Fruktis Odesláno 19. srpen 2023 Odesláno 19. srpen 2023 (upraveno) @Milan+ to teda...kdysi s ní byla i sranda...ale zahálka co provozuje od nástupu do důchodu ji leze na mozek... Na druhou stranu moje máma je též v důchodu,pestounuje o vnučku, pracuje,je aktivní...a není s ničím problém ... Ale takový jsou prostě lidi a ty se nemeni... Tchýni bych nikomu nepřál Upraveno 19. srpen 2023 uživatelem Fruktis Péťa a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno 19. srpen 2023 Odesláno 19. srpen 2023 (upraveno) Fruktis- Já byl u tchýně už od první chvíle (byť to veřejně neřekla) ten špatný, lampasák, který chlastá a *neumím psát slušně*í se.... No a nakonec jsme spolu už přes 30 roků a nemáme italské manželství, na rozdíl od jejího vzorného synáčka , který se po dvou letech rozvedl . To byla pro ni morální facka Upraveno 20. srpen 2023 uživatelem dýzl miroska ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 19. srpen 2023 Odesláno 19. srpen 2023 Mě dnes dostalo do kolen chování motorkářů na Třídě Tomáše Bati ve Zlíně. Dva "borci" v kraťasích a v tričku to v plném provozu stavěli několikrát na zadní. Tak asi to umí, ale měl by to předvádět někde na uzavřeném prostoru. Ten druhý motorkář je nejspíš při tom natáčel. Screenrecorder-2023-08-19-21-14-58-31(0).mp4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. srpen 2023 Odesláno 20. srpen 2023 Tak jestli to tu čte nějakej policajt tak maník už je asi o nějakou kačku lehčí, nebo i o papíry. Citovat
sitler Odesláno 20. srpen 2023 Odesláno 20. srpen 2023 A jak mu dokazou, ze je to on? Pokud neni uplny debil a naplno jim to sam nerekne, nemaj vubec nic. Citovat
Weri 605 Odesláno 28. srpen 2023 Autor Odesláno 28. srpen 2023 V tomhle počasí máme samozřejmě zavřený ona.. a tak klima jede na (podle mě normálních, ale na přímo studených) 22⁰... Žákyně: "Noo, přestala sem brát železo a už mě zase chladne to levý předloktí" Pepito, dýzl a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 28. srpen 2023 Odesláno 28. srpen 2023 Na 22 klimuju v zimě, v létě ideálně 19 C (když je hic jako minulý týden), dnes jsem v Transitu "topil" na 20 C Citovat
Péťa Odesláno 5. září 2023 Odesláno 5. září 2023 enikybeniky, Pepito, Rikic339 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
sitler Odesláno 5. září 2023 Odesláno 5. září 2023 @Péťa hned jsem si vzpomnel... Citovat Jede Němec v bavoráku do Česka, na první benzínce zastaví, vyleze z auta, vytáhne tu pistol, strčí si ji do prdele a pustí benzín. Vidí to pokladní, vyjde ven, vidí že je to Němec, tak povídá "Das ist nicht normal," a Němec odpoví "Ja, das ist super!" Péťa, Pepito a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 20. září 2023 Odesláno 20. září 2023 (upraveno) To mi připomíná Drápalíka z Vesničko má středisková. Čekal jsem, že ho to přejede ještě jednou, když naskakoval do toho traktoru. VID-20230920-WA0014.mp4 Upraveno 22. září 2023 uživatelem Pepito BubakGS, ozzy56, enikybeniky a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. září 2023 Odesláno 22. září 2023 (upraveno) Objednal jsem si dálkový ovladač za 1700,- a přišli mi sluchátka za 18000,- Ještě že mi jsou k prdu, jinak by měl skladník asi velkej problem A ten pán ze slovenska na faktuře se asi bude pěkně divit co že to má za 18 litrů za čudlíky https://www.l-e.cz/sennheiser-ie-600 Upraveno 22. září 2023 uživatelem Radek Hurvajz Pe.Tr, BubakGS, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Medvěd Odesláno 22. září 2023 Odesláno 22. září 2023 (upraveno) Před dvěma týdny jsem si vyzvedl polepené Doblo a hned v úterý jsem na prvním výjezdu zjistil, že 1) zlobí otevírání bočních "šoupaček" (někdy jdou normálně, někdy jen odskočí a je třeba s nima silou zarumplovat, aby se otevřely) 2) všechna okna se stahují jen cca na 50% a něco tam "lupe" 3) madlo zavírání dveří s ovladačí okýnek je nepřipevněné a když je třeba za dveře trochu zabrat, leze ven Ve škole mi dali telefonní číslo do firmy a že si to mám zkusit dojednat, že já vím, kdy mám čas O. K. Čas jsem měl tohle pondělí, ale firma ne a tak jsme se dohodli na dnes dopoledne. V mezičase jsem se ještě dozvěděl od školní grafičky, že se bude přelepovat střecha, ale že to bude na hned. V 9 hodin jsem se přihnal na firmu a tam mi suše sdělil, že tam jsem moc brzo, že se mnou počítali tak na 11 a jestli bych si auto mohl vyzvednout až mezi 13 - 14. Dobře tedy Vysvětlil a předvedl jsem technické problémy a vyrazil k Vénovi, u kterého jsem měl Fabii na výměnu oleje + nějaké drobnosti. Oba jsme byli rádi, že si auto nebudu brát až po obědě, ale že to časově takhle hezky vyšlo. Fabii jsem odvezl do školy a 13,10 jsem byl zpět u Dobla. Střecha přelepena, ale na zbytek věcí se normálně vykašlali s tím, že oni nejsou mechanici a že si to mám nechat opravit v servisu - už vidím, jak se Trnkošovi nebo autorizáku (tam bych to nechal udělat nejraději) chce dodělávat práci, co podělal někdo jinej. Jo - prý profesionální reklamka ...... Upraveno 22. září 2023 uživatelem Medvěd Citovat
BubakGS Odesláno 22. září 2023 Odesláno 22. září 2023 (upraveno) @Medvěd ... šel bych za účetní ať jim vrátí fakturu písemně jako neopodstatněnou, protože škoda na autě je evidentně větší, než cena polepu a rozdíl (po započtení) jim dofakturujete po opravě auta v autorizáku.... Následně auto dovézt na prohlídku a nacenění opravy do autorizáku. Tohle je účetně správný postup (podle paní Bubákové), jak je i s fakturou poslat do per.dele.... Upraveno 22. září 2023 uživatelem BubakGS pavelu96 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 22. září 2023 Odesláno 22. září 2023 no jako graficky to vypadá vcelku snesitelně. Ale jaksi nechápu ty problémy které vyvstali však na oknech není nic lepeného a kliky jak jsi říkal že sundavali si myslím kvůli takové drobnosti taky nebylo asi úplně nutné demontovat. Ale osobně bych to odvezl do autorizáku a reklamce bych to školou nechal proplatit. Medvěd, BubakGS a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. září 2023 Odesláno 22. září 2023 před 4 hodinami, Medvěd napsal: V mezičase jsem se ještě dozvěděl od školní grafičky, že se bude přelepovat střecha, ale že to bude na hned. Jo - prý profesionální reklamka ...... že by mnou zmiňovaná otočka o 180 stupňů ? příště mi cinkni , dohodim ti super lepiče polepů aut Citovat
sitler Odesláno 22. září 2023 Odesláno 22. září 2023 @Medvěd nerikej, ze na tom pri lepeni neco rozebirali? sakra tady kousek od nas delaj celopolepy na vsechno od levnejch dodavek po porsche a nikdy je nijak nerozdelavaj. Nejvyssi mira rozebirani je tusim vyloupnuty bocni blinkr, nic vic... Citovat
Medvěd Odesláno 22. září 2023 Odesláno 22. září 2023 Prej kliky = i vnitřní tapecírunky...... Každopádně před polepy okna stahovala, dveře fungovaly a panel s ovladači držel Citovat
Medvěd Odesláno 25. září 2023 Odesláno 25. září 2023 To se neokouká Ale muselo to dát děsnou práci dýzl, zbynek..s, RichVa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Péťa Odesláno 5. říjen 2023 Odesláno 5. říjen 2023 Bum.mp4 ozzy56, enikybeniky, Namor74 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.