Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem ai myslel, že budu mít fajn dovolenou a ono prd. Z poza skříně jsem furt něco cítil. Jinak je vestavná, ven nejde vyndat, tak jsem musel vyříznout záda. A teď co a tím? Pomohl by zevnitř polystyren? Je to vnější zeď. Nad a pod skříní jsou větrací otvory, ale asi je to málo 

DSC_0858.JPG

DSC_0859.JPG

Odesláno (upraveno)

ahoj, mám taky vestavné skříně a záda jsem nenechal dělat, aby se to větralo (na doporučení firmy, co skříně stavěla), tak bych tu zeď něčím srovnal a jen vymaloval :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Dneska pracovně Okurkov a jsem řácky naštván. Škola, kam jsme rano dorazili se nachází v centru a nemá žádná vyhrazená parkovací místa = věci z auta se vykládaly skoro za pochodu, páč jsem stál v druhé řadě a pak mi paní učitelka jen sdělila, že až najdu nějaké místo, tak mám pak dorazit ke škole.

Objel jsem blok a hle - našel jsem místo a kousek vedle něj i parkovací automat = je vyhráno. Zaparkoval jsem a po chodníku zaběhl zaplatit parkovné, lístek hodil na palubku a v klidu odešel do školy.

Před chvílí jsem dorazil k autu a za stěračem lístek od MPku, že jsem parkoval v zóně platné pouze pro parkování s kartou. No koukal jsem na to jak vrána a hned jsem volal MPkům na číslo z lístečku. Tam jsem se dozvěděl, že už je to v systému a že mám počkat, až mi dorazí pokuta z úřadu, pak poslat kopii lístečku a doufat, že úředník bude chtít být měkký, že prý opravdu stojím blbě.

Šel jsem teda znovu k tomu parkovacímu automatu a ona je přímo nad ním, KOLMO NA ULICI A ZÁDY K CHODNÍKU opravdu značka.

Takže odhaduju, že budu minimálně o 500 Kč lehčí , páč jsem parkoval asi 150 m vlevo

16750817967063362086747689721684.jpg

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

No... znacka parkoviste je dle predpisu umistena spravne.

A jestli je tam zona... tak nekde na zacatku zony bude cedule. Klidne o x ulic jinde... proste "na prijezdu"

Odesláno

Já jsem si dnes ráno zhruba v 5:15 málem stříknul do textilu, když jsem musel na brzdy (na suchu až do ABS) před hejnem divokých čuňátek.... Všichni zúčastnění přežili bez zdravotní újmy :super  Čuníci byli všude okolo auta :o  Hernajs taky už by se mohli naučit přebíhat trochu kultivovanějí.... :roker

Odesláno

@Fruktis : vo guláši už se debatovalo hned po příjezdu na pracoviště :D 

No a s tím pozorným řidičem: v podstatě mohu použít 5 tras, z čehož jsem dnes ráno použitou trasu dříve vyhodnotil coby nejlepší, co se týče střetu s faunou bez ohledu na velikost, množství a pohlaví.... :roker

Odesláno
před 8 hodinami, ozzy56 napsal:

ahoj, mám taky vestavné skříně a záda jsem nenechal dělat, aby se to větralo (na doporučení firmy, co skříně stavěla), tak bych tu zeď něčím srovnal a jen vymaloval :myslim

Taky jsem to tak udělal s vestavnou skříní. Nechal jsem "přiznanou" zeď.

Odesláno
před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

A ta informace o tomto je kde??

Právě že dle mého nikde
image.thumb.png.23820e48d7683aa6a4b31ffc72d0fafd.png

Nebo jak píše Sitler někde na začátku ulice ....

Odesláno

No, po nočnej v praci, nastal na parkovisku maly telocvik v podobe očisteni auta.
Po Naročnom cestnom okruhu horskymi serpentinami Šturca pokračoval telocvik pred garažou,
Par hodin spanku, a potom pokračovanie s ohrnanim snehu pred domom, našťastie s pomocnikom, Yanmarom,
potom upratanie garaže, trošku administrativnej prace na PC, a hura znovu do prace.

IMG_20230131_062803.jpg

Johny 5 zimna deka.jpg

Odesláno

Dnes jsem se skutecne stydel - pravidelne se zastavujeme pri ceste k severnim sousedum v takove male obci nedaleko od hranic - ale hanba me fackovala vybrat mrazak jen proto ze je to levnejsi - slo o drubezi chlazene
veci ..... a par od nas z CZ.
No pak se fakt nedivim ze v lepsim pripade mam vypustene v horsim pripade poskozene pneu na aute ;)

Jinak na rychlo sjednana pojistka na odtah auta z Norimberku kam jedeme na veletrh hracek - ikdyz veletrh ....???
Minimalne 1/3 velkych spolecnosti tam asi nebude - Covid i timto dost zamaval a on-line prezentace asi definitivne nahrazuji podobne atrakce :(
Tak jen doufam ze bude cesta Ok a bude to bez vetsich problemu.

I tady se svet zblanil - kolegove maji uplne nova auta ale jedeme nasim 22roku starym povozem s odkazem ze se to nove muze porouchat - to nejde vymyslet to je fakt proti vsem zakonitostem !

Odesláno

Tak ze cesta do Norimberku nebyla uplne top - na nasi strane to zacalo klouzat az prakticky na hranicich,ale to co nas cekalo byla jen mala predzvest problemu predevsim s casem.
Pred Amberkem se sjelo z dalnice a mylne jsem se domnival ze projedeme Amberk a vratime se zpet na dalnici.
Sice nas TomTom vedl statecne primlouval bych se ale k vyvoji app pokud jde o kalamitni stav radeji zustat na dalnici nez navigovat do "horskych vesnicek" kde projede jen jedno auto
a kdyz tam projizdime koukaji na nas jako na zjeveni - vsude cca 20/30cm snehu cesty protazene tak nejak ..... a vetsina stoji na varovaku ....
Ale vratme se k app TomTom nas na dalnici ne a ne navest tak se zkusila app Mapy.cz a ta se toho nebala a hned na prvnim najezdu nas posle na dalnici.
Odpoledne se jeste usekove dalnice nepovedla zprovoznit tak se cast objizdela suma sumarum ztrata casu + cca 3hod ... (rano 2hod odpoledne 1hod).

IMG-20230202-WA0029.jpg

IMG-20230202-WA0019.jpg

IMG-20230202-WA0034.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...