Pe.Tr Odesláno 26. červenec 2025 Odesláno 26. červenec 2025 tak u nás nově po přechodu pro chodce až padesatikilometrovou rychlostí Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 26. červenec 2025 Odesláno 26. červenec 2025 (upraveno) Na téma SPZ-RZ Na jednom autě jsem měl SUI xx xx. Jednou se takhle jelo z JH o PV a v Třebíči na křižovatce -padla červená ale páč jsem jel krapet rychleji, tak jsem zo ještě prosvištěl. No z leva na Brno jeli měšťáci (to jsem ale nevěděl) ,tak za mou, já uhnul a oni zase dál a pustili maják a sirénu. zastavil jsem tedy a řidička, slečna strážnice na mne, že jsem jim nedal přednost, že jsem jel rychleji než je limit, věda chyby tak jsem jen přikývnul, a ano doklady v ruce se slovy-jste z JH , kam jedete ? do PV a ona kyž to zde neznáte tak proč jste jel tak rychle-sdělil jsem ji že to znám tak nechápal-Jindřichohradečák jedoucí do Prostějova a zná to v Třebíči...Tak jsem ji dokanale zmátnul když jsem ji ještě sdělil, že jsem původně z Prostějova, kam jedeme s rodinou za mými příbuznými. Tenkrát fakt nechápala a nakonec to spravila jen dvoustovka pokuty. První a poslední (zatím-ťuk,ťuk,ťuk) za rychlou jízdu. Jinak měj jsem tehdá na pístu (který jsem si převezl od rodičů z PV do JH) spz ještě ručně psanou PF 74 43 všichni se v JH divili co je to zač. A měl jsem mimo JH, pak C-S-J a nyní mám pro změnu B. Na xantii pak krátce-do přepisu- Z (necelý měsíc) Upraveno 30. září 2025 uživatelem dýzl ozzy56 a OK406 ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 Tak 2 špatně, to by asi šlo https://www.noveotazky.cz/nove/2025/09/21/dopravni-situace/1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. srpen 2025 Autor Odesláno 8. srpen 2025 Dobrý, 1 špatná odpověď, a to jsem měl strach co si to vymysleli za hrůzu na budoucí řidiče. I když teda my co už spoustu let jezdíme to nejspíš vidíme jinak než ten který poprvé v životě dělá papíry. Citovat
Jizvon83 Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 Tak kupodivu bez chyby, ale ten rozjetej pumpičkář co předjížděl na přechodu mě teda dostal. Citovat
Weri 605 Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 Ty otázky sou úplně trapný .. !!! Čekat 2h než se přehraje video mě teda vůbec nebavilo neb u většiny otázek se podle odpovědí dalo snadno odhadnout, co se ve videu dělo... Mě se ty otázky úplně příčí.. "co ten druhý dělá špatně"... no kam sme se to dostali... sami maj v testech chyby..!!! Asociace šlápla vedle.. pumpičky pravidla neuměj a když ano, tak na ně kašlou.. Zkoušky pro ně !!! A trestat pokutama..! A ty co nemaj mozek, tak zavírat na tejden do díry.. a nebo prak a šutrem do lebky, aby se jim rozsvítilo... - Vršovická má úsek cca 1km, kde se fakt nedá kuli odstupu cykloz.rd předjet.. u kohinorky "předjede" po chodníku kolonu cca 10-15 aut, který stojej na červený a stoupne si dopředu.. padne zelená a 13 aut jede ten kilometr za ním 20... Radek Hurvajz a OK406 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 ani jsem to nerozkliknu , já jezdím na skůtru jak mi to vyhovuje, resp. situace vyžaduje--takže předjíždím kolonu u semaforu, na přejezdu, jezdím po chodníku když je třeba atd., nevím proč mám dělat jakesik testy Péťa ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 @ozzy56 : ty jsi pumpička? @Weri 605 chce testy pro pumpičky.... Citovat
sitler Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 po patym naho*no vide jsem to vzdal... silene hloupej format. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 jaká pumpička ?? kdo takovou pišovinu vymyslel ?? dyť píšu, že sem to nerozklik Citovat
Hafity Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 před 2 hodinami, Weri 605 napsal: Zkoušky pro ně !!! @ozzy56 : já myslel, že reaguješ na totok.... Citovat
RichVa Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 Tak bez chyby, ale je to takové zdlouhavé . A chybné odpovědi jsou hodně "návodné" Citovat
Vena garážmistr Odesláno 19. srpen 2025 Odesláno 19. srpen 2025 Hele takovej dotaz sice to úplně jako pro sebe nepotřebuju ale Slováci prej upravili pravidla sezení na předním sedadle pro DĚTI že prej musí splňovat ne váhu NEBO výšku ale oba parametry současně a pokud nesplňuje jeden z těchto parametrů tak vepředu nesmí sedět. Tvrdila to ségra že ten její "syn " co maj ve střídavce byl se svojí matkou a jejím přítelem na Slovensku seděl ve předu slovili je poldové a prej ho na silnici změřili metrem a když plnil vejšku tak policajt vytáhnul váhu z auta a do váhy mu chyběly cca 2 kila a prej usadíte ho dozadu a zaplatíte 20 Eur pokutu. A jako třešinku na dosrtu tvrdí že to platí jen pro cizince. Citovat
Medvěd Odesláno 19. srpen 2025 Odesláno 19. srpen 2025 Zkusím to prověřit Každopádně ta poslední věta mi přijde jako naprostý nesmysl dýzl, Milan+, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 19. srpen 2025 Odesláno 19. srpen 2025 @Vena garážmistr blbost. Skocili mu maximalne na lep. Merit polda nikoho nemuze, tuplem ne metrem. Vazit taky ne. Rozhodne ani jedno nemel cejchovane, overene a neprovadel mereni za presne stanovenych podminek -> automaticky zcela neplatne. Takze 20E do kapsy uplatecek. Medvěd, Milan+ a dýzl ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 29. září 2025 Odesláno 29. září 2025 (upraveno) Dnes jsem byl ve městě, kde by dle Járy da Cimrmana chtěl žít každý, byl skoro řešen místními MPky - a to kvůli parkování ba tomhle plácku Jedná se konec Nádražní ulice poblíž křižovatky s Pražskou těsně před změnou ulice v cyklostezku. Parkoval jsem tam mezi asi deseti dalšími auty na doporučení učitele a ještě jsem měl v kabině za oknem papír s textem PREZENTACE VŠCHT V BUDOVĚ GYMNAZIA Parkoval jsem tam od osmi hodin, v 11 jsem odešel pohledat restauraci kde jsem se naobědval a asi hodinu po mém příchodu k autu do prostoru přijela plechová Caddyna MPků (asi s botičkama) a druhá prosklená Caddyna - celkem se v prostoru objevil jeden policajt a dvě hezké mladé policistky. Nejdříve se všichni sešli u do trávy spadlého skutra a pak tam různě zevlovali. Já si v klidu poslouchal rádio, luštil křížovky a po očku sledoval jak asi chcou toho skutra postavit nebo co dalšího se bude dít. No a najednou MPík dorazil k mým dveřím a oznámil mi, že podle nějakýho paragrafu tvořím "Nelegální zábor prostranství" a že mám dojíst (svačil jsem) a pak někam odjet nebo že si mám připravit doklady a budu řešen jako všichni ostatní - a spolu s kolegyněma začal vypisovat bločky za stěrače. No nedalo mi to a z auta jsem vylezl a chtěl jsem ukázat co jsem porušil - žádná DZ v mém směru na mé straně nebyla. Bylo mi vysvětleno, že právě to je ten problém. Kdyby tam bylo Pčko, bylo by vše v cajku, ale takhle NE. A prej se mám domluvit s učitelkou z gymplu, co je tam minimálně 2x týdně volá a oni to musej řešit Tak jsme se dohodli, že se mám na hoďku posunout jinam (odjel jsem ke garážím na druhé straně trati) a až odjedou tak ať se klidně vrátím Upraveno 29. září 2025 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. září 2025 Autor Odesláno 29. září 2025 (upraveno) Jako proč? Jakej zábor prostranství, je tam plac kde parkuje cca 18 aut, tak nechapu co tam řeší, při dnešní bídě s parkováním. Edit: Už tomu rozumím, vedle je placené parkoviště jako kráva a tihle co tam stojí neplatí, no jo, tak to je jasný. Navíc pozemek je v majetku města, takže prostě zaplať nebo budeš platit pokutu. Upraveno 29. září 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
sitler Odesláno 29. září 2025 Odesláno 29. září 2025 no, parkovani tam dovoleno neni, ale co jsem tea pochopil - jezdi tam na udani, pak to resit musi no ... Péťa a OK406 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.