Medvěd Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 (upraveno) Sitler - já třeba nesnesu, když nevidím zadním oknem co se děje za mnou a tak ve všech autech vozím náklad jen do úrovně zadního plata (samozřejmě vyjma jízdy se školním Transitem, což je holt plnoplechová dodávka co nemá ani zadní dveře s okny). I to plato mám vždycky zatažené, páč nesnesu ani odraz krámů v zadním okně. Upraveno 13. červenec 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 hmmmm, me tata naucil jezdit na bocni zrcatka a tak ze nevidim zadnim oknem je mi uplne fuk..... mrknu do levyho a vidim....... kdyz si to tak vezmu, tak ja mam vlastne zpetny vnitrni nastaveny jen na holky dozadu.... abych mrknul co se deje, kdyz skace celej zadek ja to mam tak, ze tu rakev musim procedit ze sklepa velmi uzkym a zahnutym schodistem, pak skrze barak, nasledne pridelat na hagusy pricniky, pak tam dat rakev a jelikoz mam ucka, tak jeste 8 sroubu, a pri mem vzrustu uz to neni ze zeme, ale ruzne lezu po aute..... no proste ji tam nandam jen kdyz je nutnost. Sit v zavazadlovym prostoru mam taky, ale dle Adely nebude jezdit na cikana a tak se snazime i holky vychovavat ve stylu ze na dovolene nemohou mit vse jako doma, nicmene Mondeo ma opravdu velky kufr, tak se zatim vejdeme ..... a na kola mam na kouli nosic. Citovat
Medvěd Odesláno 13. červenec 2023 Odesláno 13. červenec 2023 (upraveno) Scratchi - v dodávkách mám odježdíno relativně dost km (o tom se asi nemusíme přít ) a přesto jsem prostě rád, když zadním oknem vidím, co se za mnou děje. Jinak rakev tahám ze sklepa tak 2x (3x) ročně, ale není to určitě práce, která by mě zásadně trápila (a to mám o dost vyšší auto než je Mondeo). Ale zase je fakt, že příčníky mám na autě trvale a tak montáž rakve začíná jenom jejich posunutím v drážce a pak už je to pro Pavla jenom prsk mrsk (ano, jsem už ve fázi, kdy když je třeba rakev, tak jí montuje víc Pavel než já a jsem za to rád). První rakev jsem koupil až na Galaxu tady na klubu a jsem za ní rád Upraveno 13. červenec 2023 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 24. červenec 2023 Odesláno 24. červenec 2023 Děkuji za dnešní zastaveníčko @žabi a @Handulina.. Milé a pěkný pokec... snad to nebylo naposledy... Handulina, radim.1008, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Marcel505 Odesláno 6. srpen 2023 Odesláno 6. srpen 2023 @Weri 605 Tak teď už nevím, asi tam Stopka je, ale tam většinou jdou světla... No neviděl jsem Tě, že by jsi jela v autoškolním? @radim.1008 To vypadá, jako by jsi @h4wk3y změřil a pak zastavil, legitimoval a pokutoval Citovat
Weri 605 Odesláno 6. srpen 2023 Odesláno 6. srpen 2023 @Marcel505 světla byly ok, to si jel na zelenou, a jinak je tam jen ale co ta stopka pod hřbitovem...? jela sem maskovaná.. se žákem... nešlo tě dohnat a dálkama blikat nesmíme... Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2023 Odesláno 8. srpen 2023 Klubák to není, ale když se to tak pěkně sešlo a dal to vedle nás, tak jsem to musel blejsknout Jenom menší poznámka, všimněte si, že není bílá, jako bílá zbynek..s a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 8. srpen 2023 Odesláno 8. srpen 2023 Nechal jsi mu samolepku s letákem za stěračem? Pepito ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 8. srpen 2023 Odesláno 8. srpen 2023 Běžně to s sebou vozím, ale tentokrát zrovna ne radim.1008 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 8. srpen 2023 Odesláno 8. srpen 2023 před 4 hodinami, MJSytic napsal: Jenom menší poznámka, všimněte si, že není bílá, jako bílá No jedno je, bych řekl, čistá bílá a druhá bílá perleť? pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. srpen 2023 Odesláno 8. srpen 2023 Já bych řekl, že jedno je špinavý, protože se s ním jezdí a druhý čistý, protože se s ním nejezdí... Weri 605, Rikic339, Medvěd a 2 další ohodnotil 5 Citovat
PaKr Odesláno 8. srpen 2023 Odesláno 8. srpen 2023 A zejména schované v garáži, tak lak pořád jako nový radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. srpen 2023 Odesláno 14. srpen 2023 (upraveno) v ramci pracovniho nasazeni za mnou dosel Moral3z asi me puvodne nepoznal - behem jizdy jsme pokecali co je noveho - cesta sice kratka ale pokec nezaskodil Upraveno 14. srpen 2023 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Dave_k Odesláno 22. srpen 2023 Odesláno 22. srpen 2023 Myslím, že dnes ráno jsem zahlédl @kupák na kruháči u Shellky v Chrudimi v jeho modré 508SW. Citovat
kupák Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 (upraveno) Ano, pokud to bylo kolem pul osme, tak jsem to byl já. Jinak v Pcích teď jezdí kolega, který vypadá přesně jako já, jen má HDi. Čím jsi jel? Musíš mně probliknout nebo hodit šutr, já pokud nevidím za volantem sličnou slečnu, tak okolojedoucí moc nevnímám. Ještě dotaz, nedávno jsem v Pcích jel za 508 a na RZ měla napsáno DAVEJAR. Nebyl to něčí nick tady na klubu? Upraveno 23. srpen 2023 uživatelem kupák Citovat
Dave_k Odesláno 23. srpen 2023 Odesláno 23. srpen 2023 Jo to by časově sedělo. Byl jsem trochu inkognito ve služebním Boxeru a zbliknul jsem Tě na poslední chvíli, takže "problik" by stejně neproběhl. Tenhle týden děláme za "sociálkou" co se tam staví ty nový bytovky. Citovat
zbynek..s Odesláno 6. září 2023 Odesláno 6. září 2023 Dnes jsem potkal @chuck11 na křižovatce Ruská X Výstavní. Právě jsi odbočoval na Výstavní a já jel po cyklostezce k semaforu na kole (modré) a světleoranžovy dres. Kdyby jsi to hledal náhodou na kameře. chuck11 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 9. září 2023 Odesláno 9. září 2023 Jen tak se zeptam dnes kolem poledne v Praze na vyhlidce u letiste v Knezeves .. ? Citovat
radim.1008 Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 Dnes se u nás zastavila na kávu a něco na zub k tomu delegace z Prahy. Jirkap, Medvěd a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 10. září 2023 Odesláno 10. září 2023 (upraveno) Dnes jsem se plánovaně v rámci víkendového weekendového putování po východě Čech (v Ústí nad Orlicí bylo setkání sběratelů Turistických známek a tak jsem včera byl v Brandýse nad Orlicí v Labyrintu a v Litomyšli, dnes jsme začali rozhlednou na Andrlově Chlumu, pak zastávkou v Lanškrouně, Novém zámku u Lanškrouna a rozhlednou a Mariánské hoře) zastavil v Žamberku. V poledne nás neplánovaně na obědě na náměstí odchytil AKCZ (už podruhé na stejném místě ) a pak jsme se přesunuli na plánovanou zastávku k Radimovi1008. Děkujeme za pohoštění a příjemný pokec a hlásíme, že jsme domů dojeli v pohodě P.S. 1) Pro Weri605 mám nějakou pozornost ... 2) Těsně před Prahou moc nechybělo a nemusel jsem psát tak vesele. Jel jsem v koloně v levěm pruhu tak 120 km/h, přede mnou Mazda, před ní stříbrná 206CC se staženou střechou, před ní Honda Civic a já upozornil Pavla, že vpravo jede 307 CC taky bez střechy a že je to dobrá náhoda. Najednou Mazda začala ostře brzdit, já na to šlápl tak, že ABS začalo kopat a já vidím před Mazdou oblak páry .... Ta 206ka trefila zezadu Hondu. Naštěstí všichni tři byli tak duchapřítomní, že auta stáhli do levěho odstavného pruhu (který je na D 11 asi 5 km před Prahou) a my mohli pokračovat dál (nestavěl jsem, páč zastavil už řidič Mazdy a byla to zjevně jen lehká plechařina s trefeným chladičem). Myslím, že majitel 206ky nebude na dnešek rád vzpomínat Upraveno 10. září 2023 uživatelem Medvěd Pepito, radim.1008, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.