Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Doufám, že se jedná o pokus o vtip (špatný)

Recommended Posts

Odesláno

asi není co dodat... 😅 sitler to říká správně.. jednotlivec a kolona maj prostě jiný pravidla..., ALE asi bych neměla poučovat.. 😂

sama sem dostala za "podjetí" kamionu před sjezdem z dálnice pokutu, kdy sem ho chtěla předjet normálně, ale on hodil levej blinkr, tak sem to poslala místo něj do pravýho a on místo mě do levýho.., tím, že sem byla rychlejší než on (do kopce mu to fakt nejelo) dostala sem se cca na úroveň max poloviny návěsu a jela s ním asi 50 možná 70m.., pak už byl odbočovák..

O tý 👱‍♀️👱‍♀️👱‍♀️🐄👮🏼‍♀️už pár lidí slyšelo na srazu.., ani nepozdravila, tak dostala co zasela.. 😂 do teď se divím, že mi nedala klepeta a nejsem v base za pohrdání .. 😂

Celej listopad sou vylezlí a vybíraj na dárky.. S prominutím plněj plány na špatných lidech.. a špatnejch situacích... u Prahy mě (7minut před tím) málem sejmul u změny pruhu s vrakem dodávkou a o 4km dál sem brzdila kuli systému padajícího 💩. Kamion z pravýho do prostředního odhodí nejbližší výkal z prostředního do levýho.., to že tam jede X5 (který sem tam nechtěla vjet já), cca 180 je fuk, hlavně že výkal nemusí ze 100 přibrzdit na 90.. X5 za to bral - bylo to vypočítaný a podle mě i X5 přidala, abych to za výkalem nemusela brzdit já.. - prostě taková ta normální slušnost... 😃 víte co myslim... a najednou bum a výkal si to tam švihne a co je za ním ? - neřeší, nepřidá...

Odesláno

Ja beru a uznavm Medveduv pohled, ze to neni ta nejbezpecnejsi cesta. To nemuzu uplne poprit, protoze kdyz nekdo nezvlada uhnout doprava, tak pravdepodobne nezvlada ani to prave zrcatko (a ani ty dalsi, jinak by videl, ze ma za sebou kolonu a ma fakt zmizet doprava)

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, sitler napsal:

Ja beru a uznavm Medveduv pohled, ze to neni ta nejbezpecnejsi cesta. To nemuzu uplne poprit, protoze kdyz nekdo nezvlada uhnout doprava, tak pravdepodobne nezvlada ani to prave zrcatko (a ani ty dalsi, jinak by videl, ze ma za sebou kolonu a ma fakt zmizet doprava)

... na dalnici mas nastesti jeste minimalne odstavnej na zachranu. Medved ma sice pravdu..... ...ale tahle obcas pluju po dalnici taky... .. jen teda pred dalsim kamionem se nikam do leva necpu.. blikam a mavam jak na prvniho maje... a obvykle se vlevo pak najde nekdo, kdo me problikne a pusti.  Totez delam ja, pokud jsem zaspuntovany v te leve kolone.... kdyz vpravo prede mnou zacne nekdo vcas blikat, ze by taky chtel ...  tak mu dam liznout  :D   ...spravne to neni... ale co uz...

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

člověk by možná pochopil tohle prasečí chování v pracovním týdnu, ale jako dobytek se jezdí i přes víkend 😯, kdy by člověk měl jet na pohodu na výlet, za rodinou...🤠, furt se honí vteřiny, minuty, aby se pak mohlo telefonovat, kecat o houně..., třeba jedeme s rodinou na domluvený oběd někam do hor, je neděle, klídek 👍--ale jen do doby, než zabouchneme dveře auta, pak začnou ,,závody'', říkám řidiči : proč jedeš tolik, vždyť je neděle, máme čas, nikam nespěcháme, stůl je zamluvený..., odpověď strejdo já tak jezdím běžně, nikam se nehoním, přitom má v obci 80 na tachometru , kde je 70 jede 100 :roll, kdo jede v obci 50 je debil, co ho zdržuje, dál asi nemá cenu psát, tohle musíte znát taky ze svého okolí :roker

Odesláno

Čoveče já taky málo kdy fakt opravdu spěchám, že se někde zaseknu a už mám bejt někde jinde.., ale jezdím prostě ráda rychlejš.. baví mě to.. 😅

Jojooo... jednou na mě taky dojde.., ale prostě třeba po celym dnu v Práglu, kdy najedu cca 120km průměrnou rychlostí 18... tak to prostě cestou domu aspoň trochu v tý hlavě vyrovnám... 😂

Odesláno (upraveno)

Taky jezdím svižně i o víkendu. Jednak mě prostě svižná jízda baví, druhak jsem ve vyšších rychlostech mnohem soustředěnější = nemám potřebu čučet kde co lítá, ale dávám majzla co se děje kolem mě 

Nicméně v obci a v omezeních značkami rychlost striktně držím, uzdu povoluju na volných úsecích, kde dle mého názoru o nic nejde

Upraveno uživatelem Medvěd
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Takové nějaké řešení se dalo čekat, když už tam to měření je. Jasně že se ho nikdo nevzdá, když už bylo i v zadávačce. No tak se nebude měřit na osmi úsecích, když se zvedl takový odpor, ale jen na jednom, ale přeci těch ostatních 7 nenecháme zahálet, tak to bude aspoň každý den jiný. A až to utichne, za pár let se to nějak zdůvodní a budou to dva, pak tři...

Odesláno

a přitom taková blbost--stačí jet podle předpisů  :aut🙈

za Krnovem je dědina, kde vybírají opravdu poctivě, asi proto se tam naučili jezdit max. 50 i polští řidiči 👍, přesto tam mají rekord 131 km/h přes obec 

• O 3 měsíce později...
Odesláno
V 27. 11. 2024 at 8:56, oddie napsal:

Jo, Rakousko a jejich slavné IG-L 100km/h a bez tolerance. To je teprv opruz. Když tehdy začínali s tím omezením na noc, tak mě to párkrát vyfotilo, naštěstí tehdy ještě neposílali. Pak osadili tyhle proměnné značky a je to tam nafurt. Před časem byl u Salzburgu experimentální úsek na 150km/h, ten už zas potichu zrušili. 

Tak snad dostali rozum :super

https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/v-rakousku-rusi-limit-100-km-h-na-dalnici-kvuli-cistote-ovzd/r~1f5dc27e065411f09af20cc47ab5f122/

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak ad D4, absolvoval už jsem několik návratů z jihu v dříve kritický čas, kdy bývaly všude kolony, a naprosto super. Pomohla tomu jak samotná D4 v podstatě už skoro od Písku, tak podchod pod Strakonickou na Zbraslavi, kde zmizela ta 50 (byť tam furt mnoho joudů nesmyslně brzdí). 

Takže zatímco dříve bylo utrpení jet z jihu v neděli odpoledne či k večeru a znamenalo to stát v kolonách už od Čimelic, dnes to prostě jede. I když trochu srandovně pod dojmem těch úseků: pravý pruh 120-125, levý pruh 130-135 🤪 ale aspoň je to tak plynulejší. Za mě spokojenost. Byť bych to dneska měl kratší po D3, vyplatilo se mi z D3 sjet u Tábora a přejet kolem Milevska na křižovatku Lety a odtud po D4. Protože klasika - konec D3 u Miličína kolona, u Votic kolona, u Benešova kolona... min. půlhodina poskakování navíc. 

• O 4 měsíce později...
Odesláno
V 27. 11. 2024 at 8:56, oddie napsal:

Jo, Rakousko a jejich slavné IG-L 100km/h a bez tolerance. To je teprv opruz. Když tehdy začínali s tím omezením na noc, tak mě to párkrát vyfotilo, naštěstí tehdy ještě neposílali. Pak osadili tyhle proměnné značky a je to tam nafurt. Před časem byl u Salzburgu experimentální úsek na 150km/h, ten už zas potichu zrušili. 

Tady je zajímavý článek. Ale zkoušet to nebudu :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...