Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Havlicek.Lukas napsal:

prej se holky chcou zitra koupat - aktualne tam je 5 cm studnicni vody :mad:

Sestavil jsi to pozdě, už je po deštích. Voda tam mohla spadnout z nebe jako u nás :D

Odesláno

Dnes byl dlouhý ale o to zajímavější den. Ráno budíček o 5.20 abych byl před 7 na TO na 45tém odběru té nejvzácnější tekutiny. Cestou domů jsem za čokoládový úplatek ( fasování jsem měl naplánované na příští úterý) vyfasoval poslední várku hadrů u DPP. Pak jsem vyvezl babičku na nákupy. Po obědě jsme s babičkou a synovcem vyrazili na malou procházku. Pak přijela ségra tak jsem si vzal její octávku a jel navštívit míchacího mága na barvy p. Tubla aby mi míchnul do spreje trochu barvy na tu ochechuli. A po večeři jsem tu měl pracovní ale i tak velmi příjemnou návštěvu.  A teď mažu do peří protože jsem zase na dnešek spal asi tři hodiny.

Odesláno

No takle já spím skoro furt +- 2 hodiny po noční nebo denní to je úplně jedno a třeba 3x za noc se budim,už jsem totálně hotovej,už by to chtělo důchod aby si to tělo trochu odpočalo a já taky :( 

Odesláno

No nekdy si taky rikam z ceho to telo jede 3-4hod spani pri nocni neni zadny problem a to mame vetsinou 6x
Ale pak je pravda ze se to nastrada a spim treba v kuse 14-16hod ale pro zravicko to 100% nebude ...

Odesláno (upraveno)

Dnes byl u nás v práci den otevřených dveří. Byl jsem jako pořadatel a tady dva cvaky pro @Radovanek Náhodní výherci se mohli svézt. Foto ráno v šest na začátku připrav. A hodinu po otevření brány. :D 

DSC_4068.JPG

DSC_4069.JPG

DSC_4071.JPG

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Ráno jsem pln elánu po 7 zasednul k PC a lovil jsem info na serviceboxu. Po 9 jsem zavezl ségry octu do dílny naskládal zbývající auta ke mě na plac a začal sundávat zadní nárazník pak mě rozbolela hlava, že jsem se odporoučel do peří  nejspíš důsledek včerejška, ráno jsem si nemohl vzít prášek na alergii kvůli darování a když jsem dojel domů tak jsem si říkal že už to nemá cenu a jeden den že mě to neublíží.  Omyl takže jsem musel zalehnout a opět fungovat jsem začal až navečer, šel jsem dodělat tu octu podlepil jsem prasklinu v nárazníku laminovací hmotou a nechal jsem to zrát, tatík v rámci oslavy narozenin a svátku vymyslel grilování takže jsem se tam chvilku mihnul a po osmé šel poskládat tu octu. Před chvílí jsem dorazil domů.

Odesláno (upraveno)

Nadpis je dnes, ale včera to fakt nešlo.  Ráno jsem se vzbudil, klasické kroky opláchnout, snídaně a najednou lup . . .   a už jsem se nenarovnal :bojim 

Kdo znáte Kůstku a mne tak si dovedete představit jak to asi vypadalo, když mne táhla do postele. Snad 20 minut jsem jen klečel na zemi a hubou funěl do matrace. Pak jsem zatnul zuby a s pomocí Kůstky se vysoukal nahoru / tedy do postele. :(

Teď jen rychlovka v kleče u PC něco zaplatit , vás pozdravit a jdu se ještě srovnat. Trochu pomohla útlumová medikace a trochu vyvěšení za skříň. Doufám, že se dám do zítra do kupy . . .   Tak snad . . . 

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@Klemoň Jestli je to bederní páteř, tak mě (kromě medikace) pomáhá taková rychlá záchrana, trošičku to uleví, že se dokážu pohnout – hodně hluboké dýchání střídavě do břicha a do plic. Ono se to kolem té páteře nějak rozhýbe. Ideálně se v krizi svalit na postel a vydýchat to.

Odesláno (upraveno)

Já používám tydle na recept

Novalgin místo injekce 

Palgotal proti bolesti 

20180527_110654.jpg

Upraveno uživatelem vendelinek
Odesláno (upraveno)

Sem tady správně !! Protože je to tady ta správná kombinace lidí s hodně podobnou diagnózou : blázni do aut, bezvadná parta, a tak trochu většina zralá na polní lazaret. A když to chce nezávislí pozorovatel pojmenovat vyleze mu z toho Peugeot club. :)  :D . Dobře uznávám že na ten lazaret je občas zralá ta část " zralejších " příznivců ale oni ti mladí do toho stádia taky dozrají.

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

já si na to beru půl roku nemocenskou :papa

prostě mi doktor píchne první den injekci a pak mám být 5 měsíců v klidu, šestý chodím na rehabilitaci...,ale jsem rád, že to tu někdo dal, protože jako bývalý řidič z povolání mám záda v prdeli, což je v tomto oboru jaksi noumální, jen nějak nechápu, že za komančů mi píchnul ten samý doktor dvě malinké injekce a z ordinace jsem odcházel vzpřímený a za 14 dní šel zpátky za volant, dnes jsou tyto injekce zakázány EU (info od doktora) a ploténky se léčí jen klidem a teplem..., néé že bych si stěžoval, nemocenskou mám slušnou, tak se dá ten půlrok vydržet :), ale přece jen v této diagnoze asi pokrok v léčení moc není :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...