Radek Hurvajz Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 Růže nechci, reflektor chci. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 před 3 hodinami, minimaxa napsal: No jasný, proto jsem ji vzal Tak ještě 20V led reflektor a 20V horní frézku... Dej vědět co ta fréza. Přemýšlím, zda koupit na 20V nebo na 230. Baterku mám max 4Ah Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 No pokud bude skladem, tak dám určitě vědět. Citovat
vendelinek Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 (upraveno) Minulý týden jsem si objednal na Lidl shopu skartovačku a dneska jsem ji prvně "zajel",mám toho různyho papírování už moc a jelikož to nemám kde pálit ,budu to likvidovat takhle,teď už to budu moct hodit do odpadu papíru Nějakou velkou jsem nechtěl aby šla uklidit a cena byla skoro litr,a tuhlentu normálně nemaji v prodeji,jen přes shopping a vyšla mě na necelý 4 stovky Za odpoledne jsem udělal skoro plnou tuhle velkou krabici,zítra budu pokračovat ještě mám dvě takový krabice a věřím,že je naplnim Upraveno 5. duben 2022 uživatelem vendelinek Citovat
radim.1008 Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 (upraveno) @minimaxa a tohle máš taky? Upraveno 5. duben 2022 uživatelem radim.1008 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest minimaxa Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 Nemám. A zatím nijak neuvažuji. I když, možná do práce by to šlo... Ale tam plánuji pákový espresso Citovat
Agrafik Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 před 2 hodinami, vendelinek napsal: ,teď už to budu moct hodit do odpadu papíru Ti nevím, i na té fotce si z těch lístků ze skartovačky docela počteš , takže bych to stejně spálil. Na to je lepší skartovačka , která dělá drť cca 3x3mm . Citovat
peter23p Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 Tak tuhle skartovačku mám taky a už nepoužívám, ani nepočítám kolikrát sem ji musel rozebírat a čistit. Má psáno že umí až 6 papírů ale to fakt nezvládá, už při dvou papírech se proužky začnou namotávat do vnitřního mechanizmu až se zastaví. A při delším provozu se dost zahřívá až se vypne. Tohle je opravdu tak pro důchodce co skartují jeden výpis z účtu za měsíc. Na cokoliv jiného bych koupil lepší skartovačku. Citovat
vendelinek Odesláno 5. duben 2022 Odesláno 5. duben 2022 @Agrafik nemám kde to pálit,jinak bych nic takovýho neřešil @peter23p tak jako důchodce jsem,leč dělal jsem selekci v šuplatech a skříních a koukal jsem na ty hromady papírů a účtu co se mi za ty léta nashromáždili,musím to zlikvidovat abych mohl dělát další hromádky Ty co dělají céčka drobný 3x3 např jsou už v jiné cenově a nechtěl jsemnic drahyho a velkýho abych to mohl taky složit a inteligentně uklidit Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. duben 2022 Odesláno 6. duben 2022 @radim.1008 ten kafostroj jsem viděl v nějaké recenzi na YT tuším že tam říkal že je to zkopčené nebo naklonované od Makity nicméně v tej recenzi to nevyšlo nějak přesvědčivě já teda kafe jakýkoli nepiju takže to posoudit neumím ale bylo tam že jeden hrnek jedna baterka a že ten plast ze kterého to je celé vyrobené je takový divný že to nechává stopu v tom uvařeném nápoji. A když vemeš že jeden hrnek jedna baterka kterou musíš pak stejně dát na nabíječku a stejně 99% lidí který jezdí po montážích jezdí autem a pokud vědí že na místě není proud tak sebou tahají centrálku nebo dělají tam kde proud je tak asi není takový problém pořídit nějaký levný kafoaparát na kabel a tahat to sebou v autě to kafe si vyrobit takhle. Na dílně teď excelují pokrývači odněkud z Jižních čech a ty mají v autě varnou konvici a kafostroj ráno to vypakujou když tahaj nářadí z auta upečou kdo co pije a odpoledne když pakujou nářadí tak tam ty dva aparáty přidaj zpátky. Citovat
Lihous Odesláno 6. duben 2022 Odesláno 6. duben 2022 Asi jsem dite stesteny. Asi pred trema tydny jsem objednal regal nejake drobnosti - nasledne jsem se dozvedel "ze" sleva 200Kc plati ale pro registrovane. Je ja jsem ale trouba mylset si ze je automaticky propojena aap s uctem on-line Mimochodem dnes jsem stejny regal objevil ve sleve No a dnes si privezl kalove cerpadlo - a co nezjistim v app do nedele jsem mel na toto cerpadlo slevu jen pro me 200Kc Proste stesti no. Snad to alepson bude fungovat. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. duben 2022 Odesláno 6. duben 2022 Položku bez slevy ve lhůtě 90 dní zdarma vrátit a položku objednat znovu se slevou. Citovat
Lihous Odesláno 6. duben 2022 Odesláno 6. duben 2022 @minimaxa Sice super info ale kdo se bude tahat s regalem nekam na postu vazi snad cca 20kg Spis uvazuju o kope jeste jednoho protoze ve sklepe bude potreba vic nez 5ti polic. A povzdech je spis nad uvazovanim me naprosto oblibenych IT pracantu -kteri jsou pro bezny zivot naprosto nepouzitelni. A za tim si proste stojim ac je nechci urazet. Citovat
sitler Odesláno 6. duben 2022 Odesláno 6. duben 2022 Tak ti dik za zhodnoceni pouzitelnosti (IT me zivi) Lihous ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 Jen dnes: Lihous, jarokare, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Lihous Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 @Péťa Tak to je super zprava vse jsem uz objednal koupil a zaplatil a nebylo toho zrovna malo. Peknou koledu MotoMoto a Péťa ohodnotil 2 Citovat
davidse Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 (upraveno) Před 15 lety jsem kupoval gola sadu na internetu vyrobenou v německu 108 dílnou za 2200 kč výrobce KS tools, raději bych nekupoval tyto sady v Lidlu nebo jiných podobných obchodech, je třeba se dívat jinde např: https://www.nasenaradi.cz/gola-sady/gola-sada-108ks-black/?gclid=EAIaIQobChMIl8S2jOid9wIV5Y9oCR2c2wCPEAQYBCABEgInrfD_BwE Upraveno 18. duben 2022 uživatelem davidse Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. duben 2022 Odesláno 18. duben 2022 Nějak nerozumim co to ma společnýho s Lidlem?? Nevim s čim si to mam spojit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.