Béďa Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 Oficiální zprávy stejně většinou upravuji, takže pro mě asi žádná velká změna. Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 Nejdou nastavit výjimky, třeba pro @jarokare ??? Kopie ze serviceboxu jsou fakt hodně špatně čitelné. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 (upraveno) tak na pc muze pouzivat vystrizky, na mobilu je to horsi. Upraveno 14. srpen 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek jarokare ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 Výjimky jsem tam nikde neviděl Jako chápu, že je to komplikace, ale pruhovaný příspěvky jsou horší... @jarokare A to vážně na MT označuješ jen tu tabulku ze SB, a pak jí vkládáš? To se musí dělat i tak naprd, ne? Buď teda snímek obr. a oříznout, nebo vložit do Excelu a přiložit jako přílohu. Ale myslím, že i ten prostý text stačí k tomu, aby si z toho člověk odvodil, co potřebuje - co bylo v kolika km opravováno tam poznat jde bez většího problému Citovat
jarokare Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 @MJSytic Mobil na tohle používám v nejkrajnějším případě , protože už na to nevidím , tohle bylo z PC . Ale jak psal @Pe.Tr , budu používat výstřižky Vena garážmistr, MJSytic a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. listopad 2021 Odesláno 13. listopad 2021 @Schreek @MJSytic zeptám se , forum nemá nějaké výchozí pro všechny uživatele, tlačítko pro výpis nových příspěvků ? Něco jako historicky z předešlého fora , tlačítko příspěvky za poslednich 24 hodin ? Vím že to byla celkem hojně využívaná funkce. ted to sice forum umožnuje nastavit kazdemu uzivateli solo , ale nelze to udelat jako universal pro all * ? na jinych forech bezne mas moznost kliknout na neprectene temata, aktualni temata, nove prispevky , a treba horke temata. * u mne to vypada takto Citovat
Veverka Odesláno 13. listopad 2021 Odesláno 13. listopad 2021 (upraveno) Já tam mám toto - viz foto. Je (mělo by) to být za posledních 48 hodin. Ale někdy to tak úplně nefunguje... Upraveno 13. listopad 2021 uživatelem Veverka Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Schreek Odesláno 14. listopad 2021 Autor Odesláno 14. listopad 2021 @Pe.Tr Standartně je tam tlačítko "Nepřečtený obsah" , které ti vyjede seznam všech nepřečetných příspěvků na fóru... To lze přepnout do zobrazení "Příspěvky za posledních 24 h" , tak že si v seznamu hledání vybereš "Nastavit jako můj hlavní stream" Péťa a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
alfred0809 Odesláno 22. duben 2022 Odesláno 22. duben 2022 Can someone translate this for me in english...? Citovat
pavelu96 Odesláno 22. duben 2022 Odesláno 22. duben 2022 Hi, welcome to the Peugeot club. Do you need to translate the whole topic - or? Try Google Translate... Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. říjen 2023 Odesláno 20. říjen 2023 uplne nevim jestli jsem dobře, ale nechtel jsem zakladat nove tema. neslo by tohle nejak aktualizovat , nektere platformy uz jsou davno mrtve a SPZ uz bychom mohli nahradit RZ kdyz uz rejpu teda Citovat
Medvěd Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 Od včerejška mi možná že snad jakoby lehce sněží přes monitor. Děje se tak jen a pouze na tomhle fóru a tak se ptám co to má bejt za ptákovinu a zda to sejří fakt jenom mě? Dá se tahle ptákovina nějak vypnout nebo to zase musím strpět a počkat, až třeba jednou bude líp a "dospělý děti" si přestanou hrát? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 Slečna prezidentová si asi hrála. Netvrdím že jsem z toho odvázanej ale určitě mě to nedrtí tak abych se kvůli tomu čílil. Milan+, Pepito, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 (upraveno) No, sněží tady už nějakej ten rok zpátky, vždycky před vánocema, před tím tady svítili a praskali žárovičky. Mě to nijak nevadí, zajímavé zpestření. VIZ: Upraveno 20. prosinec 2025 uživatelem Radek Hurvajz regius, radim.1008 a dýzl ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 Na mobilu se to chová normálně, tak holt na P-C nějakou chvíli jenom z mobilu A jak to, že v létě není fórum zalitý sluncem? regius a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 @Medvěd Já z těhle ptákovinek taky nejsem nadšený, ale není to zbytečně moc povyku? Do Tří králů to vydržíme a pak nám to třeba předsedová zase vypne. Pepito, Veverka, regius a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 (upraveno) A já chtěl žárovky. Upraveno 20. prosinec 2025 uživatelem radim.1008 regius ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 Jaký dospělý...? mě se v kauflandu v úterý ptala, jestli mi bylo jednadvacet..! Tohle důchodcovský fórum aspoň jednou za rok může bejt víc insta.. (nebo jak se to dneska řiká .. , já už sem stará.. , tak ty výrazy tak neznám..) Radim chtěl žárovky .. ukažme si na něj... já to nezapínám ani nevypínám a @Medvěd - celej rok je to tu zalitý sluncem...!!! tak nebuď kakabus.. Milan+, Péťa, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Péťa Odesláno 20. prosinec 2025 Odesláno 20. prosinec 2025 Nezapínáš, ale řídíš Weri 605, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.