Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak dnes by se dalo rict ze by to mlohlo byt i do zahradkarskeho okenka
podarilo se mi sehnat za lahvinku Republiky stare dubove prazce na obehnani kompostu
jen sem debil blbe pocital a vychazi to na "centimetr" mohl sem tam hodit jeste jeden navic pro sichr

Odesláno

Nam se dnes povedlo fotit "vec" ktera je ustrednim motivem videa a pribehu ktery se datuje k 16stoleti - zvlastni pocit - skoro se me chce napsat copak zustava po nasi generaci??
A skrome muzu napsat mam tu cest tento pribeh natocit.

Odesláno

dnes se mi podařilo urvat výfuk 🤦‍♀️  setkal se s kovovým bazmekem na zemi uprostřed vjezdové brány, který je tak podivně vytrčený a ohnutý a kolem by ho člověk úplně přejet nechtěl. Doteď se mi ho asi úplnou náhodou dařilo přejíždět nějak blíž ke kolům, kde nic nehrozilo. Nevýhoda nízkého auta 😄 ještěže mám servis ob dům vedle 😄 

Odesláno

Já jsem jednou rozpojil výfuk na Hlávkově mostě. Od té doby má manželka vždycky hrůzu, pokud tam jedem :D

Ale bývalá sousedka demontovala výfuk za jízdy :D jsem byl zrovna venku a slyším jakési cinkání a rachocení, pak přejela retardér a celý výfuk zůstal ležet na cestě :D

Odesláno
před 12 hodinami, Hafity napsal:

No nevím, kolík většinou věkem neroste.... :roker :aut

Tak teda vzrušením, že nad ním projížděla Goldi svým povozem... 😀🚘

A k těm příhodám s amputací vejfucku 

Kamarád si na počátku 90 let pořídil AR 75 ve 3,0 motorizaci. Auto bylo ve sportovní úpravě (tuším KAMEI, ale firmou si už opravdu nejsem jistej) a vůči klasické sérii i o něco snížené. No a to se mu nevyplatilo při průjezdu tunýlkem pod barákem mezi Malostranským náměstím a Ministerstvem financí, kde tehdy byly vyjeté koleje a kámoš tam nechal vejfuck od katalyzátoru dál. Stálo ho to tehdy asi 25 tKč, což nebyly malé peníze.

image.thumb.png.f5d3167c5ce12d498dee426a37813371.png

Odesláno

No o takových úpravách mi ani nemluv. Každé druhé auto co si půjčím má podobné hovadiny, viz pár příspěvků výše ( je snížené, nebo má různá lízátka, dodatečné prahy atd.) a to je pak radost na železničních přejezdech či prazích typu Vinoř či Satalice - to jsou ty vysoké asfaltové . . .

Ikdyž zrovna to poslední STR bylo v pohodě :super      Akorát ty 22" už byly na moje záda tvrdé :roker

Odesláno

Tak jsem si myslel, jak dneska protahnu po zime motorku... a ona po natankovani chcipla a odmita nastartovat 😕  do tankovani ro bylo v klidu. Bestie nevdecna.

Odesláno (upraveno)

tak to já hondu dneska povozil, bylo nádherně tak 150 kiláků jsem jí dal do těla :super

jinak taková zajímavost--celou zimu ji nenabíjím, mám ji 4 roky, na jaro zmáčknu starter a okamžitě chytne, jako by včera jela 😯, když připojím po zimě nabíječku Bosch C 3, tak po 5 vteřinách naskočí kontrolka, že je baterie nabitá 😯, chuj ví, co v tom je za baterii..., někdo tu psal (taky má PCX), že se ta baterie nenabíjí , ale nic takového v návodu není..., letos jdu na garančku, zeptám se tam

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Tak já jsem se pustil do přezutí Sportjachtu. Vyzkoušeli jsme všechno možné, nakonec přišel na řadu manuální stahovák ( teda spíš roztahovák :D ), tak uvidíme, snad ten půlmetr na každou stranu bude stačit :myslim každopádně pokračování zítra ( nebo v pondělí)

IMG_20240504_201138.jpg

IMG_20240504_204424.jpg

Odesláno
V 4. 5. 2024 at 21:16, PaKr napsal:

každopádně pokračování zítra ( nebo v pondělí)

Tak jak to dopadlo ? Ta roztažená vypadá děsuplně . . .

Odesláno

K Vánocům chci houfnici a 2 dost těžké kulomety. To vše na auto. Potřebuju to na polský kamiony. Dneska mi to jeden "expert" poslal přímo pod auto na dálnici, když já tam měl 130 a on asi 80. Se přece pouštěli z pripojovaku...prej profici.... Hovada tupý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...