Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Autoškolské okénko, aneb na stará kolena je stále co se učit :)

Recommended Posts

Odesláno

Zadal som do troch navigácií (Sygic, Google Maps, Mapy.cz) trasu z Ovčarské na Čelakovského. Všetky umožnili odbočenie vľavo.

Odesláno (upraveno)

Doleva z hlavní , asi bych nejel.

A když to vezmu z druhé strany, tak bych asi jel , bo tam není přikázaný směr vpravo.

Upraveno uživatelem zbynek..s
Odesláno

Relativně tam chybí přikázanej vpravo z vedlejší..., ale ani z vedlejší se přes plnou čáru doleva nesmí...

Blbý je, když plná zasněží, maj vůbec někdy v Kolíně sníh...? 😂

Odesláno

jo vetsinou kdyz nasnezi vydrzi tak do 8 do rana :D coz je presne do doby nez maminky dovezou deti do skoly
ale podle ridicu co uz nekolik let potkavam tak tu mame i mlhu celorocne a pak je to jeste mlha letni a mlha zimni - u te letni mlhy sviti jen prednima - u te zimni sviti i zadnima :D

Odesláno
před 7 hodinami, Weri 605 napsal:

Relativně tam chybí přikázanej vpravo z vedlejší..., ale ani z vedlejší se přes plnou čáru doleva nesmí...

Blbý je, když plná zasněží, maj vůbec někdy v Kolíně sníh...? 😂

Prej nesmí. :D

Kolin01.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

já mám na kruháku takový problém--kdyby na světě byla jen dvě auta, tak když k němu přijedu já, tak se tam objeví to druhé 😯 a já musím zastavit a pustit ho 🙈😂, vleče se to se mnou už roky...

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Péťa napsal:

V Břeclavi na kruháku si vymysleli pěknou značku:

obrazek.png

A co myslíte Peugeot 3008, který jel předemnou?

Jo ta tam je už asi 10 let :) 

A ty jsi byl na jihu a nedal jsi vědět??

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Zcela běžna situace, cyklouši nejak nesleduji blinkry a i kdyby tak na kruhovem objezdu jakožto křižovatce nesmi předjiždět, podjižděni je zakázáno kdekoliv. Takže vina je na cyklistovi.

Odesláno

A Hurvajz by měl zřejmě dle názvu tématu navštívit autoškolu či si aspoň přečíst § 57 odst. 4, aby neměl mylný pocit, že je "zakázáno kdekoliv"...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...