ozzy56 Odesláno 15. květen 2024 Odesláno 15. květen 2024 (upraveno) @sitler byl jsi už někdy v klempířské dílně ?? asi nikdy, bo bys nepsal takové picoviny, samozřejmě je plech v tabulích 2x1, no hodíš ho na nůžky a ustřihneš, platíš tu část, co se z ní bude vyrábět, nebo ty platíš celý chleba, když chceš jen půlku ?? pod nůžkama je bedna, kde padají odstřižky, z kterých se taky bere když ti pasujou rozměrem..., pak je tam ohýbačka od 2 metrů, někde i 4 metry..., já to ku*va dělal celý život, fakt mě chceš učit ?? problém je spíše v tom, že jsme blbí jako národ, platíme všecko předražené, od potravin po spotř. zboží a nikomu to nevadí, kdyby zvedli daně na nemovitosti o 500% tak se ohnem a pojede to dál , prostě ovce... @Lihous já vím, že je to tak všude, za těch 30 roků chataření mám příkladů mraky, naposledy s palivovým dřevem, byl jsem tam sám objednat, tak 1800 za kubík naštípaného , za týden se sousedem, který je místní a ejhle cena 1500 , hodinu kdybych psal, tak nenapíšu všecko..., bohužel tohle přišlo s převratem--oškubat co to jde Upraveno 15. květen 2024 uživatelem pavelu96 Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit" Medvěd, regius a Dave_k ohodnotil 2 1 Citovat
sitler Odesláno 15. květen 2024 Odesláno 15. květen 2024 (upraveno) jo..takovy "ja to delal celej zivot a vim jak to je" maj specialne 50% prirazku . aneb : udelam to za 100,- udelam to, ale ty mi koukas pod ruce: 150,- udelam to, ale ty mi koukas pod ruce a jeste do toho kecas: 250,- Ze tam ma bednu odpadu a bude to treba delat z ni - to neni tvuj problem. Ty platis komplet A ja ti rikam, ze je slusny zaplatit, kdyz po nekom neco chci. A nebo si to udelej sam. Ale takhle blbe brecet "ze je to drahy" a ze po tobe chce neco zaplatit je hloupy. A zjevne nejsem jediny, kdo si mysli, ze ta cena je v pohode. Upraveno 15. květen 2024 uživatelem sitler Hafity, Vena garážmistr a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. květen 2024 Odesláno 15. květen 2024 Pánové než to shrnu jak to vidím já tak jeden příklad za všechny. Minulý týden došel majitel zámečnické dílny z areálu kde momentálně mám svoji dílnu. Potřeboval rychle vyměnit olej na autě kterým měli jeho zaměstnanci za dva dny jet na nějakou montáž jestli to stihnu tak říkám no něco tady je ale jestli auto nepotřebujete přes noc tak ho tu nechte já to udělám zítra brzo ráno protože teď musím odjet a vracet se nebudu on si materiál nos svůj nadšený jsem z toho nebyl ale normálně se mu o auta stará soused a ten byl mimo tak s jeho svolením jsem to udělal. Když došlo na placení tak říká kolik bude platit a já hele jste soused takže to zaplatíte až tu bude soused jemu a mi se spolu vyrovnáme protože vím že má trochu jinak nastavené ceny než já. A on to vůbec normální cena jako pro " joudu z ulice" to že jsme sousedi přece neznamená že na mě budete prodělávat i jen desetikorunu já když dojdete že něco potřebujete taky nemám sousedské ceny já nemám ani ceny pro rodinu já mám jen jedny ceny a buď je zákazník akceptuje nebo ne. Tak daleko jsem to tedy zatím nedotáhl ale ceny pro kamarády jsem zrušil když jsem skončil s dílnou v domácích podmínkách protože nájem musím platit jestli dělám na výdělek nebo si dělám svoje auto. Medvěd a Péťa ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. květen 2024 Odesláno 15. květen 2024 Dva týdny se babrám se zeleným bazénem. Srovnaný ph, chlor šok, algicid, vločkovač, projasňovač, stěny čistý, nová písková filtrace... A mrcha je furt zelená. Se zejtra naštvu, vypustím to a naleju vodu novou, tohle mě neba. Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2024 Odesláno 15. květen 2024 tak desky jsem dnes nahodil na balkon, zábradlí hotové, ale celkem makačka, večer se budu muset něčím nadopovat abych spal , holt už mi není dvacet let , ale i penzista se musí hýbat Citovat
Hafity Odesláno 15. květen 2024 Odesláno 15. květen 2024 V 13. 5. 2024 at 10:56, ozzy56 napsal: ko.kot mi řekne 700.- Koukám, že nejsem jediný, komu ta cena přijde normální.... Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. květen 2024 Odesláno 15. květen 2024 před 3 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Dva týdny se babrám se zeleným bazénem. Srovnaný ph, chlor šok, algicid, vločkovač, projasňovač, stěny čistý, nová písková filtrace... A mrcha je furt zelená. Se zejtra naštvu, vypustím to a naleju vodu novou, tohle mě neba. hele asi pred 20 minutama sem manzelce psal neco podobneho jen teda nemam novou piskovku jen sem hodil zeolit a mam podezdreni na tu nadobu a ventil ze asi ma problem Citovat
oddie Odesláno 15. květen 2024 Odesláno 15. květen 2024 před 4 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Dva týdny se babrám se zeleným bazénem. Srovnaný ph, chlor šok, algicid, vločkovač, projasňovač, stěny čistý, nová písková filtrace... A mrcha je furt zelená. Se zejtra naštvu, vypustím to a naleju vodu novou, tohle mě neba. Starou vodou na jaře zaleju a napustím čistou Chlor nepoužívám. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 15. květen 2024 Odesláno 15. květen 2024 ja vloni uz mel problem s alkalitou - pak sem zapomel zazimovat - letos byl mlecny po uspesnem vycisteni od orechoveho listi ale ted zezelenal na zabinec aa premyslim cim to je jako nemuzu vypustit 11 kubiku studna mi to za den neda a mestska voda nepripada v uvahu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 16. květen 2024 Odesláno 16. květen 2024 Já právě obecní vodu na zahradě nemám, jen studnu. To zas frflaj zahráfkáři, že si napouštím bazén, tak jsem už druhým rokem nevypouštěl. Ale letos aai budu muset. Chemie v bazénu za litr a výsledek žádný. Akorát to budu napouštět zas 4 dny postupně no. V okolí je hromada studen, takže voda mizí rychle. Citovat
Fruktis Odesláno 16. květen 2024 Odesláno 16. květen 2024 Tak zatímco zedníci zkazili mou náladu,příroda mi ji zase zvedla..černí stavebnici a jejich život radim.1008, ozzy56, Klemoň a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Medvěd Odesláno 16. květen 2024 Odesláno 16. květen 2024 (upraveno) Dnes v 6,30 odjezd z Dejvic, v 10,30 jsem byl v Mliekovicích u Dunajské Stredy. Tam jsem nafasoval 75 l pyrolýzního oleje, v 11,30 odjezd směr Praha a v 15 zaparkováno v Dejvicích. Když jsem byl pro stejný sajrajt v září Transitem, dali mi v Praze malé (10 l) kanystry, které asi i blbě těsnily a já jsem cestou do Prahy myslel, že v autě potupně vrhnu. Po akci jsme Transita měsíc větrali a kolega do něj rozvěsil snad 20 voňavejch stromecků. Dnes jsem vyrazil s velkejma 25 l kanystrama a v autě nic cítit nebylo - ale zase brblala slečna, co ode mě ten sajrajt ve škole přebírala, že bude mít prekérku s přelíváním z těch těžkejch hoboků. Já jsem ale rád, že mi ten humus nesmrděl v autě Upraveno 16. květen 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Klemoň Odesláno 16. květen 2024 Odesláno 16. květen 2024 V 15. 5. 2024 at 5:36, Vena garážmistr napsal: a po obědě je tam práce pro jednoho místního štamgasta. Joóóóóó a jakého ??? Jo a jseš drahej - příště jdu jinam a to jsem tu fakturu ještě neviděl Péťa ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 16. květen 2024 Odesláno 16. květen 2024 Jelikoz se me nedari poridit si jiny povoz dnes se trosku ladil stavajici. Kolega co servisuje auto si udelal cas a .... Vymena zadnich pruzin - nove po 6mesicich jsou v tak dobrem stavu ze se jezdilo jako by bylo plne "prelozene" tak ze tam mame stare puvodni .... rozdil zhruba 3cm Vymena celeho ovladani klapky swirl prasklo nam tahlo v kloubku - snad Ok funguje. Serizeni rucni brzdy dle "predepsaneho" manualu - slava to neni "ale" snad to auto dokaze udrzet - uvidime v case.Uz nam nebrzdila a byl to docela problem. A neco malo trideni natoceneho videa ze vcerejsiho nataceni v jedne lagune - s tim ze se pokusime dalsi nataceni tohoto tvora viz foto ... Jinak se podarilo dale natocit vydru lednacka vazky pstruzi pavouci - vydrzel jsem tam asi 3hod na priste si beru nejake kresilko obcerstveni a budeme tam dele je co tocit i na co koukat poslouchat - takovej totalni relax. regius ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 16. květen 2024 Odesláno 16. květen 2024 @Lihous super uhor , mohl by byt super i na grilu Citovat
Lihous Odesláno 16. květen 2024 Odesláno 16. květen 2024 (upraveno) @sitler To neni Uhor ale Mihule celkem vzacny chraneny zivocich a v teto lokalite nebyl jeste popsan. Delka cca 15cm .... Upraveno 16. květen 2024 uživatelem Lihous Citovat
sitler Odesláno 16. květen 2024 Odesláno 16. květen 2024 @Lihous tak to pekne zkresluje, tipoval jsem to tak na 60 cm Citovat
Lihous Odesláno 16. květen 2024 Odesláno 16. květen 2024 (upraveno) @sitler JJ zkresluje bylo to na makro z Mt S22Ultra uz jsem sel pryc - brodil jsem se na breh a koukam ze se tam neco mrska .... v zapalu o co nejlepsi zaber jsem si sedl do vody A pri nataceni chodil na boso po pbrehu v koprivach ale i tak ty zviratka o me vedela driv nez jsem je stacil zpozorovat Upraveno 16. květen 2024 uživatelem Lihous Citovat
Medvěd Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 Právě jsem si dovezl auto a zítra ráno hurá směr Rumunsko Těším se jak malej Jarda Péťa, Hafity, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
PaKr Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 Zajeli jsme fandit Klemoň, radim.1008, Pe.Tr a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.