Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Benzín, Nafta, Akumulátory? Nebo vlastní pohon? Toť otázka :D

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

To jsem od něj nikde nečetl. :myslim  Jediný co vím tak reagoval na článek o GB.

Jinak dokud bude poměrově více spalováků tak tohle podle mne v EU nikdo nezavede. A jasně v tom článku píšou, že to bude na všechna (ne jen EV) vozidla. Tudíž i spalováky. To bude dobrej bussines pro stáčeče km. Nebo zavedou do všech aut GPS, která bude pravidelně hlásit ujeté km. Trochu absurdní při tom množství aut. A stavební stroje, kde to jede na "motohodiny", lodě apod.? Samozřejmě že se něco vymyslí a něco mi říká, že to nebude dobré ani pro jednu skupinu. 😕 

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

a zbývá ti něco jiného než být spokojen?😉

Ty dva články jsou oba zábavné nebo spíš to ,že je to stejný server a stejný autor🙂

A já nevím jak ostatní ,ale já se starty problém nikdy neměl. A pamatuju s autem i teploty lehce k -20

Odesláno (upraveno)

V sobotu pojedu Olomouc (ke švagrové) a Ostravu (doručit syna na kolej). Jsem zvědavý, ale nepředpokládám problém. Jen to moje auto bude žrát i sníh podle cesty :D 3x nabíjení mě určitě nemine, ale to ničemu nevadí.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Co do provozu v zimě, v mrazu stejně používám předehřev Webastem, ani už nevím, zda by mi ty pixly nastartovaly bez toho, v -20 dost pochybuju. Ale i kdyby jo, kdo to pak má škrábat a rozmrazovat? Do předehřátého sednu a jedu...  V Norsku bych bydlet nechtěl, nemám rád zimu, max na pár dnů na svezení na lyžích a bruslích, nicméně už kdysi dávno tam měli na parkovištích zásuvky na el. předehřev.  

Odesláno
před 12 hodinami, rhinos napsal:

A já nevím jak ostatní ,ale já se starty problém nikdy neměl. A pamatuju s autem i teploty lehce k -20

No buď rád, že jsi neměl. Ale je dost Ostatních. kteří takové štěstí nemají, docela dost jich vídávám na proti na parkovišti, jak jen škytají a pak zhání a prosí ostatní, zda někdo nemá kabely a byl by ochoten. Jak říkám buď rád.

Odesláno

@elton  dočkej času :), ta auta co vidíš z okna tvé provozovny asi nebudou nová jako tvůj VW  :myslim, možná za 10 let budeš mluvit jinak...

taky nemám žádný problém poslední dekády s autem, protože ho po cca 3 letech vyměním za nové, jenže tak dobře jako ty nebo já na tom není 90% ostatních, asi možná proto jim cca 15 leté auto v zimě špatně startuje :myslim

Odesláno

Musím zaklepat, ale u 24 letého auta mám teprve 3 baterku, kterou nedobíjím (ani nemám kde) a v zimě při jakékoliv teplotě zatím vždy nastartovalo. A to klidně stojí i týden a více stále venku. Možná jednou ne, když si po 12 letech řekla baterka, že už má dost. 😄

Odesláno

tak třeba taky až budeš mít to auto staré 10-15 let tak to bude jiné 🙂
Já vím ,že asi takhle dlouho ho provozovat nebudeš😉
Paradoxně mě třeba baterka kdysi odešla z hodiny na hodinu.
Tehdá jsem měl P407SW a cestou do Brna se mi 2x restartovala jednotka s velkou obrazovkou. 
V Brně dobrý. Ráno jsem jel do Plzně do firmy. A odpoledne už byla mrtvá 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...