Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno
před 3 hodinami, minimaxa napsal:

No jasný, proto jsem ji vzal 👍

Tak ještě 20V led reflektor a 20V horní frézku... 😁

Dej vědět co ta fréza. Přemýšlím, zda koupit na 20V nebo na 230. Baterku mám max 4Ah

Odesláno (upraveno)

Minulý týden jsem si objednal na Lidl shopu skartovačku a dneska jsem ji prvně "zajel",mám toho různyho papírování už moc a jelikož to nemám kde pálit ,budu to likvidovat takhle,teď už to budu moct hodit do odpadu papíru 

Nějakou velkou jsem nechtěl aby šla uklidit a cena byla skoro litr,a tuhlentu normálně nemaji v prodeji,jen přes shopping a vyšla mě na necelý 4 stovky 

Za odpoledne jsem udělal skoro plnou tuhle velkou krabici,zítra budu pokračovat ještě mám dvě takový krabice a věřím,že je naplnim

IMG_20220405_194702.jpg

IMG_20220405_194233.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Guest minimaxa
Odesláno

Nemám. A zatím nijak neuvažuji. I když, možná do práce by to šlo... Ale tam plánuji pákový espresso 😂

Odesláno
před 2 hodinami, vendelinek napsal:

,teď už to budu moct hodit do odpadu papíru 

Ti nevím, i na té fotce si z těch lístků ze skartovačky docela počteš :bojim , takže bych to stejně spálil. Na to je lepší skartovačka , která dělá drť cca 3x3mm .

Odesláno

Tak tuhle skartovačku mám taky a už nepoužívám, ani nepočítám kolikrát sem ji musel rozebírat a čistit. Má psáno že umí až 6 papírů ale to fakt nezvládá, už při dvou papírech se proužky začnou namotávat do vnitřního mechanizmu až se zastaví. A při delším provozu se dost zahřívá až se vypne. Tohle je opravdu tak pro důchodce co skartují jeden výpis z účtu za měsíc. Na cokoliv jiného bych koupil lepší skartovačku. 

Odesláno

@Agrafik nemám kde to pálit,jinak bych nic takovýho neřešil 

@peter23p tak jako důchodce jsem😀,leč dělal jsem selekci v šuplatech a skříních a koukal jsem na ty hromady papírů a účtu co se mi za ty léta  nashromáždili,musím to zlikvidovat abych mohl dělát další hromádky 😀

Ty co dělají céčka drobný 3x3 např jsou už v jiné cenově a nechtěl jsemnic drahyho a velkýho abych to mohl taky složit a inteligentně uklidit

Odesláno

@radim.1008 ten kafostroj jsem viděl v nějaké recenzi na YT tuším že tam říkal že je to zkopčené nebo naklonované od Makity nicméně v tej recenzi to nevyšlo nějak přesvědčivě já teda kafe jakýkoli nepiju takže to posoudit neumím ale bylo tam že jeden hrnek jedna baterka a že ten plast ze kterého to je celé vyrobené je takový divný že to nechává stopu v tom uvařeném nápoji.  A když vemeš že jeden hrnek jedna baterka kterou musíš pak stejně dát na nabíječku a stejně 99% lidí který jezdí po montážích jezdí autem a pokud vědí že na místě není proud tak sebou tahají centrálku nebo dělají tam kde proud je tak asi není takový problém pořídit nějaký levný kafoaparát  na kabel a tahat to sebou v autě to kafe si vyrobit takhle.  Na dílně teď excelují pokrývači odněkud z Jižních čech a ty mají v autě varnou konvici a kafostroj ráno to vypakujou když tahaj nářadí z auta upečou kdo co pije a odpoledne když pakujou nářadí tak tam ty dva aparáty přidaj zpátky. 

Odesláno

Asi jsem dite stesteny.

Asi pred trema tydny jsem objednal regal nejake drobnosti - nasledne jsem se dozvedel "ze" sleva 200Kc plati ale pro registrovane.
Je ja jsem ale trouba mylset si ze je automaticky propojena aap s uctem on-line 🤣
Mimochodem dnes jsem stejny regal objevil ve sleve 😂

No a dnes si privezl kalove cerpadlo - a co nezjistim v app do nedele jsem mel na toto cerpadlo slevu jen pro me 200Kc 😂🤣

Proste stesti no.

Snad to alepson bude fungovat.

Guest minimaxa
Odesláno

Položku bez slevy ve lhůtě 90 dní zdarma vrátit a položku objednat znovu se slevou. 👍

Odesláno

@minimaxa Sice super info ale kdo se bude tahat s regalem nekam na postu vazi snad cca 20kg :(
Spis uvazuju o kope jeste jednoho protoze ve sklepe bude potreba vic nez 5ti polic.

A povzdech je spis nad uvazovanim me naprosto oblibenych IT pracantu -kteri jsou pro bezny zivot naprosto nepouzitelni.
A za tim si proste stojim ac je nechci urazet.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Před 15 lety jsem kupoval gola sadu na internetu vyrobenou v německu 108 dílnou za 2200 kč výrobce KS tools, raději bych nekupoval tyto sady v Lidlu nebo jiných podobných obchodech, je třeba se dívat jinde např:

https://www.nasenaradi.cz/gola-sady/gola-sada-108ks-black/?gclid=EAIaIQobChMIl8S2jOid9wIV5Y9oCR2c2wCPEAQYBCABEgInrfD_BwE

Upraveno uživatelem davidse

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...