Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ale již ve čtvrtek jsem se byl (jak velí tradice) opět povozit viz foto. Byl jsem také povozit i kolegy a následně pak i @Scratch family viz video.

Dodge Charger 2014 SRT8 , něco málo přes 500 🐎  Posezení jak v obýváku, ale při pedálu na podlaze se z předních sedaček přesouvám na zadní 😂

P1120971.JPG

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

dnes na skůtru 210 km, dopoledne jsem vyjel směr Otmuchowské jezera v PL, bylo fajn hezky, bezvětří, ale bohužel pak už jen vítr, hlavně že jsem nezmokl, na oběd jsem zkusil prý polské národní jídlo--biguš--, není to vůbec špatné, asi tam vyjedu častěji:), fotku nemám, bo foťák zůstal na stole v garáži... 🙈

Odesláno

Dnes po práci výměna levé stahovačky zadního okénka na P206cc - Vraník. Doštelování, a diagnostikou výmaz přechodných závad. No a na 21.8. objednána v Černilově výměna zadní nápravy. Nic není hned, ale Vraník bude jako novej. :)

Odesláno (upraveno)

Tak přeji ať to vyjde ke spokojenosti!! Mně zbývá už jen 19 pracovních dnů+ jeden den ještě poslední dvě propustky.tedy pkd jde o předčasný důchod!

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek - jsi tu celkem dlouho, na to aby jsi chápal základní pravidla. Děkuji
Odesláno

Toto by se mně týkat doufám nemělo.... Paní na úřadě mně sdělila, že už jsem mohl 8.1.2023.... Jsem to chtěl původně dojet do konce tohoto roku, ale po domluvě s předraženým zlomkem bych už v prosinci měl být doma a strojit stromek....

Odesláno

Dneska super cesta z Prahy. Ve zuzeni u Podebrad bouracka tak blbe, ze stalo celych 8km zuzeni kolona. Bohuzel jsem prijel tak blbe, ze jeste nebyl ten pruh uplne zavreny a skoncil v kolone. No, po hodine jsem nevydrzel a jako spousta ostatnich, po overeni, ze je to zezadu zavrene a veskera doprava se odklani do toho jednoho pruhu vedeneho protismerem dalnice, svuj kousek (u me to bylo asi 50m) odcouval a pripojil se do toho druheho pruhu...  

Ale ze ty lemply nenapadlo ten odjezd z totalne zablokovane kolony aspon pro osobaky nejak organizovat, to je na zbliti. Proste zavrou pruh a vsichni tam cekejte, my na vas kasleme. pritom by vubec nebyl problem minimalne osobaky, dodavky a kratasy otocit a pustit do toho volneho pruhu. Nekteri tam ztvrdli pres 3 hodiny....

Odesláno

Začátkem července se mi povedlo do služební dieselové C4 natankovat plnou bandu benzínu. Jak se to může takovému starému pardálovi stát? Inu jednoduše. Během čtrnácti dnů na dovolené po Evropě a v Maroku jsem prakticky každý den tankoval do 2008 benzín a sakra jsem hlídal, aby to byla bezolovnatá 95, protože tam prodávají i olovnatou a i barvy na stojanech se občas liší. No a pak jsem se takhle po návratu při tankování se služebním zamyslel, dvakrát zkontroloval, že držím v ruce skutečně bezolovnatou 95 a nalil to tam po okraj. Překvapení přišlo až při placení, kdy mi terminál zamítnul služební palivovou kartu pro nepovolenou položku. Benzín jsem zaplatil ze svého a došlo mi, že i náprava půjde tentokrát za mnou. A když půjde za mnou, nabízelo se hned elegantní a rychlé řešení. Odtlačil jsem auto od stojanu na parkoviště a protože to bylo "naštěstí" kousek od domova, zavolal našemu vesnickému servismanovi, který se stará o má soukromá auta. Prý žádný problém, odtáhne mě těch pár kilometrů k němu na dílnu, ještě během večera vyčerpá nádrž, dolije trochu nafty a budu si moct auto vyzvednout. A nebudu muset troubit do firmy, jaký jsem blbec.  Prý to někomu naposledy dělal před dvěma dny. Tak jsme to odtáhli. A večer mi mechanik volá, že benzín je pryč z nádrže i trubek, ale nechytá to. A že to zcela jistě nesouvisí s tím benzínem, že je to smůla, ale ve stejnou chvíli se nezávisle projevila jiná závada. Fajn, to už půjde za firmou. Nahlásil jsem nepojízdné auto na firmě, to odtáhli do smluvního servisu a čekalo se, až bude mít čas se do toho někdo pustit.  Pustil se včera. A nestačil se divit. Smrdělo to benzínem a vytáhli z nádrže 5 litrů směsi benzín + nafta. A jestli prý to někdo vypouštěl, jednalo se o velmi neodborný zásah. Tak jsem se musel přiznat. Auto už natočili, ale neběží, jak by mělo, takže půjdou ven na kontrolu ještě vstřiky. Jsem naštvanej hlavně sám na sebe, ve snaze vybruslit z maléru jsem zabředl do ještě většího. Dneska s ženou prověřujeme, co na to moje pojistka na blbost. Zatím jsem jí nikdy nepotřeboval.  A taky hledám servisáka na odbornější opravy, u nás to už vidím jen maximálně na výměny oleje, zajištění technické a sezónní přezouvání. A večer mi volali z odborného Land Rover servisu, můžu si vyzvednout Freelandera, už je to zase čtyřkolka a vešli jsme se do 40 tisíc za opravu 😢

Odesláno

to to udelal hodne neodborne. Kdyz se nezastartovalo, tak prece staci vytahnout z nadrze co jde a nasledne do plna dolit naftou. Ne tam jen nejak cvrknout. Pak by se zbytek benzinu rozredil do 40l nafty a bylo by to uplne jedno... 

Odesláno

je dobré, že ta karta upozornila na chybu 👍, takže jsi nestartoval 👍, ale pak je to už vina toho Lojzy, protože kdyby tu nádrž opravdu vyprázdnil, palivový sysstém odvzdušnil (dostal by tam novou naftu), tak by se nic nestalo a auto v pohodě jelo..., no chybama se vlastně učíme každý den... 😉

jednou jsme to probírali v práci a takový chytrolín nechápal, jak se to může stát 😲, za dva dny natankoval taky benzín do dieselu..., na mě tato chyba zatím stále čeká ;)

Odesláno (upraveno)

Babi když měla ještě malucha, tak natankovala plnou nafty. Volala strejdovi do servisu, co že s tím, tak jí jen suše řekl, ať nastartuje. Maluch naftu zchroupl, ani nedutal :D Vyjela se nádrž, a pak už zas benzín. Taky čekám, kdy se mi to povede. V práci samej nafťák a pak doma benzín a plyn.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Já před lety natankoval plnou Verva 100 do Picassa 2.0hDi. A normálně odfrčel od pumpy. Až druhej den, když jsem jel do práce, tak se mi zdálo, že motor má nějaký divný zvuk. Naštěstí jsem měl lístek od pumpy a hned mi docvaklo. V práci jsem si půjčil čerpadýlko a vycucnul nádrž domrtě - 3 dvacetilitrový kanystry a kousek. Nalil jsem plnou nádrž nafty a startoval. Picasso chvíli protestovalo, ale pak naskočilo a tím story skončila.

Odesláno

Na mě taky záměna paliva teprve čeká . Před lety mi volal švagr, že už má v nádrži asi pět litrů naturalu a co s tím. Tak jsem volal přijímacímu technikovi "ze značky" a jeho rada byla lepší naftu do plné a neřešit. Tak k tomu švagr přihodil Vif asi ve dvojnásobném množství a auto jezdí dál :rokerjenom nedlouho poté se v jiném servise divili, že má nějaký čistý naftový filtr :D

Já jsem včera platil olej a filtry a že kartou a nešlo - špatný pin :o:myslim tak znovu, dávám si pozor - a zase :o třetí pokus jsem neriskoval a řekl jsem, že přijedu později s hotovostí. "Ok, máte to odložené". Jdu do auta, podívám se znovu na kartu a už jsem se vracel zpátky. Místo karty od m-bank jsem se pokoušel zaplatit "zážitkovou" Edenred, co máme z práce 🙈:D ale obě mají červenobílý potisk, co na tom, že úplně jiný :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...