Rikic339 Odesláno 9. červen 2020 Odesláno 9. červen 2020 @RichVa No kdyby nevyčuhoval na druhou stranu cca metr do vozovky, tak je mi to docela buřt Ale vzhledem k tomu že tam jezdí dodávky k poště a je to jediná příjezdová cesta - navíc lehká zatáčka, tak je to pěkná prasárna.. Citovat
Medvěd Odesláno 9. červen 2020 Odesláno 9. červen 2020 I LINCOLN lze odtáhnout Prý bránil rekonstrukci ulice a údajně se při odtahu nepoškodil víc, než už byl radim.1008, Péťa, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Rikic339 Odesláno 9. červen 2020 Odesláno 9. červen 2020 No konečně, aspoň to zmizí.. Pokud vím tak jeden takový je odstavený když se jde z Václaváku na Staromák. Není to moc pěkný pohled, když už je to v podstatě vrak.. Klemoň a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. červen 2020 Odesláno 9. červen 2020 Tak takhle tady parkoval snad vždycky co tam jezdím, obec Krumvíř, taky jsem si vždycky říkal že se o to auto nebojí. Dneska rano 8:30 tam stali policajti a Focus neměl čumák, o kousek dál octávka v keříku. No už tam asi takhle parkovat nebude regius, skypeja, ozzy56 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
enikybeniky Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 Taky dobrý zaparkovat bez zajištění. Přijeli PČR, zatlačili a dali před kolo šutr. Klemoň, Péťa a skypeja ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 (upraveno) tak ono u parkovani u domu viz focus to je o hubu kdyz to dam bezpecne neprojde kocarek kdyz to dam do silnice hrozi poskozeni vozu bohuzel pozemek pred domem je asi obecni ze by si pod oknem udelal "mistecko" Upraveno 10. červen 2020 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 (upraveno) Čistě jeho blbost, měl si udělat parkovací místo namisto tech keřů a ne stát takhle blbě, jenže tady je to snad nějaká móda nebo co. Viz obec Morkůvky, a to jich tam v ty ulici je kolikrát víc takhle vystrčenejch. Přitom jak v tom Krumvíři tak v Morkůvkách je to hlavní tah. Upraveno 10. červen 2020 uživatelem Radek Hurvajz Péťa a skypeja ohodnotil 2 Citovat
*nohafuc* Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 Tak to je hustý.A co na to orgáni,když takle v podstatě všichni stojej na chodníku? Kdybych tam jel na kryplkáře,tak jim ty auta vobouchám,že by se divili. A to si ani nedovedu představit,jak to tam asi vypadá v zimě. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 na morave se to resi az se neco stane - do te doby se to neresi klasicka vesnice jizni moravy chodnik je tam na okrasu parkuji se na nem auta - lidi chodej po silnici Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 To nebude výsada moravy.. Tohle platí snad všude.. Je jedno že je to nebezpečné, dokud se tam nic nestane tak se s tím nic nedělá A kolikrát "pomůže" až když se něco stane někomu kdo má kontakty, nebo někomu vlivnému.. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2020 Odesláno 10. červen 2020 na jižní Moravě se tak parkuje odjakživa, jezdili jsme od děcka OVA-Hodonín a okolí, takže vím..., už to zaparkování za provozu když couvá, nebo vyjetí do cesty když zajede předkem..., dnes je to samý náklaďák..., je to marný, je to... Péťa a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Laďa Odesláno 12. červen 2020 Odesláno 12. červen 2020 V 10. 6. 2020 at 14:25, *nohafuc* napsal: A to si ani nedovedu představit,jak to tam asi vypadá v zimě. Stejně jako v létě, tam sníh nepadá Citovat
Pacho69 Odesláno 12. červen 2020 Odesláno 12. červen 2020 Sníh ne, jen kroupy velikosti pingpongových míčků. Stejně to nechápu, všichni tam mají vrata do dvora nebo do garáže. proč to nechávají na ulici? V některých pražských satelitech to řeší obecní vyhláškou nebo instalací zóny (buď dopravní se zákazem zastavení nebo obytná). Lidi jsou líný otevřít bránu a vjet si do dvora, stejně "za chvíli" zase jedou.. No a místní policie v klidu sází pokuty a úřad nesmlouvá. Pokud je to ale průtah obcí, tak to asi není na značku zóny, jedině zákaz zastavení. Nedělám si iluze, stejně jako v Praze ho kdekdo ignoruje. Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 12. červen 2020 Odesláno 12. červen 2020 Poslední dobou mám spíš pocit že se u dopravní značky "zákaz zastavení" změnil význam na "zastav tady" Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 12. červen 2020 Odesláno 12. červen 2020 Jo jo a že prý "5 metrů" od hrany křižovatky či přechodu pro chodce . . . Auta stojej tak , že nesjedeš z chodníku kočárkem . . . Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. červen 2020 Odesláno 19. červen 2020 (upraveno) Luxusní Mercedes dnes v Olomouci před nábytkem KIKA Já samozřejmě parkuji předpisově Upraveno 19. červen 2020 uživatelem Pepito Rikic339 ohodnotil 1 Citovat
Ajdamek Odesláno 19. červen 2020 Odesláno 19. červen 2020 Se mu ani nedivim, pokud je tam dost parkovacich mist, tak proc riskovat, ze mu to nekdo oboucha a hlavne pokud by zaparkoval k tomu ostruvku se stromem, tak bude pul metru couhat. ozzy56 a Namor74 ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 19. červen 2020 Odesláno 19. červen 2020 A proč já musím parkovat správně a mít to obouchané z obou stran a on ne ??? Mně bolí 1 000 Kč jako jeho 10 000 Kč , takže všichni jsou si rovni jen někteří jsou ti rovnější ??? Laďa, Péťa a Rikic339 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 20. červen 2020 Odesláno 20. červen 2020 před 10 hodinami, Ajdamek napsal: a hlavne pokud by zaparkoval k tomu ostruvku se stromem, tak bude pul metru couhat. Tak mohl normálně zaparkovat na místě vedle Fordu. Já tohle prostě nechápu a pro mě to je neomluvitelné. Rikic339, Fruktis a Laďa ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.