Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Sitler - já třeba nesnesu, když nevidím zadním oknem co se děje za mnou a tak ve všech autech vozím náklad jen do úrovně zadního plata (samozřejmě vyjma jízdy se školním Transitem, což je holt plnoplechová dodávka co nemá ani zadní dveře s okny). I to plato mám vždycky zatažené, páč nesnesu ani odraz krámů v zadním okně.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

hmmmm, me tata naucil jezdit na bocni zrcatka a tak ze nevidim zadnim oknem je mi uplne fuk..... mrknu do levyho a vidim....... kdyz si to tak vezmu, tak ja mam vlastne zpetny vnitrni nastaveny jen na holky dozadu.... abych mrknul co se deje, kdyz skace celej zadek :D 

ja to mam tak, ze tu rakev musim procedit ze sklepa velmi uzkym a zahnutym schodistem, pak skrze barak, nasledne pridelat na hagusy pricniky, pak tam dat rakev a jelikoz mam ucka, tak jeste 8 sroubu, a pri mem vzrustu uz to neni ze zeme, ale ruzne lezu po aute..... no proste ji tam nandam jen kdyz je nutnost. Sit v zavazadlovym prostoru mam taky, ale dle Adely nebude jezdit na cikana a tak se snazime i holky vychovavat ve stylu ze na dovolene nemohou mit vse jako doma, nicmene Mondeo ma opravdu velky kufr, tak se zatim vejdeme :D ..... a na kola mam na kouli nosic. 

Odesláno (upraveno)

Scratchi - v dodávkách mám odježdíno relativně dost km (o tom se asi nemusíme přít :D ) a přesto jsem prostě rád, když zadním oknem vidím, co se za mnou děje.
Jinak rakev tahám ze sklepa tak 2x (3x) ročně, ale není to určitě práce, která by mě zásadně trápila (a to mám o dost vyšší auto než je Mondeo). Ale zase je fakt, že příčníky mám na autě trvale a tak montáž rakve začíná jenom jejich posunutím v drážce a pak už je to pro Pavla jenom prsk mrsk (ano, jsem už ve fázi, kdy když je třeba rakev, tak jí montuje víc Pavel než já  a jsem za to rád). První rakev jsem koupil až na Galaxu tady na klubu a jsem za ní rád

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

@Marcel505 světla byly ok, to si jel na zelenou, a jinak je tam jen 🔻 ale co ta stopka pod hřbitovem...? 😂 jela sem maskovaná.. se žákem... 😅 nešlo tě dohnat a dálkama blikat nesmíme... 🙈😅

Odesláno
před 4 hodinami, MJSytic napsal:

Jenom menší poznámka, všimněte si, že není bílá, jako bílá :cool:

No jedno je, bych řekl, čistá bílá a druhá bílá perleť? :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ano, pokud to bylo kolem pul osme, tak jsem to byl já. :) Jinak v Pcích teď jezdí kolega, který vypadá přesně jako já, jen má HDi. :) Čím jsi jel? Musíš mně probliknout nebo hodit šutr, já pokud nevidím za volantem sličnou slečnu, tak okolojedoucí moc nevnímám. :)

Ještě dotaz, nedávno jsem v Pcích jel za 508 a na RZ měla napsáno DAVEJAR. Nebyl to něčí nick tady na klubu?

Upraveno uživatelem kupák
Odesláno

Jo to by časově sedělo. Byl jsem trochu inkognito ve služebním Boxeru a zbliknul jsem Tě na poslední chvíli, takže "problik" by stejně neproběhl. :)

Tenhle týden děláme za "sociálkou" co se tam staví ty nový bytovky.

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dnes jsem se plánovaně v rámci víkendového weekendového putování po východě Čech (v Ústí nad Orlicí bylo setkání sběratelů Turistických známek a tak jsem včera byl v Brandýse nad Orlicí v Labyrintu a v Litomyšli, dnes jsme začali rozhlednou na Andrlově Chlumu, pak zastávkou v Lanškrouně, Novém zámku u Lanškrouna a rozhlednou a Mariánské hoře) zastavil v Žamberku. V poledne nás neplánovaně na obědě na náměstí odchytil AKCZ (už podruhé na stejném místě :D) a pak jsme se přesunuli na plánovanou zastávku k Radimovi1008.
Děkujeme za pohoštění a příjemný pokec a hlásíme, že jsme domů dojeli v pohodě 
P.S.
1) Pro Weri605 mám nějakou pozornost ...
2) Těsně před Prahou moc nechybělo a nemusel jsem psát tak vesele. Jel jsem v koloně v levěm pruhu tak 120 km/h, přede mnou Mazda, před ní stříbrná 206CC se staženou střechou, před ní Honda Civic a já upozornil Pavla, že vpravo jede 307 CC taky bez střechy a že je to dobrá náhoda. Najednou Mazda začala ostře brzdit, já na to šlápl tak, že ABS začalo kopat  a já vidím před Mazdou oblak páry .... Ta 206ka trefila zezadu Hondu. Naštěstí všichni tři byli tak duchapřítomní, že auta stáhli do levěho odstavného pruhu (který je na D 11 asi 5 km před Prahou) a my mohli pokračovat dál (nestavěl jsem, páč zastavil už řidič Mazdy a byla to zjevně jen lehká plechařina s trefeným chladičem). Myslím, že majitel 206ky nebude na dnešek rád vzpomínat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...