Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Pepito Ad kamarád. Je to prostě na prd no.  Neuděláš nic. Já se poslední dobou tak jemňoulince sypu, ale vlastě o nic nejde. Bandáž na pravém lokti, ortézka na pravém zápěstí a abych mohl chodit tak mažu a tejpuji/stahuji každé ráno pravé chodidlo / palec. S naším zdravotnictvím to vidím na vyřešení tak v prosinci. A to už bude rok co to řeším. V prosinci jsem si to "pořídil" leden nějak přežil, ale když už byl palec/chodidlo dvakrát tak velký než druhé tak doktor. Šup RTG a nic , tak objednat na SONO - termín : 14.4. Na SONO má nález tak řešit na ortopedii - termín : 8.7. A tam až to uvidí tak mám jít na kudlu. A tak to bude za další 3 - 4 měsíce takže to vidím na listopad ??? A co nadělám nic. Ono to není nic vážného akorát nemohu kloudně chodit a žádné větší vzdálenosti (kilák a víc). Francouzké hole objednány (dodání do 48 hodin) takže budou až za 2-3 týdny 🙊   Ale už pár let mám metodu : Když mám pocit že je to na 💩 rozhlédnu se po okolí a on je na tom vždycky někdo ještě hůře a pak si řeknu, že je to vlastně ještě OK. Když syn začal s THC, sousedovic kluk už si píchal. Když mne chytnou záda a musím si vzít hole, prima soused už roky chodí jen o berlích (hole jsem si půjčoval od něj) atd atd. nebudu to tady rozebírat.

Mám co jíst ? Mám.    Mám kde spát ? Mám.    Mám hodnou ženu ? Mám.    Mám na luxusní dovolenou ? Nemám, ale co i u rybníka si odpočinu :papa  Vstanu ráno z postele ? Vstanu, občas mi sice musí pomoci hole, ale vstanu. Takže si vlastně nemám na co stěžovat. A když mne chytne depréze, tak mám doma dobrý rumik, či dobrou vodku či dobrá vínka či kešu oříšky a je po deprézi 😇

Odesláno (upraveno)

Klemoň - To vypadá spíš jako pod náklaďákem ....

To firma vyřeší náhradním strojem a Tebe to nebude stát ani vorla, ne? Jo, kdyby to bylo pod osobákem, to byla horší pohádka

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 11 hodinami, Pepito napsal:

A kde máte šéfovou

Ja som vnu... 😂😂😂

Fotil to inteligentně ten @Medvěd.. co je komu do toho jak vypadám..., že.. ? 🤣

Podle všeho nás mohlo bejt asi i 13... 😅

A myslím si Medvěde, že je to 2008.... 🙈

Odesláno

@Medvěd to máš sice pravdu že @Klemoň má problém se služebním náklaďákem. Ale on je to takovej mladej trouba🤣 a bere si to strašně osobně když nemůže jezdit přiděleným autem. Na druhou stranu chápu že když v tom autě tráví tolik času kolik ho tam tráví tak že chce mít to svoje pohodlí a ty svoje cetky kolem sebe a že je to otravný lézt z auta na auto. 

Odesláno

Ježiš tak co vyšiluje.... 😂 peugeot to neni..., jeho to neni..., platit to nebude... 😂

Klemoni.., ty si fakt diagnóza.. 😂😂😂 dej jen bacha, ať po tom bordelu neuklouzneš a začni balit na Seč .. 😁😁😁

Odesláno (upraveno)
před 12 hodinami, Vena garážmistr napsal:

@Medvěd to máš sice pravdu že @Klemoň má problém se služebním náklaďákem. Ale on je to takovej mladej trouba🤣 a bere si to strašně osobně když nemůže jezdit přiděleným autem. Na druhou stranu chápu že když v tom autě tráví tolik času kolik ho tam tráví tak že chce mít to svoje pohodlí a ty svoje cetky kolem sebe a že je to otravný lézt z auta na auto. 

asi tak 👍, jako mlaďoch mi bylo celkem jedno, co mi dispečer ráno ,nadělil'--prostě jsem odjel šichtu a čau pipi ..., ale s přibývajícíma rokama to bylo jiné, na ,svoje' auto jsi zvyklý, víš co můžeš čekat..., nejvíc jsem zuřil, když bylo auto týden na dílně a já hned první šichtu po opravě zjistil, jak celou opravu ojebali :roker, ale jasně--každý to tak nemá...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

musím velice, opravdu velice pochválit Českou poštu 👍, teď jsem se vrátil -- nikdo tam nebyl 😯, zvednutí platby za TV a rádio plus převedení SIPO na mail trvalo 3 minuty 😯, děvucha za přepážkou chtěla jen lístek SIPO a občanku, žádné složité vypisování papírů atd., pár podpisů a FINITO 👍, tak nějak si představuju služby v tomto století 🤠

Odesláno

My středa-pátek v Českém Krumlově. Vezli jsme ještě tchána s tchýní, kteří tam měli zajištěné ubytko, my spali v Ducatu. Musel jsem tedy změnit konfiguraci na 6 míst na jízdu, což je trochu omezující při kempování, ale dalo se. V Krumlově stání pro campery za 600kč/24hod, sloupek pro připojení na elektřinu (což jsem využil na topení v noci) 8kč/1kWh, voda a výlevka WC mimo provoz, ale tu jsem nepotřebovali. Do centra 10min chůze. Prošli jsme celé staré město, muzeum vltavínů, voskových figurín a filmových legend. Navštívili restaurace, kavárny. Na zámku prohlídka barokního divadla. Myslím že všechny generace spokojené. 

Odesláno

@Klemoň Ten zaver je 100% :super vse co potrebujeme mame tak ze Ok - mam to podobne.

@ozzy56 Dnes jsem se vracel od severnich sousedu a po natankovani na Pl strane na Pc dojezd teoretickych 1500Km - ted uz tam je klasika 1150km coz je naprosto bezne.
Za kvalitu se omlouvam - atualizace me udelala z prumerneho zarizeni S22ultra naprosto PODprumerny kram - doufam ze balik aktualizaci vrati kvalitu alespon na "prumer"
Prach je ma ostuda neni cas udelat komplet ocistu po nsad 1/2 roce pouzivani :myslim naseho znovu probuzeneho povozu z klinicke smrti.

20250509_164314[1].jpg

Odesláno

Tak pro zasmání :D renovoval ( teda aspoň jsem se snažil) jsem světlo na švagrového kombíka ( ten, kde teď spravuju i páté dveře) . Z cvičných důvodů :D jsem sehnal jiné světlo a kupodivu se mi to podařilo.  A nakonec ? Spodní držák ulomený :roll:nevim  sehnal jsem jiný držák a trochu jsem si hrál :roker doufám, že to bude držet...

20250509_211612.jpg

20250509_211644.jpg

Odesláno (upraveno)
V 8. 5. 2025 at 20:54, pavelu96 napsal:

vidíš na té fotce ten tuplák? A řekl bych, že na 2008 je nemá... :aut

Joooo ??   A ty vidíš ten "tuplák" kde ? Já že bych si došel k očnímu 🙊   Ten olej teče proudem z motoru, protože ti odborníci v servisu při výměně oleje poškodili hadici . . .  A protože zatím se běžně dává motor dopředu, tak to asi tuplák nebude . . . 😉

No a jinak asi odpověď na ostatní komenty, pravdu má @ozzy56 a @Vena garážmistr . Auto není moje ale firmy jenže to prostě není jedno jakým autem jedeš. Za prvé je to o technickém stavu (Venovi jsem to vyprávěl) Protože pokud šlápneš na brzdy a auto se ti zkroutí pod rukama a zamíři vlevo do polí , tak to fakt nechceš. Za druhé je to stav "na korbě" resp. v bedně - opravdu mne nebaví dostávat po hubě volnýma žaluziema, či si hnout se zádama, protože nejde otevřít/zavřít příčka. No a za třetí je to stav v kabině. Pokud má někdo prostor u spolujezdce jako odpadkový koš a po otevření z venku se na tebe vyvalí prázdné kelímky, plechovky a papíry, případně omdlíš smradem tak to je jiná. A navíc máme čtyři druhy aut/kabin a každý to má zařízené jinak, takže ráno vlezeš do kabiny a 15-20 minut je v prrrr než se zorientuješ a najdeš co potřebuješ a kam si co můžeš dát.

U jednoho je to jak v kuřárně, u druhého jak u kolotočářů, u dalšího jak v bordelu (na zrcátku visí dámské kalhotky a do nich jsou zaháknuté sluneční brýle) a v tom mám být 5 - 8 hodin ??? Jako tohle fakt nechceš . . . :bacha

Upraveno uživatelem Klemoň

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...