Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

dnesni priprava na uvareni obedu zapocala vymenou 3F jistice sporaku :P
jen doufam ze kdyz tam byl 20A ze to nebylo malo :D ze sem nemel radsi vzit 25

Jaký máš hlavní jistič u elektroměru? Jak jdou jističe za sebou, následující vždy musí být "slabší"

Odesláno (upraveno)
před 54 minutami, ozzy56 napsal:

chlapyy, na tohle chrchlání a smrkání je nejlepší vypít flašku rumu a jít spát--ráno manželka převleče mokrou postel a vy jste zdraví, zaručuju úspěch na 100% 😂

Na tohle tady pijeme šípkový čaj.
Recept: 2x 0,5dcl panák Rumu, 2x 0,5dcl panák Višňovky, nebo Griotky či podobneho, 1/2 pomeranče na kostičky a 1 citron na kostičky, trochu cukru, to všechno dáme do pullitrového hrnku a dolijeme vařící vodou. Pijeme horké v pyžamu sedíc na hraně postele.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 56 minutami, ozzy56 napsal:

chlapyy, na tohle chrchlání a smrkání je nejlepší vypít flašku rumu a jít spát--ráno manželka převleče mokrou postel a vy jste zdraví, zaručuju úspěch na 100% 😂

Jako myslíš celou? To dá snad jen nebožtík Čurda.

Odesláno
před 21 minutami, Péťa napsal:

následující vždy musí být "slabší

Jo, jinak dopadneš jako já ještě ve starém baráku. Kdyby to nezastavila rozvodna, tak jsem vyhodil i "Tušimice" Ale pro upřesnění - na začátku cesty byly ještě drátové pojistky, tedy nejdříve v bytě, pak v domě. Až rozvodna měla nožové a ty to stoply 🙊

Odesláno
před 2 minutami, Milan+ napsal:

Jako myslíš celou?

Víš o tom, že se vyrábí i 0,5 litru a menší ??? :mrk     Nesmiš kupovat jen ekonomické balení Litr a větší :roker

Odesláno
před 14 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Pijeme horké v pyžamu sedíc na hraně postele.

Proč se to musí pít na hraně postele a ne jinde, třeba u stolu a bez pyžama? :aut

Odesláno

No hoši problém je že i když v tomto případku by se ten alkohol dal nazvat lékem, že já jsem se s alkoholem vyrovnal před 19 lety i když i v té době jsem to měl pod kontrolou ale nechci ďábla pokoušet. Mě nevadí jít do společnosti kde se pije ale sám zkrátka nepiju. 

Odesláno
před 3 hodinami, Milan+ napsal:

Jako myslíš celou? To dá snad jen nebožtík Čurda.

no jo slabší kusy to asi fakt nedají. Ale je fakt, že pravidelný trénink  a pak to jde.  jen tak mimo-u  ženistů jsem musel-povýšení na hodnosti-hvězdičky zalít 200ml rumu -po vypití pak teprve na  nárameník, povýšení na funkci-půlčákem  rumu zalít klíč kanceláře !

Odesláno (upraveno)

Odpoledne jsme trávili s Vendou na 1. odjetém mistrovství České republiky v motoskijoringu letošní sezóny v Klášterci nad Orlicí s vloženým závodem hobby jezdců v rámci Orlického poháru.

IMG_20230211_151834.jpg

Na závody se přihlásilo i velké množství lotyšských závodníků. Finálová jízda na deset kol byla pořádná řežba. :super

IMG_20230211_174058.jpgIMG_20230211_160330.jpgIMG_20230211_145132.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno

Já se od včera dohaduju s němkou co prodává lihový vařič kterej už dlouho sháním a řeknu vám, to je boj. Poslat to nechce, ani když jí nabízím prachy na účet předem, včetně poštovného, podací místo je v městě kde bydlí. Ok, mám kontakt na přepravu kterej by to vyzvedl u ní a zaplatil jí keš. Dát adresu je problém, že ať přijede na parkoviště k obchoďáku, ale ještě si dá přesnej čas kdy tam má přijet. Jako to je jednání. Zlatý poláci. 

Odesláno

Co jsem udělal dnes, konečně jsem se  dokopal k tomu, abych dceři  otapetoval  bytové dveře a aby to  nebylo málo, přesadil skříňku KL nad sporákem o 3cm výše a namontoval jsem ji zpět opravenou digestoř.

Odesláno
před 54 minutami, Charlie 607 napsal:

Jako to je jednání.

Já zase dovezl z Itálie zdarma 12 kg kávy a příjemce si to má u mne jen vyzvednout. A co myslíš, že prý až se mu to bude hodit, tak dá vědět a zastaví se pro to. Jsem snad Alzabox nebo co ? :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...