Radek Hurvajz Odesláno 25. květen 2018 Odesláno 25. květen 2018 před 22 hodinami, Pepito napsal: Tak jsem dnes vylepšil design svého cc Díky @Radek Hurvajz Měl jsi to dát ještřě o jednu vejš. Citovat
RichVa Odesláno 25. květen 2018 Odesláno 25. květen 2018 Před hodinou, Havlicek.Lukas napsal: prej se holky chcou zitra koupat - aktualne tam je 5 cm studnicni vody Sestavil jsi to pozdě, už je po deštích. Voda tam mohla spadnout z nebe jako u nás Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. květen 2018 Odesláno 25. květen 2018 to mohla ale po lonske sezone tam byly 2 dirky ktere potrebovaly zalepit a jaksi se mi stratily kolicky do tech trubek - musel sem objednat z marimexu Citovat
Péťa Odesláno 25. květen 2018 Odesláno 25. květen 2018 Já mám bazén ještě pod krycí plachtou. Když to ještě chvíli vydržím, tak budu mít o starost méně Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. květen 2018 Odesláno 25. květen 2018 Dnes byl dlouhý ale o to zajímavější den. Ráno budíček o 5.20 abych byl před 7 na TO na 45tém odběru té nejvzácnější tekutiny. Cestou domů jsem za čokoládový úplatek ( fasování jsem měl naplánované na příští úterý) vyfasoval poslední várku hadrů u DPP. Pak jsem vyvezl babičku na nákupy. Po obědě jsme s babičkou a synovcem vyrazili na malou procházku. Pak přijela ségra tak jsem si vzal její octávku a jel navštívit míchacího mága na barvy p. Tubla aby mi míchnul do spreje trochu barvy na tu ochechuli. A po večeři jsem tu měl pracovní ale i tak velmi příjemnou návštěvu. A teď mažu do peří protože jsem zase na dnešek spal asi tři hodiny. Citovat
vendelinek Odesláno 26. květen 2018 Odesláno 26. květen 2018 No takle já spím skoro furt +- 2 hodiny po noční nebo denní to je úplně jedno a třeba 3x za noc se budim,už jsem totálně hotovej,už by to chtělo důchod aby si to tělo trochu odpočalo a já taky Citovat
Lihous Odesláno 26. květen 2018 Odesláno 26. květen 2018 No nekdy si taky rikam z ceho to telo jede 3-4hod spani pri nocni neni zadny problem a to mame vetsinou 6x Ale pak je pravda ze se to nastrada a spim treba v kuse 14-16hod ale pro zravicko to 100% nebude ... Citovat
radim.1008 Odesláno 26. květen 2018 Odesláno 26. květen 2018 (upraveno) Dnes byl u nás v práci den otevřených dveří. Byl jsem jako pořadatel a tady dva cvaky pro @Radovanek Náhodní výherci se mohli svézt. Foto ráno v šest na začátku připrav. A hodinu po otevření brány. Upraveno 26. květen 2018 uživatelem radim.1008 Citovat
Pepito Odesláno 26. květen 2018 Odesláno 26. květen 2018 V 25. 5. 2018 at 19:32, Radek Hurvajz napsal: Měl jsi to dát ještřě o jednu vejš. Mě se to tak líbí Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. květen 2018 Odesláno 26. květen 2018 Ráno jsem pln elánu po 7 zasednul k PC a lovil jsem info na serviceboxu. Po 9 jsem zavezl ségry octu do dílny naskládal zbývající auta ke mě na plac a začal sundávat zadní nárazník pak mě rozbolela hlava, že jsem se odporoučel do peří nejspíš důsledek včerejška, ráno jsem si nemohl vzít prášek na alergii kvůli darování a když jsem dojel domů tak jsem si říkal že už to nemá cenu a jeden den že mě to neublíží. Omyl takže jsem musel zalehnout a opět fungovat jsem začal až navečer, šel jsem dodělat tu octu podlepil jsem prasklinu v nárazníku laminovací hmotou a nechal jsem to zrát, tatík v rámci oslavy narozenin a svátku vymyslel grilování takže jsem se tam chvilku mihnul a po osmé šel poskládat tu octu. Před chvílí jsem dorazil domů. Citovat
Klemoň Odesláno 27. květen 2018 Odesláno 27. květen 2018 (upraveno) Nadpis je dnes, ale včera to fakt nešlo. Ráno jsem se vzbudil, klasické kroky opláchnout, snídaně a najednou lup . . . a už jsem se nenarovnal Kdo znáte Kůstku a mne tak si dovedete představit jak to asi vypadalo, když mne táhla do postele. Snad 20 minut jsem jen klečel na zemi a hubou funěl do matrace. Pak jsem zatnul zuby a s pomocí Kůstky se vysoukal nahoru / tedy do postele. Teď jen rychlovka v kleče u PC něco zaplatit , vás pozdravit a jdu se ještě srovnat. Trochu pomohla útlumová medikace a trochu vyvěšení za skříň. Doufám, že se dám do zítra do kupy . . . Tak snad . . . Upraveno 27. květen 2018 uživatelem Klemoň Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. květen 2018 Odesláno 27. květen 2018 Bože, to nesmíš v noci tolik řádit, už ti není 20. Péťa ohodnotil 1 Citovat
urdemala Odesláno 27. květen 2018 Odesláno 27. květen 2018 @Klemoň Jestli je to bederní páteř, tak mě (kromě medikace) pomáhá taková rychlá záchrana, trošičku to uleví, že se dokážu pohnout – hodně hluboké dýchání střídavě do břicha a do plic. Ono se to kolem té páteře nějak rozhýbe. Ideálně se v krizi svalit na postel a vydýchat to. Citovat
vendelinek Odesláno 27. květen 2018 Odesláno 27. květen 2018 (upraveno) Já používám tydle na recept Novalgin místo injekce Palgotal proti bolesti Upraveno 27. květen 2018 uživatelem vendelinek Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. květen 2018 Odesláno 27. květen 2018 (upraveno) Sem tady správně !! Protože je to tady ta správná kombinace lidí s hodně podobnou diagnózou : blázni do aut, bezvadná parta, a tak trochu většina zralá na polní lazaret. A když to chce nezávislí pozorovatel pojmenovat vyleze mu z toho Peugeot club. . Dobře uznávám že na ten lazaret je občas zralá ta část " zralejších " příznivců ale oni ti mladí do toho stádia taky dozrají. Upraveno 27. květen 2018 uživatelem Vena garážmistr Péťa, Klemoň a urdemala ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. květen 2018 Odesláno 27. květen 2018 (upraveno) já si na to beru půl roku nemocenskou prostě mi doktor píchne první den injekci a pak mám být 5 měsíců v klidu, šestý chodím na rehabilitaci...,ale jsem rád, že to tu někdo dal, protože jako bývalý řidič z povolání mám záda v prdeli, což je v tomto oboru jaksi noumální, jen nějak nechápu, že za komančů mi píchnul ten samý doktor dvě malinké injekce a z ordinace jsem odcházel vzpřímený a za 14 dní šel zpátky za volant, dnes jsou tyto injekce zakázány EU (info od doktora) a ploténky se léčí jen klidem a teplem..., néé že bych si stěžoval, nemocenskou mám slušnou, tak se dá ten půlrok vydržet , ale přece jen v této diagnoze asi pokrok v léčení moc není Upraveno 27. květen 2018 uživatelem ozzy56 Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 27. květen 2018 Odesláno 27. květen 2018 A já tohle Dneska jen relax v altánu u grilu, něco budu dělat k večeru až zaleze sluníčko. Gabriel 307 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 27. květen 2018 Odesláno 27. květen 2018 (upraveno) Jo a zapomněl jsem že podstatnou část zdejšího osazenstva dokáže do extáze dostat kus flákoty . Upraveno 27. květen 2018 uživatelem Vena garážmistr Péťa, Milan+, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.