Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To že motku nemá nikdo z kamarádů nutně neznamená že by neměl s kým jezdit. Že motku nemá nikdo v rodině nutně není předpoklad že by ho nezajímala.  U nás v rodině taky nikdo " vrcholově " nejezdil a brácha se na " starý kolena " dal na motorkaření a ke 40 si pořídil mašinu kterou protože bydlí u Bulovky nemá kde parkovat tak ji parkuje u kamaráda se kterým jezdí. A díky tomu že pracuje v režimu krátkej dlouhej tejden tak má každý druhý pátek " klučičí " den a vyráží na cesty.  A přiznávám že mě to svým způsobem začíná taky lákat si na " starý " kolena pořídit motorku oprášit znalosti těžce získané na pinckovy a začít jezdit pro zábavu, kam mašinu uložit mám chuť začít mám čím dál častější co nemám jsou noty a motorka ale oboje je řešitelné a jestli  příští zimu nebo k dalším kulatinám je spíše otázka jak moc mě to bude lákat. 

Odesláno (upraveno)

Véno - pouze Tvůj názor, mé zkušenosti opřené třeba o znalost mého syna hovoří jinak (a jsem tomu rád)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

@Vena garážmistr   taky jsem se na stará kolena vrátil na moto (skůtr) a můžu ti to jedině doporučit, zvlášť když máš něco najeto na moto jako mlaďas, jako starší totiž jezdíš už rozumem, nedáš plný plyn tam, kde bys ho jako mladý dal..., prostě si užíváš tu jízdu za krásného teplého počasí a taky bohužel počítáš s tím, že ten blbec vpravo, co ti má dát přednost, tak ti ji nedá..., samozřejmě máš v hlavě i to, že co se má stát, stane se..., já se na každý výlet se skůtrem těším jak malé děcko :papa

,,velká'' motorka mě neláká, když chcu, půjčí mi ji syn, ale chtěl jsem silnějího skůtra, Forzu 350, no nevyšlo to, život jde dál 🤠  

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

V týhle souvislosti si vybavuju "problém", který měli vlastníci parkovacích míst v nově vzniklém obytném domě kdesi v Praze na Žižkově. Vzpomínám si na reportáž v Černých ovcích nebo Na vlastní oči, kde si stěžovali majitelé bytů, že si připlatili statisíce za garážové stání a to je jim k prdu, páč se Mondeo ani Sharan nevejdou do výtahu a tudíž se na svá místa nedostanou. 

Developer asi místa tvořil podle norem z konce socíku, kdy auta byla řádově o dost menší (ostatně i spousta parkovacích míst u obchodních center bude lajnovaná podle stejné normy 😀)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Tak parkovat přes čtyři místa je chujovina, o tom žádná, ale taky je fakt, že jsou parkovací místa, kde zaparkovat a následně i vystoupit je pro mě taky oříškem (hlavně ty v krytých prostorách, kde volné místo nacházím zásadně u sloupu)

Odesláno

Pepito - nechci se nijak dotknout Tvého ega, ale skočit na takovou kravinu???

Ne všechno, co přinese interfernet musí být nutně pravda a ověřit si platnost takové informace je otázkou max. desítek sekund 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...