Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@brixtr @Schreek @Vena garážmistr ?

Milda myslim řikal až květen že mu vyjde..., Veverák spíš nic.., Medvěd asi taky ne..., ani radim... Peťa prej není srazovej typ..., Ferry a oddie a jarokare by se určitě ozvali, kdyby šli...

mmnoooooo... tak se budem učit ve třech asi teda... 😂😂😂 

Odesláno (upraveno)

No já mám trápení se 🦷 6 vpravo dole. A jdu dnes odpoledne k zubaři. Tak až podle toho jak dopadnu. A abych tam seděl a koukal na vás a nemohl si nic dát a jen se držel za hubu, to je k 💩

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Do takový pixly se leze jak ?  Mě to přijde jakože bych musel po kolenou páč bych se asi i při mý psí vejšce mlátil do hlavy o ty vrata. 

Nakonec jsem se rozhoupnul a zastavil jsem se. A bylo to fajn příště už by mohlo jít sedět venku tak to bude ještě lepší.

Odesláno
před 18 hodinami, Vena garážmistr napsal:

Do takový pixly se leze jak ?  Mě to přijde jakože bych musel po kolenou páč bych se asi i při mý psí vejšce mlátil do hlavy o ty vrata. 

Nakonec jsem se rozhoupnul a zastavil jsem se. A bylo to fajn příště už by mohlo jít sedět venku tak to bude ještě lepší.

v podstatě jako do toho Velorexu 🤣 

• O 4 týdny později...
Odesláno

Počítám s tím.. 😊 zatím...

Ale upozorňuju, že rezervaci by to chtělo vzhledem k tomu svátku a i počasí asi dřív než v ten den.., tak se vymáčkněte aspoň přibližně včas... 😊

Schreek mi posledně říkal, že spíš bude hlásit, když nepůjde..., mám to stejně... 😅

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...