VojtouNerCZ Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 Jsem ai myslel, že budu mít fajn dovolenou a ono prd. Z poza skříně jsem furt něco cítil. Jinak je vestavná, ven nejde vyndat, tak jsem musel vyříznout záda. A teď co a tím? Pomohl by zevnitř polystyren? Je to vnější zeď. Nad a pod skříní jsou větrací otvory, ale asi je to málo Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 (upraveno) ahoj, mám taky vestavné skříně a záda jsem nenechal dělat, aby se to větralo (na doporučení firmy, co skříně stavěla), tak bych tu zeď něčím srovnal a jen vymaloval Upraveno 30. leden 2023 uživatelem ozzy56 VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 (upraveno) Dneska pracovně Okurkov a jsem řácky naštván. Škola, kam jsme rano dorazili se nachází v centru a nemá žádná vyhrazená parkovací místa = věci z auta se vykládaly skoro za pochodu, páč jsem stál v druhé řadě a pak mi paní učitelka jen sdělila, že až najdu nějaké místo, tak mám pak dorazit ke škole. Objel jsem blok a hle - našel jsem místo a kousek vedle něj i parkovací automat = je vyhráno. Zaparkoval jsem a po chodníku zaběhl zaplatit parkovné, lístek hodil na palubku a v klidu odešel do školy. Před chvílí jsem dorazil k autu a za stěračem lístek od MPku, že jsem parkoval v zóně platné pouze pro parkování s kartou. No koukal jsem na to jak vrána a hned jsem volal MPkům na číslo z lístečku. Tam jsem se dozvěděl, že už je to v systému a že mám počkat, až mi dorazí pokuta z úřadu, pak poslat kopii lístečku a doufat, že úředník bude chtít být měkký, že prý opravdu stojím blbě. Šel jsem teda znovu k tomu parkovacímu automatu a ona je přímo nad ním, KOLMO NA ULICI A ZÁDY K CHODNÍKU opravdu značka. Takže odhaduju, že budu minimálně o 500 Kč lehčí , páč jsem parkoval asi 150 m vlevo Upraveno 30. leden 2023 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 před 11 minutami, Medvěd napsal: Před chvílí jsem dorazil k autu a za stěračem lístek od MPku, že jsem parkoval v zóně platné pouze pro parkování s kartou A ta informace o tomto je kde?? Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 No... znacka parkoviste je dle predpisu umistena spravne. A jestli je tam zona... tak nekde na zacatku zony bude cedule. Klidne o x ulic jinde... proste "na prijezdu" Citovat
Hafity Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 Já jsem si dnes ráno zhruba v 5:15 málem stříknul do textilu, když jsem musel na brzdy (na suchu až do ABS) před hejnem divokých čuňátek.... Všichni zúčastnění přežili bez zdravotní újmy Čuníci byli všude okolo auta Hernajs taky už by se mohli naučit přebíhat trochu kultivovanějí.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 (upraveno) @Hafity takovýho guláše a ty to necháš přeběhnout Ba ne...je vidět že jsi řidič pozorný @VojtouNerCZ já bych na to šel nejdříve savem,pak srovnat a vymalovat barvou odolnou plísním ...a přidělal bych tedy otvory... Upraveno 30. leden 2023 uživatelem Fruktis VojtouNerCZ a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 @Fruktis : vo guláši už se debatovalo hned po příjezdu na pracoviště No a s tím pozorným řidičem: v podstatě mohu použít 5 tras, z čehož jsem dnes ráno použitou trasu dříve vyhodnotil coby nejlepší, co se týče střetu s faunou bez ohledu na velikost, množství a pohlaví.... radim.1008, Fruktis a Péťa ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 Asi tam ty záda vracet nebudu. Oškrabal jsem to i s omítkou, bylo to úplně prolezlý. Ale šlo to pěkně. Už je nahozeno, zapraveno a natřel jsem to barvou proti plísni. Dave_k a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Dave_k Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 před 8 hodinami, ozzy56 napsal: ahoj, mám taky vestavné skříně a záda jsem nenechal dělat, aby se to větralo (na doporučení firmy, co skříně stavěla), tak bych tu zeď něčím srovnal a jen vymaloval Taky jsem to tak udělal s vestavnou skříní. Nechal jsem "přiznanou" zeď. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal: A ta informace o tomto je kde?? Právě že dle mého nikde Nebo jak píše Sitler někde na začátku ulice .... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. leden 2023 Odesláno 30. leden 2023 No právě, kdyb tam nebyla vubec nemají právo tě pokutovat. Ale nejspiš tam někde bude Citovat
Fruktis Odesláno 31. leden 2023 Odesláno 31. leden 2023 Tak jsem prohrál boj s bacilem hrozny svinstvo Citovat
mmartinkovic Odesláno 31. leden 2023 Odesláno 31. leden 2023 No, po nočnej v praci, nastal na parkovisku maly telocvik v podobe očisteni auta. Po Naročnom cestnom okruhu horskymi serpentinami Šturca pokračoval telocvik pred garažou, Par hodin spanku, a potom pokračovanie s ohrnanim snehu pred domom, našťastie s pomocnikom, Yanmarom, potom upratanie garaže, trošku administrativnej prace na PC, a hura znovu do prace. radim.1008, zbynek..s a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 1. únor 2023 Odesláno 1. únor 2023 Dnes jsem se skutecne stydel - pravidelne se zastavujeme pri ceste k severnim sousedum v takove male obci nedaleko od hranic - ale hanba me fackovala vybrat mrazak jen proto ze je to levnejsi - slo o drubezi chlazene veci ..... a par od nas z CZ. No pak se fakt nedivim ze v lepsim pripade mam vypustene v horsim pripade poskozene pneu na aute Jinak na rychlo sjednana pojistka na odtah auta z Norimberku kam jedeme na veletrh hracek - ikdyz veletrh ....??? Minimalne 1/3 velkych spolecnosti tam asi nebude - Covid i timto dost zamaval a on-line prezentace asi definitivne nahrazuji podobne atrakce Tak jen doufam ze bude cesta Ok a bude to bez vetsich problemu. I tady se svet zblanil - kolegove maji uplne nova auta ale jedeme nasim 22roku starym povozem s odkazem ze se to nove muze porouchat - to nejde vymyslet to je fakt proti vsem zakonitostem ! Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2023 Odesláno 2. únor 2023 Jak nemám to bílý studený svinstvo vůbec rád, tak musím přiznat, že tady tomu kousku světa to v bílé hodně sluší. Pozná někdo kde že to jsem? zbynek..s, Péťa, OK406 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 2. únor 2023 Odesláno 2. únor 2023 Jistý si nejsem, ale Hlinsko? Medvěd a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 2. únor 2023 Odesláno 2. únor 2023 Bingo Betlém v Hlinsku Péťa, Pepito a Charlie 1 ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 2. únor 2023 Odesláno 2. únor 2023 Tak ze cesta do Norimberku nebyla uplne top - na nasi strane to zacalo klouzat az prakticky na hranicich,ale to co nas cekalo byla jen mala predzvest problemu predevsim s casem. Pred Amberkem se sjelo z dalnice a mylne jsem se domnival ze projedeme Amberk a vratime se zpet na dalnici. Sice nas TomTom vedl statecne primlouval bych se ale k vyvoji app pokud jde o kalamitni stav radeji zustat na dalnici nez navigovat do "horskych vesnicek" kde projede jen jedno auto a kdyz tam projizdime koukaji na nas jako na zjeveni - vsude cca 20/30cm snehu cesty protazene tak nejak ..... a vetsina stoji na varovaku .... Ale vratme se k app TomTom nas na dalnici ne a ne navest tak se zkusila app Mapy.cz a ta se toho nebala a hned na prvnim najezdu nas posle na dalnici. Odpoledne se jeste usekove dalnice nepovedla zprovoznit tak se cast objizdela suma sumarum ztrata casu + cca 3hod ... (rano 2hod odpoledne 1hod). Pepito a zbynek..s ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 5. únor 2023 Odesláno 5. únor 2023 To si tak vylezu ze sprchy a chytnu dvou letýho syna, jak mi zvesela rozebírá ovladače na konzole OK406, brixtr, RichVa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.