Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska procházka na Čeladné 👍 pak na něco do cukrárny s vnučkama 😋-- dopadlo to tak, že v cukrárně na náměstí nemají--nevedou-- poháry 😲, jen pár oschlých zákusků, na stole cukřenka prázdná, ale obě lidky co tam obsluhují hledí do telefonů a hrozná sranda 😯, za záchodě nesvítí světlo ..., kujva to byl zas den  :roker

Odesláno

Dneska jsem dokončil akci "Kamna". Kamenná dlažba pod a kolem, Oblozen komin umělým kamenem, udělaný přechodový lišty.

Je to pěkný... Ale už to dělat nechci😁

A musím se pochválit, poprvé v životě mi neujel úhel v rohu lišty... Sice mi lišta posledním úderem poujela o mm...ale s tím už nic neudělám.. Musel bych ji vyhodit... 

IMG_20221127_183907.thumb.jpg.372fb3ee6fa7d7c0d4d480561d0cec8e.jpg

Odesláno

O víkendu jsem měli taky trochu namále, člověk si tak jede po několikakilometrové přehledné rovině a najednou toto :( Já to fakt nepochopím, nezrychlí, nezabrzdí prostě jede proti Tobě a dělej si co umíš... To už je skoro pokus o vraždu ne? :( 

Odesláno
před 14 minutami, Schreek napsal:

O víkendu jsem měli taky trochu namále, člověk si tak jede po několikakilometrové přehledné rovině a najednou toto :( Já to fakt nepochopím, nezrychlí, nezabrzdí prostě jede proti Tobě a dělej si co umíš... To už je skoro pokus o vraždu ne? :( 

Tohle je regulérně na vytáhnutí z auta a klíče mu zahodit hodně daleko. :bacha

Odesláno

Jako jo bylo by to na to dát záznam četníkům. Naštěstí se nic nestalo ale podle mě to budou minimálně dvě návštěvy na stanici a to už nějaký čas zabere a na to takovýhle ho..da spoléhají.  Ono je to těžký ve své podstatě by mohl dostat flastr i ten s tím tahačem protože zákon jasně říká že by neměl bránit předjetí no jestli že to bylo mimo obec a on jel na limitu a ten s osobákem nechtěl překročit limit tak předjížděl takhle dlouho.  Chraň bůh ýe bych se ho zastával ale dá se to vyložit i takhle. 

Jinak Po+Út do 13 na BUSu v Po jsem udělal kotel když jsem se dostal domů dřív  a pak volala ségra že Pepíno ještě nemůže do školy a ona že potřebuje do práce dělat nějakou přípravu na roční uzávěrku či co tak v Po byl doma sám včera ho hlídal brácha a dneska od 14 budu hlídat já a jeslti nebude fit tak v pátek ho budu brát k našim . A když jsem jí to říkal minnulou sobotu aby ho tady nechala tak ne v Po jde do školy .  Jasně Pepíno už by asi zvládnul bejt (3 třída) doma sám ale jistota je když tam s ním někdo je protože to co ho napadá to je  občas na Chocholouška😁.

Odesláno

Stret s prasatkem by bolel - jezdim tam pomerne casto ale nenapadlo by me ze zrovna tam nejake bude.

A predjizdeni .... jelikoz jde o novejsi povoz nedivil bych se ze mu to uz vic nejelo ono vyjet z "pytle" je pro maloobjemove motory doslova smrt.
A nebo i plne seslapnuti plynu udelalo krasne velke nic - cim toho dovedu neomlouvam naopak mel docela cas slapnout na brzdu a zaradit se zpatky.
Kamionak a @Schreek :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...