Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Také jsem byl na houbách. Ale jen o patro níže u sousedky. Od neděle jsem zase "odepsaný" se zádama. Takže o holích akorát k doktorce na kapačku a zpět. Cca 300 + 300 metrů.

No a ještě mne čeká následně přestěhovat novou lednici do kuchyně . . . Kůstka mi asi nepomůže :mrk

Nepojmenovan.thumb.jpg.d029674d00a95bd107539e5859bc7bcc.jpg

Nepojmenovan.thumb.jpg.e41e49cee4e5f2be0b8f96f20b00741c.jpg

Odesláno (upraveno)
před 6 minutami, Klemoň napsal:

No a ještě mne čeká následně přestěhovat novou lednici do kuchyně . . . Kůstka mi asi nepomůže

No v případě tveho zdravotniho stavu jsi ji měl koupit na Alze a zaplatit si pár kaček navíc za instalaci, vybalili by ji, postavili na  misto, vyrovnali a zapojili, a ještě by odvezli starou pokud by jsi chtěl. 

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 38 minutami, Radek Hurvajz napsal:

No v případě tveho zdravotniho stavu jsi ji měl koupit na Alze a zaplatit si pár kaček navíc za instalaci, vybalili by ji, postavili na  misto, vyrovnali a zapojili, a ještě by odvezli starou pokud by jsi chtěl. 

Takhle jsem si zaplatil v datartu výnos americké lednice, za 1500. Lednice 120 kilo, s tím se přece do horního patra v baráku nepotahnu. Přijeli 2 řízci, řekli, že se to nahoru nedostane a odjeli. Tak jsem ji nakonec táhl s kamarádem nahoru sám, oba dva okolo 70 kilo xD Ale dostali jsme ji tam. 

Odesláno (upraveno)

No tak pánové . . .  :roker  To mne opravdu ještě neznáte ??? :myslim   Samozřejmě , že o těchto službách vím a dokonce i Allegro, kde jsem ji koupil cca o 30% levněji než na českém trhu (btw dodavatel byl vlastně Mall.cz) tuto službu (výnos, zapojení, odvoz starého)nabízí. Použil jsem pouze výnos do patra/bytu, takže mi ji pěkně dovezli až tam kde stojí. :super  Tam jsou nějaké interní / domácí komplikace, takže je to tak nyní OK. A později, až se uvolní místo, půjde tam kam patří . . .   :papa

EDIT: Jinak poplatky Mall - Až ke dveřím = 229,-  /  Až ke dveřím a s umístěním = 269,- / Až ke dveřím, s montáží/instalací a uvedením do provozu (včetně odvozu) = 319,-

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Ne ne , stěhování až po 17.10. 😉  Ale nákup musel být hned, ta akce byle jen krátkodobá. Už ji za ty peníze neprodávají :papa - marketing Allegro Days

Odesláno
před 7 minutami, radim.1008 napsal:

budu mít do příletu letadla čas

Lednice bude , tam kde je.   Ale kávu zvládnu uvařit. I čaj . Tak se hluboce zamysli 🙊

Odesláno
před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal:

Ještě by odvezli starou, to je nějaká příplatková služba k rozvodu? 🤪

Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, Radek Hurvajz napsal:

Na Allegru bych si nekoupil ani špendlík. Na mě má moc negativních ohlasů

No vidíš . . .   A já to teď spočítal a 21 nákupů a ani jednou problém. Od potravin, drogerie, modelů aut či letadel až po lednici . . . :papa

EDIT: Je to maximálně stejný risk jako Temu, Alík a jim podobní . . .

Odesláno (upraveno)

Na alíku si nekoupim věc za 20tis a na Temu ani nelezu. Problem ti vznikne až když dojde na reklamaci. Ale to maš fuk, když ti to tak vyhovuje, ja mam radši jistotu.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

No tak to zatím asi nemohu posoudit, ale mám od Gorenje.cz potvrzenou prodlouženou záruku na kompresor na 15 let dle modelu a výrobního čísla, tak snad to bude OK.

Pravdou je, že současná (též od Gorenje) nepotřebovala celých cca 15 let žádný servis a odstupuje v podstatě jen proto, aby udělala cestu mladším . . .

Odesláno

já si taky zaplatil za výnos a zapojení, maníci dole u výtahu lednici rozbalili, naložili s milimetrovou vůlí a vyjeli nahoru 👍, objednal jsem přes internet v ofiko Datartu, jen jsem dodnes nepobral, proč přijeli z Prostějova 🙈😯

bo u nas v ostravě tež mame Datart :aut

Odesláno

Původně jsme zvažovali výlet na Točnou na bikepark, ale dětem se nakonec nechtělo (a stejně by to asi bylo moc mokré), tak jsem se místo toho vrhnul na rejpání v autě. V plánu je výměna žhavek a řetízku s napínákem mezi vačkami u 807, aneb práce pro vraha, jak je tam ten motor utopený. Zatím mám odstrojené všechno shora, dekly, stěrače atd., půjdu vyndavat EGR. Jako bonus jsem zjistil axiální vůli hřídele altíku, tak bude muset ven i ten.... Tak držte palce, ať se mi ty žhavky neutrhnou, páč to tady asi znamená motor ven - jak jsou zezadu, tak se tam nedá nijak dostat.

Odesláno
před 6 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

Na Allegru bych si nekoupil ani špendlík. Na mě má moc negativních ohlasů

Allegro e jen trziste. Zalezi na konkretim prodejci. Nakupuju tam bezne uplne bez problemu. Ale u prodejcu s radove tisicema kladnych zkusenosti.

Odesláno (upraveno)

tak jsem zase o něco chytřejší...

loni s novym autem jsem resil hnusne vypadajici oko , co cumi zpod zadního nárazníku, oko je od tazneho zarizeni.  V planu bylo ho odříznout, ale nebyl furt čas a teď už jsem si na něj zvykl 😁 .

Ale až dnes sem se dozvěděl proč tam vlastně je. Přívěsný vozík se nemá lankem zajištovat přes hák tz , ale musi se zajistit až na část která je pevně spojená s vozidlem ,proto to oko pro lehčí uživatelské zajištění( pokud mate pevné jakože svařené tz s hákem tak stačí na hák) . Je to pro případ kdyby bajonet vypadl , nebo se strihly srouby háku. Němci dávají pokuty za špatně zajištěný vozík flastr 200euro.

EDIT : tak tohle platí pro bržděné přívěsy.

Screenshot_2024-10-13-07-46-39-106_com.google.android.apps.photos-edit.jpg

Screenshot_2024-10-13-07-47-36-428_com.google.android.apps.photos-edit.jpg

Upraveno uživatelem Pe.Tr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...