dýzl Odesláno 3. říjen 2024 Odesláno 3. říjen 2024 (upraveno) Jj Je možné že je to jak a kde. U nás jsou zkušenosti že někteří doručovatelé ČP, zejména na záskoku na to fakt dlabou. Když je stálá, zazvoní jednou , dvakrát , třikrát a pak hází do schránky oznámení. Zastupující , rovnou oznámení , několikrát se stalo, že na adrese jméno Karel a čp. 668 a já dostal tuto zásilku do své schránky přitom je to ku...a rozdíl Miroslav a čp. 558... Poslední balík od ČP- sms-doručení bude od 9.30 do 12:30, člověk sedí jako blbec doma, nejde ani koupit pitomý chleba a oni přijedou bez omluvy v 15:50 !!! Pokud to jde vyhýbám se službám ČP- drahé, nespolehlivé.Ale abych nekydal jen na ČP tak mám na ně i pochvalu : Zásilkovna- chtěl jsem poslat plastové ofuky na okna z Premacy. zabalím označím, dojdu odeslat a ptám se jestli to vezmou nebo ne-osoba za přepážkou pokrčila rameny a zaplaťte-klidně bych zaplatil, ale pokud by odmítli do přepravy pak nevrátí ani korunu, jak mi řekla. tak to bylo naposledy co jsem posílal ČP sice dráž, ale pak bylo překvápko. druhý den večer mne adresát informoval, že je má na autě a hrozně spokojen, protože zaplatil rozdíl přepravy i když jsem to nevyžadoval!! -šlo to z JH do Ostravy Upraveno 3. říjen 2024 uživatelem dýzl oprva-doplnění ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Rikic339 Odesláno 3. říjen 2024 Odesláno 3. říjen 2024 vidíš na záskok jsem uplně zapomněl To mám poměrně čerstvý zážitek, asi měsíc starý z pobočky Dejvice, pod kterou spadáme s prací. Měla mi přijít zásilka, z obchodu který bohužel nic jiného než ČP neměl. Zaplatil jsem doručení do vlastních rukou, pěkně do práce kde je vrátnice na které někdo sedí 24/7. Přišla zpráva že se balík bude doručovat, ale celý den nic. Druhý den ráno koukám na sledování zásilky, kde je napsáno že adresát nezastižen a balík uložen na poštu v Dejvicích. Když jsem se pídil jak si vydupat opětovné doručení tak jsem se dostal k telefonímu číslu které je prý placené?!? Tak jsem radši vyrazil na pobočku, když to mám kousek.. Tam jsem se na přepážce dozvěděl, že doručovatel s dodávkou má teď dva týdny dovolenou a jelikož nesehnali záskok, dávají balíky rovnou na pobočku Na otázku proč teda nedají vědět mi nedokázala odpovědět, požadavek na vrácení peněz za doručení do vlastních rukou byl rovnou smeten ze stolu a protože nestojím o záznam v trestním rejstříku, radši jsem za hlasitého nadávání odešel.. Je to prostě hodně individuální pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 6. říjen 2024 Odesláno 6. říjen 2024 No moc nechybělo https://www.facebook.com/share/v/ug5m88TWwFJF85Uq/ Video mi sem přímo nejde bůhvíproč vložit, tak tedy aspoň odkaz zbynek..s, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. říjen 2024 Odesláno 7. říjen 2024 No ten byl snad slepej, nebo extremně drzej, i ten protijedoucí měl oči na skle. Pepito ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 Včera cestou domů jsem dojel tank, no spíš tančík. Foceno za jízdy spolujezdkyní. Pepito, zbynek..s a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
toru Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 Individuální přesun techniky na ukr. ne omyl, na spojenecké cvičení . Hafity, Rikic339, ozzy56 a 2 další ohodnotil 2 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 11. říjen 2024 Autor Odesláno 11. říjen 2024 Kdyby to byla polní kuchyně, tak zjisti kde parkuje.. Péťa ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 @Weri 605 myslíš na nějaké klubové/ srazové využití? Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 11. říjen 2024 Autor Odesláno 11. říjen 2024 Né ty vogo.. myslela na hromadu šrotu a 4,- koruny za kilo... Na srazy ok, ale nemám kouli... Doma by se mi hodila, Pakře.. Citovat
BubakGS Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 @PaKr ...pasova polni kuchyne? Tvl...toho gulase, co by se tam dalo uvarit... Weri 605 a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 (upraveno) Prd kuchyně, Tančík je to - https://www.valka.cz/Tancik-vz-33-13-477-t53516 https://cs.wikipedia.org/wiki/Tančík_vz._33 Upraveno 11. říjen 2024 uživatelem Radek Hurvajz ozzy56, toru, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 a je po gulášu Péťa, Pepito, Radek Hurvajz a 5 další ohodnotil 8 Citovat
PaKr Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 @BubakGS ale s tou kuchyní začla Weri Ale zatímco my myslíme na blaho našich žaludků, tak @Weri 605 myslí na blaho klubové kasy dýzl, BubakGS a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. říjen 2024 Odesláno 20. říjen 2024 čekal sem spise polske SPZ https://www.facebook.com/share/r/Soy2gsmBJ8p6NCvB/ ozzy56, Dave_k a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. říjen 2024 Odesláno 20. říjen 2024 začali jsme dávat do Actrosů ( MB kamion) 0w20 , rikam si kam az to zajde. Včera si kolega vyzvedl nového Dustera ,ten v tom má 0w15 .... takže se pomalu připravujte na 0w0 Citovat
MJSytic Odesláno 20. říjen 2024 Odesláno 20. říjen 2024 To už maže víc hovězí vývar, ne? Péťa, jarokare, dýzl a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 21. říjen 2024 Odesláno 21. říjen 2024 tvl, já se picnu Volala máti, že měla telefonát z EONu, prý od koho odebírá elektriku a plyn. Pochopitelně nevěděla a tak dostala za úkol to zjistit, že ji ráno zavolají znovu. Tak se mě ptala od koho. Jsem ji řek, že elektriku odemne a plyn od Putina. Napsala si to, že jim to zítra řekne. A ještě jsem ji naočkoval, ať se zeptá, jestli nemají tý elektriky málo, že bych jim taky nějakou prodal Škoda, že u toho nebudu Weri 605, dýzl, Pepito a 7 další ohodnotil 10 Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. říjen 2024 Odesláno 22. říjen 2024 (upraveno) no do prd ele... Upraveno 22. říjen 2024 uživatelem Pe.Tr Péťa, zbynek..s, Radek Hurvajz a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.