Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
V 21. 9. 2024 at 10:45, Pepito napsal:

@Scratch, hezké fotky, ale sem na sraz Peugeot klubu nepatří. :myslim:mrk:papa

Mas pravdu, priste uz to neudelam. Necekal jsem, ze to bude takovy problem.

Je mi lito, ze jsme nemohli dorazit, tak jsme chteli poslat aspon pozdravy od Baltu. Jo, byla to chyba a ja s Mazdou a Dodgem uz taky do klubu nepatrim.

Asi uz opravdu nastal cas.....

Odesláno

Hej @Scratchi, tak se hned neurážej. Na sraz jsi pozvaný byl a moc rádi bychom vás viděli, ale bohužel vám to termínově nevyšlo. To že tady chceš končit vztahuji na sebe kvůli mé poznámce o Tvých fotkách zde ve vláknu o sraze. Moc dobře víš že na klubu jsou majitelé i jiných značek než Peugeot. Teď tam byl dokonce krásný bílý Mustang. Tak doufám že se někde zase setkáme a pokecáme nejen o autech. :papa

Odesláno
před 35 minutami, Pepito napsal:

Hej @Scratchi, tak se hned neurážej. Na sraz jsi pozvaný byl a moc rádi bychom vás viděli, ale bohužel vám to termínově nevyšlo. To že tady chceš končit vztahuji na sebe kvůli mé poznámce o Tvých fotkách zde ve vláknu o sraze. Moc dobře víš že na klubu jsou majitelé i jiných značek než Peugeot. Teď tam byl dokonce krásný bílý Mustang. Tak doufám že se někde zase setkáme a pokecáme nejen o autech. :papa

S tím byl kdo?

Odesláno

@Miss Scratch, nechápu co se Ti nelíbí na mém příspěvku? Ničím jsem ani Tebe a ani Jirku neurazil. Aspoň si toho nejsem vědom. :myslim Ale jestli je to kvůli těm fotkám, tak se velice omlouvám že jsem si dovolil něco napsat. A opět si neuvědomuji že bych někoho z vaší rodiny urazil. :myslim Vždy jsme měli spolu hezké vztahy.. :papa

Odesláno

Pepito, neurazil jsi nas, to opravdu ty ne, a tak to nikdy prosim ani neber. Jen jsem nechtel napsat stroze uzivejte si to. Driv to bylo pohodove forum, a tak jsem to bral i nyni, ze postnu trochu te nasi radosti, kdyz nemuzeme byt s vami. Ted uz to forum pro mne neni pohodove, telefony na sebe mame a ahoj, mejte se fajn.

Odesláno
Citovat

Odjezd posádky @patt a Mat @Marcel505 na orienťák. 

@Pepito Pat a Mat né.... 😀

@patt Jen navozoval tu správnou atmosféru. V neděli ráno ale, pokud někdo zmeškal, se už toto představení nekonalo... Start s prověřením spínání, které právě nějak zlobilo a ručně bylo zapnuto (já sám jsem asistoval a držel spínač), zapříčinilo že start už byl bez kouře.

Odesláno
V 23. 9. 2024 at 21:42, Guest Scratch napsal:

Pepito, neurazil jsi nas, to opravdu ty ne, a tak to nikdy prosim ani neber. Jen jsem nechtel napsat stroze uzivejte si to. Driv to bylo pohodove forum, a tak jsem to bral i nyni, ze postnu trochu te nasi radosti, kdyz nemuzeme byt s vami. Ted uz to forum pro mne neni pohodove, telefony na sebe mame a ahoj, mejte se fajn.

Amen.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...