Charlie 1 Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 Ahoj, možná už jste někdo řešil u susicky pradla zaneseny vyparnik viz foto jak ho čistite vy? je tam prach z prádla a nejde vyčistit je to vlhké viz foto… Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 Vysavač, nebo stlačený vzduch. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 s tím stlačeným vzduchem z kompresoru se přibližuj z větší vzdálenosti, když budeš moc blízko, můžou se lamely ohýbat, takže pomalu..., ideálně mít sušičku venku Citovat
Péťa Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 Vysavač je málo, na tohle kompresor. Citovat
MJSytic Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 Nenafouká to ten kompresor dovnitř Každopádně to bude piplačka... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 Tohle spis rozebrat a vycistit komplet, vcetne vnitrniho prostoru susicky, tam taky bude bordel (a obcas se pak rad vzniti, uz jsem taky parkrat resil ). Ty zebra pak vzit venku wapkou, jak chladic u auta. Samozrejme tak, aby se nezohybaly. Ono teda pripadne na srovnani ohnutych zeber existuje takovej plastovej hrebinek, kterym se daj narovnat, na Ali v Cine jsou za par korun, staci vybrat jen vhodnou roztec. Citovat
olgojc Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 Já vždycky sušičku vytáhl ven a prostříkal vodou z hadice. Citovat
OK406 Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 Žebra výparníku čistím dětským zubním kartáčkem a pak nechám otevření dvířka k výparníku, aby vyschl. Mám sušičku AEG. Citovat
Dave_k Odesláno 28. prosinec 2023 Odesláno 28. prosinec 2023 No máme sušičku podobnýho typu jako tady na tom videu, ale zatím to vizuelně vypadá minimálně o 80% líp. Bereme to jen vysavačem, kde se dá dostat. Co je opravdu uvnitř, těžko říct. Ale když vidím tu rozborku-zborku ..... nevím kde bych to dělal. Jsme ve 3 patře bez výtahu. Citovat
Jirkap Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 Mám AEG a taky řeším... minule jsem to vzal chemií na klimu a docela to vyčistilo. Jinak pravidelně po sušení otevřít výparník a až je to suché, vysavač a kartáč na ruce. Bohužel ten výparník nejde vyndat Citovat
Kloub Odesláno 29. prosinec 2023 Odesláno 29. prosinec 2023 No já si pohrávám s myšlenkou že před vyparník udělám nějaký plastový rámeček ze siťoviny do oken ale nevím zda zhorsím účinnost sušky, ta siťka by pekně pochytala ten jemný bordel…. Hafity ohodnotil 1 Citovat
MotoMoto Odesláno 30. prosinec 2023 Odesláno 30. prosinec 2023 Ale ten tam máme. Přímo od výrobce Citovat
MotoMoto Odesláno 30. prosinec 2023 Odesláno 30. prosinec 2023 V 28. 12. 2023 at 10:52, MJSytic napsal: Nenafouká to ten kompresor dovnitř Každopádně to bude piplačka... Já jednou za půl roku (prostě jak si vzpomenu) vezmu starou platební kartu a tou to jde krásně seškrábnout dolu a pak celé odstranit. Jako sníh a led ze zamrzlého skla. Jinak síťkový filtr plný žmolků z prádla čistím před každým sušením. Sušička Elektrolux Péťa ohodnotil 1 Citovat
morepower Odesláno 4. únor 2024 Odesláno 4. únor 2024 Máme AEG, vyndat to nejde, bohužel. No a chtěl sem to taky řešit. Pořídil sem si takovej kartáček přímo na to. Má zahnutý štětiny z drátu a při čištění zároveň ty lamely narovná (některý se totiž ohnuly, jak se to čistilo vysavačem). Když sou moc ohnutý, tak je narovnám normálně jídelním nožem a pak protáhnu x-krát tím kartáčkem. Jmenuje se to "hřeben na čištění kondenzátoru sušičky" (číslo dílu M4YM3001) a stojí to necelý tři kila. Z těch všech různejch variant kartáčků je tenhle nejlepší. Je to teda s*aní, ale jde to vyčistit. Tak třeba se to někomu bude hodit... Péťa, Jirkap a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 4. únor 2024 Odesláno 4. únor 2024 Buďte rádi, že nemáte LG.... No už mám tu pakárnu za sebou.... Citovat
jarokare Odesláno 4. únor 2024 Odesláno 4. únor 2024 Proč ? LG máme už devátým rokem a bez problémů a to dostává docela zabrat Citovat
Hafity Odesláno 4. únor 2024 Odesláno 4. únor 2024 Typ, co má dcera, nemá dvířka. Musí se rozebrat celá sušička, aby se k tomu dalo dostat.... Ještě, že to bylo na YT.... Citovat
Jirkap Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 před 13 hodinami, morepower napsal: Máme AEG, vyndat to nejde, bohužel. No a chtěl sem to taky řešit. Pořídil sem si takovej kartáček přímo na to. Má zahnutý štětiny z drátu a při čištění zároveň ty lamely narovná (některý se totiž ohnuly, jak se to čistilo vysavačem). Když sou moc ohnutý, tak je narovnám normálně jídelním nožem a pak protáhnu x-krát tím kartáčkem. Jmenuje se to "hřeben na čištění kondenzátoru sušičky" (číslo dílu M4YM3001) a stojí to necelý tři kila. Z těch všech různejch variant kartáčků je tenhle nejlepší. Je to teda s*aní, ale jde to vyčistit. Tak třeba se to někomu bude hodit... Tohle žena nedávno koupila na Aliexpresu asi za 30 Kč a musím říct, že to funguje... Charlie 1 a morepower ohodnotil 2 Citovat
morepower Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 Jasně, já teda našel nejlevnější na aliku kolem 90kč i s poštou (za 30 sem nenašel, kdyžtak hoď link), akorát se mi nechtělo čekat Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. únor 2024 Odesláno 6. únor 2024 No vidíš, a naše pračko sušička nemá ani výparník, ani filtr, takže se to všechno dostává do komory, kde jsou topný tělesa, zasírá to tepelky a ty pak vyhazujou To je teprv lahoda. Už nikdy kombinovanou... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.