Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

No většinou to funguje tak že se manželka nesmí dozvědět kolik to stálo a už vubec je nejlepší když ani neví že něco přibylo ve sbírce :D A když se to náhodou domákne tak se cena podává poněkud hodně snížená :D 

TO co psal @Klemoň měl být vtip :D 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 1 hodinou, Pepito napsal:

@radim.1008 pěkná sbírka, to už máte doma velké JZD. :super Na to všechno si už budete muset vyhradit asi nějakou místnost, že? A kdo je vlastně u vás sběratel Ty, Zůza nebo Vašík? :myslim🤣:papa

Samozřejmě, že já. :D Téměř všechny mám v obýváku ve vitrínách. Zatím. :D

před 1 hodinou, Klemoň napsal:

Radim sbírá a Zuzka to platí 😂

Kéž by. :D Jen dnes mi pro model nešla "tchýně", která uvázla včera večer na letišti na Madeiře, ale kupodivu byl k dostání i odpoledne. :super

Odesláno
V 30. 12. 2019 at 21:03, Šalda napsal:

5008 suv mám, stejně jako ještě pár dalších 😀 už pár let se snažím mít každý nový model který vyjde. 

Ale ty 1:24 se mě líbí víc, a byl by určitě i nějaký Peugeot 😀

IMG_20191230_205959.jpg

IMG_20191230_210045.jpg

IMG_20191230_210100.jpg

Ahojky kamaráde. měl bys možnost a chut vyměnit se mnou tu bílou 508 combi za combi508 ale hnědou  dík za info petrol007@atlas.cz spozdravem a díky za informaci Petr OUHEL LIBEREC

• O 2 týdny později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Tady jezdil jeden s odtahem postaveným  spodku patnáctkového valníku a tam byli nájezdy takhle a tuším že to byla nějaká fabrická nástavba akorát že i možná na jiný spodek.  Ale bylo to auto k ničemu velk se za to nedal dát a nemělo to velkou nosnost. Na prostředním spodku třicítky byla nejlepší s hydraulickým navijákem to dokázalo z pohledu dnešních odtahovek nemožné. 

Odesláno (upraveno)

Koncem 80 let jsem Avie DoPraPo opravoval a vím, že některé měly stěrače tak a jiné opačně - asi jak jim to v Karlíně při G. O. zrovna vyšlo. Určitě tehdy žádná nebyla SAVIEM

Blikny půlený s pozičkou měly i Avie v 70tejch letech normálně, ty blikny bez poziček se možná objevily až když se začaly používat halogeny v hlavních reflektorech a pozička se stala jejich součástí

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Ty blinkry s pozičkama byly u prvních verzí,  které měly světla z R12. Aspoň tak jsem to někde pochytil. Ale jenom vím,  že to bylo, nikdy jsem to naživo neviděl. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...