produktů třeba nejnovější řada ještě neřeší závažný problém řady předchozí. Je v tom bordel Hafity, Radek Hurvajz a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 já teď hodně používal akušroubovák z Lidlu, co byl doma ve skříni a rok ho nikdo nenabil, takže jsem měl obavy, jak to pojede--šrouboval jsem 560 vrutů--tak jsem ho nabil a musím říct super, jede jako nový, jsem překvapen regius, Radek Hurvajz a Hafity ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 před 15 hodinami, Hafity napsal: Skromný dotaz: máte někdo tucha co znamená označení na elektronářadí PARKSIDE? Příklad: Aku rázový utahovák PASSP 20-Li A2.... Zajímá mně to A2 na konci.... Včera jsem si toho náhodou všimnul zrovna u těchto utahováků a dnes při likvidaci dvou ocasek.... Zatím jsem zaznamenal kombinace A1, A2, B1, B2.... Není to cosi kvalitativního? Pokud by to bylo o rozsahu příslušenství v balení, tak by to bylo spíš na obale, než na přístroji Škoda, že už sem nelozí Minimaxa, ten by možná věděl.... Snad pobočka,či spíše prodejce Garlandu v Litomyšli to má servisovat, hoď dotaz tam. Citovat
Hafity Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 před 22 hodinami, ozzy56 napsal: --šrouboval jsem 560 vrutů-- Zhruba před 10ti roky jsem kupoval "vrtačkošroubovák" Parkside.... Odhadem má za sebou 4000 vrutů i s předvrtáním.... Jede stále.... Nechápu a smekám klóbrc.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Stifler Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 V 23. 9. 2023 at 20:48, VojtouNerCZ napsal: Nicméně pozor, ne vždy znamená vyšší číslo a písmeno lepší produkt... Třeba černý velký utahovák PASSP 20 li. A1 je lepší než A2, která měla nějaký výrobní problém a rázák se lámal mezi rukojetí a samotnou hlavou... Nejlepší je aktuálně nejnovější A3, neláme se a je silnější. Ale u všech produktů třeba nejnovější řada ještě neřeší závažný problém řady předchozí. Je v tom bordel Sakra, to je blbá zpráva. Já se zrovna nechal nalákat na akci tohoto velkého utahováku v sadě s nabíječkou a 8Ah aku. Jinak nejsem zastánce aku nářadí z Lidlu. Tak snad mě nepotká stejná smůla. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 Hele nevím o nikom, komu se to stalo mimo 5 letou záruku Navíc se to nemusí týkat celé A2 řady ale jen určité šarže... To nikdo neví. jen, že A2 je na to náchylná. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 já teda osobní zkušenost nemám, ale rodina nebo známí reklamace v Lidlu jen chválí --nikdo nedebatuje, přístroj vymění, nebo okamžitě vrátí peníze, podle toho co zákazník požaduje... dýzl a P607Olda ohodnotil 2 Citovat
Stifler Odesláno 2. říjen 2023 Odesláno 2. říjen 2023 @VojtouNerCZ Jo, to máš pravdu, že se to nemusí týkat celé řady A2, však čísel výrobků mají více u stejné řady. Uvidím, jak se bude dařit tomu mému kusu. @ozzy56 Ano, to mohu potvrdit. Naposledy nyní. Vznesl jsem dotaz, proč mi v poškozené krabici přišla flexa (nepoškozená), u které chyběly náhradní uhlíky. Po přesměrování mého dotazu na partnera (jakási firma Grizzly v Německu) mi odepsali, že posílají nový kus a starý nepožadují zpět. Takže namísto odpovědi, kam se mohly zatoulat náhradní uhlíky k jinak funkční flexe, jsem obdržel druhou flexu s kompletním příslušenstvím, tedy i s uhlíky zdarma - dneska přišla, byť ne v originální Parkside krabici, ale to je úplně šuma fuk. Před pár měsíci reklamována wapka 170ka po cca 2,5 roce od koupě a vyměněna za novou bez debat (dodal Hecht), všechny předchozí reklamace také vyřízeny vždy buď vrácením peněz nebo novým strojem, takže já na Lidl a jeho styl vyřizování reklamací nemohu říct jediného špatného slova. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.