Dave_k Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 Že to byl polák nebo rumun? radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 I Češi umí: Ve středu v dopoledních hodinách uviděli strážníci na komunikaci u benzínové čerpací stanice Benzina v zákazu zastavení stojící český kamion. Po vyřešení přestupku si při odjezdu kamionu strážníci všimli, že vozidlu chybí jedno kolo z náprav přívěsu. Kamion zastavili a přivolali hlídku Policie ČR. Ta řidiči na místě uložila za špatný technický stav vozidla vysokou pokutu. Poté obě hlídky doprovodily kamion do Raisovy ulice, kde zůstal odstaven do doby provedení opravy. Citovat
petrinza Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 (upraveno) Ten zapadlý kamion v bahně mi připomněl jednoho řidiče, kterého jsem kdysi zaměstnával u jedné velké dopravní firmy. Měl jet s kamionem na nakládku na Ruzyni, na letiště. Skončilo to tak, že zapadl na travnaté ploše sportovního letiště Kladno. A taková rozježděná travnatá letištní dráha, to byla tenkrát dost drahá škodní událost. Prý ho trochu překvapilo, že to letiště je trochu menší než čekal. Upraveno 7. prosinec 2022 uživatelem petrinza Citovat
Medvěd Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 K těm bloudivcům Kamarádka dělala počátkem 90 let delegátku CK a na vlastní kůži zažila neuvěřitelnou příhodu. Byla s klienty v Ženevě a čekala s nimi na autobus, který měl dovézt druhou partu a tyhle odvézt domů. Bus měl dorazit brzy po ránu, řidič se měl vyspat a přes noc valit dom. Kolem 10 hodiny začala být kamarádka na nervy (mobily nebyly a vedení CK vědělo jen, že bus z Budějic vyjel), v poledne už na ni šly chmury, když kolem 16 hodiny jí volali z recepce, že má telefon. No a na druhé straně řidič, že je v Janově (Itálie) a nemůže najít ten hotel. Mistr volantu si prostě spletl Genéve a Genova. Kamarádku čekalo sehnat přes telefon ubytování pro autobus lidí v Janově a vysvětlit klientům, že budou mít dovolenou o den delší. I to holt píše život Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 no a já k tomu návěsu bez kol--není to taková hrůza, ako to z vonkajšku vyzerá , prostě kola naložíš na návěs a jedeš na dvojku-trojku k nejbližšímu místu, kde ti pomůžou..., jednou se mi takhle odporoučela celá střední dvojmontáž i s brzd. bubnem z T 148 díky povolené kontramatce na náboji, naštěstí jsem jel pomalu a prázdný, takže auto jen kleklo na stranu, kola mi hodil na korbu vozíkem z blízkého JZD, do nohavice (poloosy) jsme narvali pucvol, ať z ní neteče na cestu olej z diferáku a na redukovanou trojku pomalu dojel až do garáží , jednu dobu nebylo až tak vyjímečné potkat Tatru bez kol, měli tam nedomyšlené zajištění té kontramatky Citovat
Medvěd Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 (upraveno) Někde jsem už viděl fotky T 148 a T 815 jedoucích bez předního kola a pod fotkama X příspěvků o tom, jak to je prej celkem běžný. Upraveno 7. prosinec 2022 uživatelem Medvěd Citovat
ozzy56 Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 jojo, když to bylo přední kolo, tak naproti vzadu sundat podkovu na listovém péru a jelo se pomalu do garáží Citovat
Vena garážmistr Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 U vojenskejch T 813 a T815 byli ve výbavě tyhle podkovy jak píše @ozzy56 a u osmikolky byla tuším povolená jízda do rychlosti 60 km/h pokud bylo vyvěšené (chybělo) kolo druhé nebo třetí nápravy pokud u první nebo čtvrté nápravy tak byla povoleno 40 km/h. Nejsem si jistý ale tuším že to bylo i nějak legislativně ošetřené ta jízda s vyvěšeným kolem. Když jsem jezdil na odtahu tak se takhle běžně řešily problémy na cestě pokud byl návěs " na vzduchu" tak se snížil na minimální výšku a havarovaná náprava se podvázala kurtama a návěs se pak " nafouknul " do jízdní polohy a jelo se do servisu. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Akoc Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 před 4 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: Když jsme u těch navigací - popisek : 1,5km vzdušnou čarou od nejbližší silnice. Prej jel do automobilky podle navigace Zrejme si do navigácie zadal trasu pre chodcov. Júli 2020 takto na novootvorený cyklomost medzi SR a Rakúskom vošiel kamión. Ten si asi navolil cyklistickú trasu. Most to našťastie prežil. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 nevím jakou navigaci mívají tihle vypatlanci, ale že musí mít v hlavě nas.ráno, to vím určitě Fruktis a Havlicek.Lukas ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 zachrana planety v praxi... Péťa a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 7. prosinec 2022 Odesláno 7. prosinec 2022 Kolik takových spon v servisu denně spotřebujete? Gréta musí mít noční můry a nedivím se... Citovat
Weri 605 Odesláno 8. prosinec 2022 Autor Odesláno 8. prosinec 2022 Svět se v prdku obrací... Zakážou nám brčka a pak vyroběj takovej ksindl...? určitě to nebude praskat, že ne....? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. prosinec 2022 Odesláno 8. prosinec 2022 (upraveno) Co praskat, kovova spona se nasadí a ten žlutý bazmek se vyhodí, víckrát se nepoužije. Nemluvě o tom že každá ta spona je balená po jednom v pytlíku. Další věc je že na ty spony existují kleště Takže ten žlutý bazmek je víceméně úplně zbytečný Upraveno 8. prosinec 2022 uživatelem Radek Hurvajz Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. prosinec 2022 Odesláno 8. prosinec 2022 berte to z financni stranky plastovy pytlik i klip hodite do zluteho kontejneru - a zrecikluje se to na neco noveho jineho treba kvalitne reciklovana PET lahev (nebo novy hadry z Polyesteru) Citovat
ozzy56 Odesláno 8. prosinec 2022 Odesláno 8. prosinec 2022 jestli to nebude spona na šulina--jako že by se rodilo míň děcek a mohlo by to mít smysl s tou záchranou světa... Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pacho69 Odesláno 8. prosinec 2022 Odesláno 8. prosinec 2022 (upraveno) To by ale měli dodávat o pořádnej kus na jih... Upraveno 8. prosinec 2022 uživatelem Pacho69 Medvěd, Péťa a ozzy56 ohodnotil 2 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. prosinec 2022 Odesláno 10. prosinec 2022 (upraveno) co by jste na tohle odpovedeli ??? Upraveno 10. prosinec 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
pavelu96 Odesláno 10. prosinec 2022 Odesláno 10. prosinec 2022 (upraveno) Asi - proč to vkládáš dvakrát ? Edit: omluva, vypadá to na chybu fóra Upraveno 10. prosinec 2022 uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. prosinec 2022 Odesláno 10. prosinec 2022 (upraveno) čeče ja když dám screen v .png do přilohy tak mně tam taky skočí dvakrát, vždycky to musím odmaznout. @Schreek čucham tady s tim nějaký problem Upraveno 10. prosinec 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.