Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 39 minutami, Klemoň napsal:

. . .

Jinak jsem si nedal od 01,00 žádné jídlo a na desátou mne to krutě zaskočilo a musel jsem "nouzově" na oběd : Candát po mlynářsku na cca 40km D1 :super

. . .

U Rybiček je prima baštírna na D1, jen na mě už je to moc blízko Praze. Když se vracím z Moravy nebo s rodinou za Slovenska, jíme převážně v Bíteši U Raušů (a to i v opačném směru - těch 5 km zajížďky se vyplatí - ale s velkým náklaďákem to asi na náměstí nepůjde)

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 58 minutami, Medvěd napsal:

U Rybiček je prima baštírna na D1

Jo to je ono, cca 40 km před Prahou. Ale pokud ti domů ke stolu zbývá časově ještě cca 2 hodiny tak je toto OK. :roker   Já už ale kolaboval hlady a byť mne doma čekaly plněné papriky s bramborem, tak jsem to nedal a zastavil právě u těch Rybiček. :myslim Tip mi dal ale kolega / kamarád který jel cca 35 km za mnou. Já o tom "bistru" vůbec nevěděl. Je hrozně zastrčené a neoznačené. Kdyby mi o něm "Fíďa" neřekl, tak bych to "čůrací" parkoviště normálně minul bez povšimnutí. Ale trochu mne to zaujalo a asi se tam ještě někdy úmyslně zastavím :papa

Odesláno (upraveno)

jednou mě poslali svařovat točnu jen na prázdné vagony (30 tun), dva svářeči jsme to dělali tři měsíce , byla to taková poloviční stavebnice na lidský pohon, technolog za prdelí celou dobu :roll, ale starali se o nás dobře 👍😉

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Když jsme s Pavlem před lety jeli párou z Jaroměře do Náchoda, jeli jsme kousek cesty (několik km) ze Starkoče do Václavovic dokonce vagony napřed. Z Jaroměře do Starkoče se jelo normálně po směru, ve Starkoči průvodčí s vysílačkou obsadil zadní plošinu a za stálého hlásání "Ještě můžeš, ještě můžeš" jsme procouvali až do Václavovic, odkud jsme zase v původním směru pokračovali do Náchoda.

Zpátky jsme jeli autobusem zrovna do Prahy a tak nevím jak to vláček drandil zpátky do Jaroměřský výtopny, která snad dodnes funguje jako muzeum.

Odesláno
před 3 hodinami, Klemoň napsal:

Každý v jednom rohu, zvednu a otočím.

S Trabantem to jde, to mám osobně ověřený.... :super  S tou párovkou to asik taká sjanda nebude.... :roker

Odesláno (upraveno)

@Vena garážmistrjá to hlavně nechtěl valit přes prahu. Týden předtím mi stačil a že jsem si vyžrál jak Zličín na barandak, jižní spojku tak i D11.

Takže jsem volil okružní jízdu...uhnul jsem na slaný, a valil to směr Boleslav, chvilku jsem jel akorát po dálnici u Boleslavi ale jinak okresky a jízda na klobouka.ono s tím litrovým motorem a rakví a kolem a naloženým kufrem ani jinak jet nedá...

jsem zvedavej jak to pojede až rakev bude cestou zpět plná a přibudou do auta ještě dva lidi...to to rozjezdu pořádně z černý hory a nebudu brzdit až do prahy, abych neztratil setrvačnost z kopce 😁

Jinak dneska návštěva safari ve Dvoře Králové.jako kyselá paní pokladní byla ještě ta lepší obsluha...jinak citron,citron...limetka...nedozrála ..tak bych charakterizoval jakoukoliv obsluhu. Jediná ochotná a usmevava paní byla na pokladně safari busu. 

Ale ty ceny...ty upadli z jahody na znak. Půllitr koly za 70. Kapučíno hnusný jak noc 89. Smažák v bulce 179... Jako kdyby to za to stálo aspoň chuťově...ale tohle byl Mordor. A safari odmítáme kvůli zvířatům jezdit...dnes to ale bylo spíš safacuk...kolona všude kam se podíváš.

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

Jj ty ceny... Jen pro porovnání, teď jsem platil v Chorvatsku, na ostrově Brač v restauraci přímo u moře, burger s hranama, že jsem to málem nesnědl za 14e a pizzu, že se najedli dva za 12e. Jako fakt nevím, jestli se u nás chtějí rovnat cenám v letoviscích. A taky nechápu, proč všude píšou před prázdninami, jak je u moře v Hrvatsku draho... Asi, aby lidi utratili peníze u nás v předraženystánu. :myslim

Odesláno

Dnes servis na 308 po 22 měsících a 4tis km (vycházel na zimu, tak jsem to chtěl šoupnout na léto, ať je to stejně s 508) A jen taková zajímavost. Dva filtry, stejná značka a na každém šipka směru vzduchu jinak :) Dal jsem to podle výřezů proti směru proudění :aut

PXL_20240811_133044094.jpg

PXL_20240811_133109936.jpg

Odesláno

Tak dneska jsem předal víkendovou práci, známej od kolegy mi přivezl na celkové umytí i30N - musím říct že moc povedený auto, na to že je v sérii to i zatraceně pěkně střílí do vejfuku :D Každopádně prej je spokojenej a to je hlavní :) 

IMG_3396.thumb.JPG.e147a8d7586d38c4c5fde89a54d21216.JPGIMG_3386.thumb.JPG.1b63900ef97fcab528ab2e08cc5196df.JPGIMG_3384.thumb.JPG.cfb81d70949a539f2f981649b0831117.JPG

Jo a kdyby někdo hledal něco na zrcátka proti vodě, tak ten přípravek Soft99 Glaco Mirror Coat Zero je vážně super! Voda se na tom vůbec nezachytí, jen je to teda max na dvě auta (zrcátka + couvací kamera), uvidíme co výdrž :) 

Odesláno (upraveno)
před 22 hodinami, ozzy56 napsal:

taky se mi nelíbí, když jede pára tendrem napřed, ale když není poblíž točna... 😉

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno

dnes nad ranem navsteva jednoho mistniho nejmenovaneho obchodniho retezce - nakup za pomoci scaneru - kosik narvany az po ......
prijedeme na samoobsluznou pokladnu a hodlajic zaplatit vyskocila namatkova kontrola - nic zvlastniho jsme na to zvykli :D
pani na pokladne zacne prebirat tu hromadu a najednou se terminal zasekne ze nasel "nenamarkovane zbozi" - z cca 300 kusu zbozi najit nenamarkovane je dost neprevdepodobne ale stalo se
jen upozornuji zbozi nebylo ukradeno spise se jednalo o typ zbozi co se valel v jine krabici :D
po konzultaci s "vedenim" jsme byly presunuti na klasickou pokladnu kde nakup skontrolujeme a prebereme - skoro ke konci nakupu "vyprsel casovy limit na kontrolu 😡 "
takze v uplnem zoufalstni a beznadeji pani zacala markovat zbozi postaru na kase -
ve finale se zjistilo ze vlastne my si vzali 8 baleni testovin jednoho druhu - a pri namatkove kontrole pani na pokladne vzala uplne jiny druh ktery jsme nenamrkovali - jelikoz nejaky vocas dal to baleni do jine krabice nez ze ktere ji vzal
skutecny priklad 8x kolinka - jenze jedno baleni byly Penne ktere zrovna pri namatkove kontrole vzala do ruky a nebyly namarkovane

obecne s manzelkou jsme z toho meli srandu ale ani pokladni ani ostraha se netvarily :D

Odesláno (upraveno)

Podobnou příhodu máme za sebou s Helou na Slovensku nějak v období úmrtí její mamky.

Dělali jsme nákup v TESCO v hodnotě cca 100 € a protože to bylo v lednu, měli jsme přes košík hozený i bundy. No a když jsme platili u pokladny, tak jsme se rozpípali, páč se pod bundy po dně košíku zatoulaly i ponožky. Takže odjezd do kanceláře vedoucího, čekání na policajty, nakonec pokuta a vyhrožování, že teď už máme záznam a jestliže zase něco budeme chtít ukrást, tak .....

Odesláno (upraveno)

dnes 220 km na skůtru, super výlet, byl jsem se podívat na Skájbridž 721 na Dolní Moravě, nakonec jsem ho ani neviděl, bo jsem nechtěl nechat skůtr na parkovišti a pěšky se mi nechtělo, na zatáčkách pod Červenohorským sedlem jsem si zazávodil 👍, všichni mě předjeli 🙈😂, jinak máme tu naši zemičku krásnou, ale cesty v Jeseníkách ke zgrcání, hnus velebnosti :roker, přitom se miliardy hážou oknem ven , zkusil jsem změřit spotřebu od hrdla po hrdlo--1.74 litru na 100 km, přitom jízda v horách skoro furt do kopce a z kopce 👍  https://www.dolnimorava.cz/sky-bridge-721?utm_source=search.seznam.cz&utm_medium=ppd&utm_content=hledani&utm_term=Sky+Bridge+721&utm_campaign=firmy.cz-13363231

DSCN4671.JPG

DSCN4674.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Tak pažout dojel spolehlivě, +- 1000km, průměrná spotřeba 10l, průměrná rychlost 110km/h. Většinou dálnice, 130km/h tempomat. 7 lidí, rakev. Krásně to jede i do kopce, neztrácí rychlost. Tak snad odveze i domů. Cestou jsem potkal jen 2 idioty, jeden to do mě poslal z připojováku, ve 130 s plným autem nepříjemný manévr. A druhý mě vybrzdil a pak si myslel, že ho nepředjedu. Nicméně nečekal, že mi to potáhne, a okolo 160km/h skončil a já si ujel pryč. 

20240812_152507.jpg

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...