Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

@kirkiz A o tom to je, už jsem to psal jinde. "Platím", tak nechci reklamu. Kdyby to byl jeden banner na konci stránky, tak bych ho přežil i jako platící a dokonce na něj občas klikl, aby byl proklik. Ale když mi je fórum cpe i mezi příspěvky, děkuji, to nechci ;)

Návštěvník
Odesláno

Ano, tohle vše jde naprogramovat. Pokud bych si měl zaplatit byť jen reklamu v podpisu tak je nesmysl, aby si podpisy mohl vypnout nečlen.
Zaplatíš členství - prosím máš to bez reklam.

Odesláno

Tak ale teď tomu našemu fóru křivdíš :nevim

Ne každý baner je reklama. Ty reklamní jsou jen na začátku a konci stránky. Ty informativní jsou i mezi příspěvky a jsou malý :myslim

Pak takový "blokovač" kouká, jak péro z gauče, že neviděl upoutávku na sraz apod. :aut 

Odesláno

Jsem na klubu letos to bude dese let, členství platim druhy rok a do te doby jsem si nejak nevšiml reklamy co by mi vadila a to nepoužívám adblock a jiny vehementy.. Myslim ze jsou jiny fora a stranky co jsou plny reklam :papa

Odesláno

Bannery, které tu jsou, se týkají clubáků..... Točí se tu jen pár obrázků... akce v Peugeotu, členství a teď šotek, páč spousta členů ani neví, že mají členství propadlé... - několik sz mě přesvědčilo o tom, že infopanel měl prostě smysl.... :)

pak samozřejmě používáme tu plochu i na propagaci vlastních srazů... Musím říct, že youtube tu z toho fakt nehodlám/e dělat a oproti nim, jsme totální břídilové v reklamě...! Uvědomte si, že díky banneru je club schopnej informovat o výhodách a o tom, co se děje.... Ale nemám/e samozřejmě problém "prodat" fórum googlu, platící prostě googl neuvidí.... a naše 4 bannery budou třeba jen nahoře...

A ráda bych vám ještě připomněla fakt, že za ty bannery se platí.. a né málo...! Jen od srpna 2020 jsme vyfakturovali 41.000...! A právě jdu vystavit na dalších 7.000,- za leden....

Guest Petr 3008
Odesláno

Souhlasím s @Háček. Nic rušivého tady na mě nikde nemrká, v současné podobě je myslím všechno ok.  Peugeot sem prostě patří, klubové věci pochopitelně také.

Guest Scratch
Odesláno

OK, už mě nic jinýho rozhodně nenapadne, nebudu nad tím přemýšlet.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Jen takový nápad k platbě členství. Nebylo by možno platit pomocí QR kódu ? Vygenerovat v internet nebo mobilbance QR kód a ten pak dát zde na stránky do sekce členství. Dneska už snad každá bankovní aplikace umožnuje platbu přes QR kód. 🙂

Upraveno uživatelem Peters56
Odesláno

Pokud se nepletu, tak by se QR kód musel generovat dynamicky při objednání aby tam byl správně variabilní symbol. Ale samozřejmě, že by to bylo pěkné.

Odesláno

a kdyz se generuje platba pres QR tak se tam neda dopsat treba varibilni symbol rucne??? Asi da ne?

• O 4 týdny později...
Odesláno

už i ty.... :D :D :D 
noooo složitějš... ale včera proběhla vcelku plodná debata... :) něco málo sem ještě dala dohromady.. dneska korekce a kontrola aaaaaaa... a pak se děj vůle.... :D 

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@Weri 605Kdy se bude dít ta vůle boží? 🤣😁 Jen ať vím, kdy se mám chytit stromu a čekat 😁

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...