Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

to mi tak jednou google nabidne clanky dne - a nechapu ty nadpisy

Kruhový objezd za 20 milionů terčem posměchu. Řidiči jsou zmatení, tápe i dopravní expert ......

Město postavilo kruhový objezd s bizarní dopravní značkou. Nákladní vozy ho musí obkroužit........

Nový kruháč v Milovicích za milionů se moc nepovedl >>

sakra v kutne hore i v caslavi tuhle znacku maji i s dodatkovou tabulkou nechapu co je na tom tak fantastickeho

ono kdyz se tam prvni kamionak zasekne stejne ten kruhac obkrouzi i bez dopravni znacky !!!

Odesláno (upraveno)

Co chces od novinarskych blbecku... Naprosta vetsina je uplne tupa. A "dopravni experti".. radsi nemluvit. Zatim kazdej jeden co mluvil do medii byl akorat debil, co neznal ani predpisy, ani fyziku... 

A podle stavu dopravy mam pocit, ze naprosta vetsina lidi videla poprve v zivote prakticky vsechny znacky... a nebo nevi, co znamenaji.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

Prosim Tě Lukáši taková značka  je u nás u garáží už asi dva roky byla tam křižovatka taková dost nebezpečná udělal se kruhák ale kvůli místu je menší ale jezdí tam linka a podle expertů se tam nedá busem zlomit tak by to měl bus obkroužit a pak teprve odbočit ale když si šikovně najedeš tak to zlomíš ale kvůli tomu aby nevzniklai zbytečně kolzní situace se tam nechala dát taková značka. A ten soudruh dopravní expert co se k tomu vyjadřoval ten by mohl jezdit tak na tříkolce. A to že lidi řeknou že takovou značku vidí poprvé no kdyby museli " amatéři " jednou za 3 roky na školení tak by to věděli. 

Odesláno

k tomu můžu napsat jediné--kruhový objezd je super věc 👍, ale někde se prostě nehodí, protože chybí třeba dostatečný prostor k jeho stavbě atd., a když se k tomu přidá debilní dopravní expert, je na problém zaděláno..., člověk by myslel, dopravní inženýr je už nějaký machr, ale někdy by stačila k posouzení parta starších šoférů kamionů... :roker

Odesláno

@ozzy56 to máš pravdu ale třeba tam u nás u garáží jak jsem vzpomínal výše tak tam se dělal kruháč protože ta křižovatka byla dost nebezpečná a i třeba tím že tam tudy jede v určitém časovém úseku jeden bus za druhým tak to tam stálo za prd já třeba i když bylo předepsáno tamtudy jezdit tak jsem jezdil okolo protože se mi tam prostě blbě najíždělo na tu hlavní teď přes ten kruháč je to pohoda. I když by byl potřeba o něco větší ale zrovna tady mě osobně smysl dává.

Odesláno

U nás se taky vycajchnovali. Postavili kruháč na křížení kde není skoro žádnej provoz a o kus dále světelnou křižovatku, která měla smysl do doby než otevřeli další úsek dálnice. Teď je tam spíš k zlosti ikdyž tam jsou čidla, tak není problém, že člověk přijede od obce Časy a čeká na zelenou více jak minutu ikdyž zleva i zprava nic nejede. Kdyby tam místo nesmyslnejch semaforů vrazili "stopku" udělaj líp.

kruhac_casy.jpg

Odesláno

@Dave_k já bych tam teda dal větší tu dodatkovou tabulku,aby to "experti" stihli přečíst 😁 přeci jen než dojedou očima po ty černý čáře nakonec,tak nestihnou číst další kus značky:)

Odesláno

jj dodatkove tabulky
u nas u skoly je 40 a dost velky dodatkovy text - plati jen ve dnech skolniho vyucovani ............
a o kus dal na starem moste 30 a dodatkova tabulka - 6 - 20  a o pulnoci vocas co jede 30 (3 cisla snad pri 30km/h stihnou lidi precist)

Odesláno

@Rikic339 ja se priznam, ze v me obvykle 50-60km/h ty dlouhy dodatkovy tabulky s casama proste precist nestihnu :D  , takze spoleham na to, ze bus pruhy jsou vyhrazeny 7-10 a 12-19 a jinak jsou volny pro vsechny :D 

Odesláno

jsou i tak malé kruháky, kde je vnitřní kruh jen namalovaný, jezdí tama autobus MHD, který naštěstí jezdí jen rovně--jinak nemá šanci se otočit, odbočit..., není to nijak frekventovaný úsek, já na něm odbočuju doleva a nemíním kroutit volantem jak osel, takže odbočuju, jako by tam kruhák nebyl 🙈, ale čekám, že když pojedou kolem poliši, tak mi to spočítají..., které hovado mohlo takhle zbytečně utratit obecní peníze za rondel, který je k ničemu?? https://mapy.cz/zakladni?x=18.2733475&y=49.8265225&z=20&base=ophoto

Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, sitler napsal:

@Rikic339 ja se priznam, ze v me obvykle 50-60km/h ty dlouhy dodatkovy tabulky s casama proste precist nestihnu :D  , takze spoleham na to, ze bus pruhy jsou vyhrazeny 7-10 a 12-19 a jinak jsou volny pro vsechny :D 

Bývalo to 7 - 10 a 16 - 19, cca před rokem HřiboČižínského sqaudra azura prostřednictvím pana Svítipána rozhodla, že BUS pruhy budou platné celodenně (bez polední pauzy) s výjimkou víkendů.

Další suprové omezení je na začátku D1 od Chodova k odbočce na Průhonice/Čestlice, kde je obousměrně z dálnice Silnice pro motorová vozidla (tedy 110). Samozřejmě žádná kulatá značka s omezenou rychlostí, ale jen bílé autíčko v modrém obdélníku, což je pro řidiče jedoucího 130 km/h a sledujícího ve špičce hlavně aby nesejmul někoho, co se motá v pruzích, dobrá past. Právně je to určitě O. K., ale kdyby tam správce komunikace aspoň na půl roku prsknul i kulatou 110ku, určitě by nezchudl (pokud mu tedy nejde hlavně o prachy z pokut)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Ja to az tak neresim, v 99% pripade se me to tyka jen na Ceskobrodsky nebo Cernokostelecky :D , a to bud pred 7 rano, nebo po 7 vecer :D  . Tak jen doufam.. :D 

Na Google street view jsou jeste stary fotky... aktualni tam nejsou :D  a jeste jsem se nedonutil pribrzdit a kouknout se poradne :D 

Odesláno

Kdyby jste to v Milovicích znali, tak by jste se k tomu vůbec nevyjadřovali, protože ten kruháč je tam úplně zbytečně 😂 akorát se museli nějak utratit prachy. A to tam plánují těch kruháčů víc 🤦🏻

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...