Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 10 hodinami, Weri 605 napsal:

Já nevím.. chudák už tam byl najetej.. taky si moh počkat... 🤣🤣🤣

Už ta Octa to měla jen tak tak :bacha

Radku, díky. Mně to šlo ok :myslim

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Nemá ta motokára vzadu náhodou plný kola? Jinak už před pár lety jsem jí viděl na vlastní oči v Praze (hráškově zelenou) a je to strašně vošklivý. Vůbec nechápu kdo to může svýmu -náctiletýmu potomkoj za takový prachy koupit.

Odesláno

Pavlovi naštěstí zatím stačí kolo, uvidíme, co nastane až bude držitelem ŘP
Teda já asi tuším a přiznávám, že máme zatím nějakou představu jak by to mělo být pojato, ale člověk míní a život mění ...
Každopádně po motorce netouží (ani po skutru), o piksle LIGIER nebo AIXAM ví, že by u mě neprošla ani ojetá, tak uvidíme co přinesou roky příští

Odesláno

Sitler - tak ono je to o příkladech v rodině. Jestliže motorky neberou nikoho v okolí, není moc předpoklad, že by měly brát zrovna juniora
Mimoto je s motorkou spojeno spousta mínusů, které by se musely řešit - od ŘP, který bude mít od školy asi za 2/3 běžné ceny (ale Cčko), přes velice problematické parkování (další, co by cpal motorku do škvíry mezi auta) až po fakt, že motorku nemá nikdo z jeho kamarádů a tak by stejně neměl s kým na ní výletit.
No jsem rád, že ho to nebere - beru to jako poměrně nebezpečnou zábavu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...