Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V ‎14‎.‎03‎.‎2021 at 17:03, Print napsal:

Já dnes dokončil dvoudenní leštění laku na kamarádové 21 :) auto kupované v tuzexu stále na původních číslech :)

Tahle červená se dělá dobře. Pamatuju, jak jsem takhle oživoval 106 nebo Felicii :) 

Odesláno

Ráno jsem startoval přes kabely bratránkovýho Forda Galaxy, co po noční v práci na parkovišti nenastartoval. Jako na potvoru jsem vyndal včera kabely z auta. :D Ještě, že jsou erární na vrátnici. Odpoledne jsem odvezl Pažouta do servisu na servis a provedí STK.

Odesláno

PaKr - dálnice byly naprosto v pohodě. Horší to bylo z Veselí nad Moravou do Uherskýho Hradiště a dál pak přes Zlín do Valašského Meziříčí a Nového Jičína. Z Veselí byl do Hradiště hustý provoz, takže se nedalo předjíždět a bylo třeba se táhnout za kamionama. Pak z Hradišťa do Zlína to bylo ještě pomalejší. Za Zlínem v kopečkách hezky chumelilo, takže opatrně - ale dalo se. Větší sranda byla dohledávat adresy, kam jsem vezl nějaký materiály. 

Nicméně dnešek jsem si užil, kéž by takových dní zase bylo víc. 

Odesláno

Tak to jsi jel kousek ode mě:papaakorát jsem měl hlubokou půlnoc:) (tento týden mám noční).

Ale na příjezdu do NJ ze směru od Val. Mezu je radar, tak snad ti nepřijde pozdrav:)

Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Medvěd napsal:

Dnes v 5,30 odjezd z Prahy do Veselí nad Moravou, odtud do Frýdku a Místku, následně pak Ostrava, Holomóc a v 16,30 parking v Praze. Najeto 877 km

To jsme se možná někde mezi Holomócem a Bělotínem míjeli, jel jsem z Loštic do Opavy po D35 a D1 najeto 232 km, proti Tobě slabý odvar. :D :papa

Upraveno uživatelem Pepito
Odesláno

@Pepito a proč taková trasa? :myslim já bych jel přes Šternberk a pak po 46 do Opavy, ale nedávno jsem tam jel s mojí drahou polovičkou a někde u Kružberka se mě zeptala, kdy už tam budem 🤣a to jí jinak jízda nevadí

Ale ptám se spíše tak ze zvědavosti :)

Odesláno (upraveno)
před 17 hodinami, Medvěd napsal:

Dnes v 5,30 odjezd z Prahy do Veselí nad Moravou, odtud do Frýdku a Místku, následně pak Ostrava, Holomóc a v 16,30 parking v Praze. Najeto 877 km

Zato dnes nuda - nuda, šeď - šeď. Najeto 87 km (Praha - Kralupy - Mělník - Praha), ale pozitivní na tom dnešku je potvrzení, že jsem Covid negativní

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 17 hodinami, Medvěd napsal:

a chytnul jsi rano na D1 tu bouracku, nebo se ti podarilo vyhnout ? Ja vcera neco kolem 650km - v 5:20 Pb->Pha 6:20 -> 8:30 Brno (nakladka par krabic za 2Mio Kc :D) a zpatky v 10:00 ->Pha a navecer ->Pb :)
Po D1 jsem jel snad po roce a pul :), bouracka a kolona uz nastesti fuc, tak to jelo dobre.

Odesláno

Já se nejdřív vytočil nad Českou poštou a tím si vzpomněl na @ozzy56. Nejsou schopni doručit žehličku do balíkovny, kterou jsem vybral, ale radši ji nechají na poště ve městě a mě milostivě informují, kde ji nechali. Nejdřív jsem jim chtěl volat, proč ji tedy vůbec převáželi a nenapsali mi jen, ať si ji vyzvednu na depu v Praze, že to vyjde na stejno. Ale psali v SMS něco o problému té mnou vybrané balíkovny (prodejna tabáku) a tak jsem si říkal, že bych spíš dělal pakárnu jim a to nechci. Tak jsem to nechal být...

Pak jsem dojel domů a tam objevil letošní první krtinec 😮:( Už v něm je past :D

Odesláno

Dnes dopolčo se u mě potkali dva místní borci jeden tu nechal dvě sady kol na gumařinu a jeden přijel na olejový servis. A já jsem to nějak podcenil a dělal jsem jen v triku a teď mě bolí celej Vašek no jo no holt už to není co bejvalo za mladejch let. 

Odesláno
před 5 hodinami, Ferry napsal:

a chytnul jsi rano na D1 tu bouracku, nebo se ti podarilo vyhnout ? Ja vcera neco kolem 650km - v 5:20 Pb->Pha 6:20 -> 8:30 Brno (nakladka par krabic za 2Mio Kc :D) a zpatky v 10:00 ->Pha a navecer ->Pb :)
Po D1 jsem jel snad po roce a pul :), bouracka a kolona uz nastesti fuc, tak to jelo dobre.

COVID překupníci :aut:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...