Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Objednal jsem na poslední chvíli ten Samsung S25 FE, nakonec...

Jinak teda dneska den dost blbec, na to, že jsem měl dovču a chtěli jsme původně jet už dopoledne někam ven, tak všechno prd a úplně jinak. Dopoledne vyzvednout vybavení v Siku, dovézt, zaúkolovat řemeslníky, namalovat čáry na zdi, co maj vysekat... odpoledne ještě zajet navštívit přítelky prarodiče, chytit se do kolon, cestou zpátky odstavit auto daleko, páč ucpáno úplně všude, no ke mně jsme dorazili asi v 8 večer, teď jsme ještě byli na krátké procházce, a ještě by mohl za měsíc dorazit bonus v podobě pokuty za parkování v cizí zóně, protože jsem tam stál tak dlouho, že už se to vyplatilo risknout :D

Odesláno

cirkulárku obcházím obloukem je to sviňa :D od motorovky mám dvě jizvy a jeden roztřepenej kšilt na čepici. Poslední jizvu na koleni mi způsobilo docházení benzínu , jak pila lapla po benzínu zakuckala a roztočila řetěz , v tu chvíli jsem dělal krok přes kládu a pilu zachytil ostružinou , ruka s pilou se zastavila a koleno šlo dál , krve jak z vola . Na šití jsem nešel , ale dlouho se to nechtělo zatáhnout. 

Odesláno

K vybouchnutému autu výbuch plynu při tankování. Šlo o koncernový vůz kde  údajně byla na vadné nádrže-tlakové nádoby na CNG svolávačka  mj. taky proběhlo upozorněním majitelům na jejichž auta nebyla svolávačka  nebo nebyly dodány nové nádrže, tento pohon nepoužívat a jezdit do opravy  výhradně na benál. Taky prý dost  těchto aut dopadlo stejně , tj vybuchlou nádrží!

Jinak dnes jsem pouze po slepení řadičky nějakým epoxidovým lepidlem ji vrátil do auta. Nějak se rozpadla na tři díly a protože bych novou  asi do 24 hodin nesehnal = lepila se. Ono tím kusem  "železa" , bez hlavice , se mně dost špatně řadí.

Odesláno

dnes jsem se u Vodafonu trochu rozzuřil a všecko jde  :roker, začínám mít dojem, že slušně pozdravit a jednat je vstupenkou mezi idioty--jsem u Voda asi 10 let -- televize, manželka ajfoun, pevný internet..., a když chcu ,,internet vzduchem'' na chatu, musím jít k O2, protože ho mají o 200 levnější než Voda 😯, nešlo mi to do kebule, tak dneska jsem do toho řízl..., najednou všecko jde, dostal jsem se na o 100 nižší cenu, než má ostatní konkurence, dyť jsem kurwa jejich dlouholetý zákazník, tak by mi měli vyjít vstříc bez kraválu, si myslím :roker, jinak jsem u nich jenom proto, že kdysi převzali původní kabelovku UPC..., no, tak dneska jsem první máj oslavil s nervama, ale vyplatilo se...

Odesláno
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

dnes jsem se u Vodafonu trochu rozzuřil a všecko jde  :roker, začínám mít dojem, že slušně pozdravit a jednat je vstupenkou mezi idioty--jsem u Voda asi 10 let -- televize, manželka ajfoun, pevný internet..., a když chcu ,,internet vzduchem'' na chatu, musím jít k O2, protože ho mají o 200 levnější než Voda 😯, nešlo mi to do kebule, tak dneska jsem do toho řízl..., najednou všecko jde, dostal jsem se na o 100 nižší cenu, než má ostatní konkurence, dyť jsem kurwa jejich dlouholetý zákazník, tak by mi měli vyjít vstříc bez kraválu, si myslím :roker, jinak jsem u nich jenom proto, že kdysi převzali původní kabelovku UPC..., no, tak dneska jsem první máj oslavil s nervama, ale vyplatilo se...

Dlouholetý zákazník je dnes to samý jako dlouholetý zaměstnanec. Nemá odvahu na změnu, tak ho za to odrbem. Schválně bez smajlíka, páč je to skutečnost a ne vtip...

Odesláno (upraveno)

s tím Vodafonem to je trochu i má chyba, ale dneska jsem si u nich zchladil žáhu...,  a třeba s pojišťovnama to řeším každý rok a platím stejně, nebo i méně..., prostě pojistku vypovím (min. 6 týdnů předem !!) a jdu k jiné  👍

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

na já kdysi od o2 po asi 15 letech odešel se čtyřmi paušály a jednou dobíjecí kartou, konkurence mi dala lepší nabídku a o2 to nedokázalo dorovnat. Zrovna nedávno volalo 02 že mají VIP nabídku :D rovnou mu říkám ceny co mám ať se pochlapí , přišla ta VIP nabídka , ne jednom paušálu o 250 kč víc než platím :D nejsem na lidi po telefonu sprostej , je to jeho práce ale....říkám děláte si ze mě p-r-d-e-l ? sem vám řekl kolik platím a vy mi nabídnete službu za kterou bubu platit o 1000 kč víc ? trochu koktání poděkování a nashledanou.

Odesláno

Taky jsem před pár dny řešil Vodafone. Říkám si výročí smlouvy, tak by se mohli ozvat s nějakou nabídkou - hovno - tak jsem si vygeneroval kódy pro přenos čísel a do hodiny telefon. Měl jsem internet, TV a 5x simka se sdílenými 50Gb dat za 2500,- měsíčně. Chtěl jsem zrušit TV...

A najednou po výhrůžce odchodem k O2 a následné slevě při používání AirBank máme 5x neomezený tarif s 20Mb rychlejšími daty a rychlejší internet na doma za 1890,- 

Když se člověk jednou za čas neozve, tak prostě platí...

Odesláno

Mně když onehdá Vodafone před rokem zdražil, tak jsem hrál uraženýho, zjistil, co Eurotel a T-Mobile a poslal Vodafone víte kam... se mohli přetrhnout. Dva jsem poslal někam, že po 17 letech je to od nich dost ubohý, až nakonec zavolal někdo vyšší šarže a najednou to šlo. Přidali mi neomezené služby, víc televize, rychlejší net a ještě o 300 Kč slevnili pod cenu před zdražením. Ale měl jsem podmínku, že jim to vezmu, jen když ženě dají totéž. A dali... Smutný příběh. Po 17 letech muset dělat takové eskapády 🤷‍♂️

Odesláno (upraveno)

Jsem u tchána svařoval sloupek na plot a najednou svářečka ztichla... tak jsme pátrali a na hodinách svítily jenom dvě fáze.  Tak jsme volali poruchovku,  nakonec zjistil špatný spoj nad střechou. 

20260502_162216.jpg

20260502_170632.jpg

Upraveno uživatelem PaKr
Odesláno

Dnes ...,předělával jsem pár VHS-C do jedniček a nul a paní jsem nevysvětlil že na USCHOVNA.CZ to má grátis ale usb ji bude stát mnoho zbytečných peněz.
Nakonec jsem vybral v Planeu 64Gb za 300,- - Jinak ceny jsou skutečně nechutné.

Cesta do Polska nějaká zastavka káva v Náchodě Jaroměři Smiřicích - a v podvečer zkouška živého vysílaní - O2 v dané lokalitě KATASTROFA.

Musím si najít nějakou APP na sílu signálu GSM a hold budu řešit sílu signálu a pak teprve záběr - bohužel naše česko!

Možná hloupá otázka ale je to jen u nás nebo je podobné i u sousedů v zahraničí ....?

Odesláno (upraveno)

dneska je krásně, sice trochu vítr,  poprvé letos na skůtru 110 km 👍

edit:  po zimě nahodím nabitou baterku a nastartuju--svítí kontrolka motoru 😯, tak studuju návod a ono se MUSI nejdříve nastavit datum, čas..., jinak svítí ta kontrolka,  už nemám nervy na tyhle fičury 🙉

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...