ozzy56 Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 jojo, tady taky hezky--za oknem to vypadalo fajn, ale venku foukalo studeně Lihous ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 @Pepito Ad kamarád. Je to prostě na prd no. Neuděláš nic. Já se poslední dobou tak jemňoulince sypu, ale vlastě o nic nejde. Bandáž na pravém lokti, ortézka na pravém zápěstí a abych mohl chodit tak mažu a tejpuji/stahuji každé ráno pravé chodidlo / palec. S naším zdravotnictvím to vidím na vyřešení tak v prosinci. A to už bude rok co to řeším. V prosinci jsem si to "pořídil" leden nějak přežil, ale když už byl palec/chodidlo dvakrát tak velký než druhé tak doktor. Šup RTG a nic , tak objednat na SONO - termín : 14.4. Na SONO má nález tak řešit na ortopedii - termín : 8.7. A tam až to uvidí tak mám jít na kudlu. A tak to bude za další 3 - 4 měsíce takže to vidím na listopad ??? A co nadělám nic. Ono to není nic vážného akorát nemohu kloudně chodit a žádné větší vzdálenosti (kilák a víc). Francouzké hole objednány (dodání do 48 hodin) takže budou až za 2-3 týdny Ale už pár let mám metodu : Když mám pocit že je to na rozhlédnu se po okolí a on je na tom vždycky někdo ještě hůře a pak si řeknu, že je to vlastně ještě OK. Když syn začal s THC, sousedovic kluk už si píchal. Když mne chytnou záda a musím si vzít hole, prima soused už roky chodí jen o berlích (hole jsem si půjčoval od něj) atd atd. nebudu to tady rozebírat. Mám co jíst ? Mám. Mám kde spát ? Mám. Mám hodnou ženu ? Mám. Mám na luxusní dovolenou ? Nemám, ale co i u rybníka si odpočinu Vstanu ráno z postele ? Vstanu, občas mi sice musí pomoci hole, ale vstanu. Takže si vlastně nemám na co stěžovat. A když mne chytne depréze, tak mám doma dobrý rumik, či dobrou vodku či dobrá vínka či kešu oříšky a je po deprézi Pepito, ozzy56, Vena garážmistr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 a otočit se můžeš ? no táák--na co si stěžuješ co tam máš dál... (vesničko má středisková) Vena garážmistr a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 No neurolog mi na ty moje záda řekl (zkráceno) : žádné skoky, otřesy a žádné torzní pohyby = (vesničko má středisková) Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 řeším to jako ty--když ráno vstanu, tak asi žiju , a když nejedu dopoledne tak jeden- dva rumy a pomalu to jde Pepito a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 (upraveno) Klemoň - To vypadá spíš jako pod náklaďákem .... To firma vyřeší náhradním strojem a Tebe to nebude stát ani vorla, ne? Jo, kdyby to bylo pod osobákem, to byla horší pohádka Upraveno 8. květen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Weri 605 Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 před 11 hodinami, Pepito napsal: A kde máte šéfovou Ja som vnu... Fotil to inteligentně ten @Medvěd.. co je komu do toho jak vypadám..., že.. ? Podle všeho nás mohlo bejt asi i 13... A myslím si Medvěde, že je to 2008.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 @Medvěd to máš sice pravdu že @Klemoň má problém se služebním náklaďákem. Ale on je to takovej mladej trouba a bere si to strašně osobně když nemůže jezdit přiděleným autem. Na druhou stranu chápu že když v tom autě tráví tolik času kolik ho tam tráví tak že chce mít to svoje pohodlí a ty svoje cetky kolem sebe a že je to otravný lézt z auta na auto. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 @Weri 605 vidíš na té fotce ten tuplák? A řekl bych, že na 2008 je nemá... Citovat
Weri 605 Odesláno 8. květen 2025 Odesláno 8. květen 2025 Ježiš tak co vyšiluje.... peugeot to neni..., jeho to neni..., platit to nebude... Klemoni.., ty si fakt diagnóza.. dej jen bacha, ať po tom bordelu neuklouzneš a začni balit na Seč .. Péťa ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2025 Odesláno 9. květen 2025 (upraveno) před 12 hodinami, Vena garážmistr napsal: @Medvěd to máš sice pravdu že @Klemoň má problém se služebním náklaďákem. Ale on je to takovej mladej trouba a bere si to strašně osobně když nemůže jezdit přiděleným autem. Na druhou stranu chápu že když v tom autě tráví tolik času kolik ho tam tráví tak že chce mít to svoje pohodlí a ty svoje cetky kolem sebe a že je to otravný lézt z auta na auto. asi tak , jako mlaďoch mi bylo celkem jedno, co mi dispečer ráno ,nadělil'--prostě jsem odjel šichtu a čau pipi ..., ale s přibývajícíma rokama to bylo jiné, na ,svoje' auto jsi zvyklý, víš co můžeš čekat..., nejvíc jsem zuřil, když bylo auto týden na dílně a já hned první šichtu po opravě zjistil, jak celou opravu ojebali , ale jasně--každý to tak nemá... Upraveno 9. květen 2025 uživatelem ozzy56 Vena garážmistr, Pepito a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2025 Odesláno 9. květen 2025 musím velice, opravdu velice pochválit Českou poštu , teď jsem se vrátil -- nikdo tam nebyl , zvednutí platby za TV a rádio plus převedení SIPO na mail trvalo 3 minuty , děvucha za přepážkou chtěla jen lístek SIPO a občanku, žádné složité vypisování papírů atd., pár podpisů a FINITO , tak nějak si představuju služby v tomto století Klemoň a Fruktis ohodnotil 2 Citovat
Charlie 607 Odesláno 9. květen 2025 Odesláno 9. květen 2025 My středa-pátek v Českém Krumlově. Vezli jsme ještě tchána s tchýní, kteří tam měli zajištěné ubytko, my spali v Ducatu. Musel jsem tedy změnit konfiguraci na 6 míst na jízdu, což je trochu omezující při kempování, ale dalo se. V Krumlově stání pro campery za 600kč/24hod, sloupek pro připojení na elektřinu (což jsem využil na topení v noci) 8kč/1kWh, voda a výlevka WC mimo provoz, ale tu jsem nepotřebovali. Do centra 10min chůze. Prošli jsme celé staré město, muzeum vltavínů, voskových figurín a filmových legend. Navštívili restaurace, kavárny. Na zámku prohlídka barokního divadla. Myslím že všechny generace spokojené. ozzy56, Milan+ a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 9. květen 2025 Odesláno 9. květen 2025 @Klemoň Ten zaver je 100% vse co potrebujeme mame tak ze Ok - mam to podobne. @ozzy56 Dnes jsem se vracel od severnich sousedu a po natankovani na Pl strane na Pc dojezd teoretickych 1500Km - ted uz tam je klasika 1150km coz je naprosto bezne. Za kvalitu se omlouvam - atualizace me udelala z prumerneho zarizeni S22ultra naprosto PODprumerny kram - doufam ze balik aktualizaci vrati kvalitu alespon na "prumer" Prach je ma ostuda neni cas udelat komplet ocistu po nsad 1/2 roce pouzivani naseho znovu probuzeneho povozu z klinicke smrti. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 9. květen 2025 Odesláno 9. květen 2025 Dnes měly děti volno, takže dovča a první letošní poježdění na Klínovci, kupodivu jim dnes vystačila červená a na černou jsme se nepodívali, ale neva, nohy mě bolí i tak Péťa, Hafity a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
PaKr Odesláno 9. květen 2025 Odesláno 9. květen 2025 Tak pro zasmání renovoval ( teda aspoň jsem se snažil) jsem světlo na švagrového kombíka ( ten, kde teď spravuju i páté dveře) . Z cvičných důvodů jsem sehnal jiné světlo a kupodivu se mi to podařilo. A nakonec ? Spodní držák ulomený sehnal jsem jiný držák a trochu jsem si hrál doufám, že to bude držet... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. květen 2025 Odesláno 9. květen 2025 Chtělo by to ty kovový svorky do toho zatavit, líp by to drželo. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 9. květen 2025 Odesláno 9. květen 2025 (upraveno) V 8. 5. 2025 at 20:54, pavelu96 napsal: vidíš na té fotce ten tuplák? A řekl bych, že na 2008 je nemá... Joooo ?? A ty vidíš ten "tuplák" kde ? Já že bych si došel k očnímu Ten olej teče proudem z motoru, protože ti odborníci v servisu při výměně oleje poškodili hadici . . . A protože zatím se běžně dává motor dopředu, tak to asi tuplák nebude . . . No a jinak asi odpověď na ostatní komenty, pravdu má @ozzy56 a @Vena garážmistr . Auto není moje ale firmy jenže to prostě není jedno jakým autem jedeš. Za prvé je to o technickém stavu (Venovi jsem to vyprávěl) Protože pokud šlápneš na brzdy a auto se ti zkroutí pod rukama a zamíři vlevo do polí , tak to fakt nechceš. Za druhé je to stav "na korbě" resp. v bedně - opravdu mne nebaví dostávat po hubě volnýma žaluziema, či si hnout se zádama, protože nejde otevřít/zavřít příčka. No a za třetí je to stav v kabině. Pokud má někdo prostor u spolujezdce jako odpadkový koš a po otevření z venku se na tebe vyvalí prázdné kelímky, plechovky a papíry, případně omdlíš smradem tak to je jiná. A navíc máme čtyři druhy aut/kabin a každý to má zařízené jinak, takže ráno vlezeš do kabiny a 15-20 minut je v prrrr než se zorientuješ a najdeš co potřebuješ a kam si co můžeš dát. U jednoho je to jak v kuřárně, u druhého jak u kolotočářů, u dalšího jak v bordelu (na zrcátku visí dámské kalhotky a do nich jsou zaháknuté sluneční brýle) a v tom mám být 5 - 8 hodin ??? Jako tohle fakt nechceš . . . Upraveno 9. květen 2025 uživatelem Klemoň ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.