ozzy56 Odesláno 27. listopad 2022 Odesláno 27. listopad 2022 dneska procházka na Čeladné pak na něco do cukrárny s vnučkama -- dopadlo to tak, že v cukrárně na náměstí nemají--nevedou-- poháry , jen pár oschlých zákusků, na stole cukřenka prázdná, ale obě lidky co tam obsluhují hledí do telefonů a hrozná sranda , za záchodě nesvítí světlo ..., kujva to byl zas den Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 27. listopad 2022 Odesláno 27. listopad 2022 @ozzy56 Vím, že to je opruz, ale napiš jim patřičné hodnocení (na Google, Mapy.cz apod.). Ať se někdo chytne za nos... Pepito, Milan+ a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 27. listopad 2022 Odesláno 27. listopad 2022 Dneska jsem dokončil akci "Kamna". Kamenná dlažba pod a kolem, Oblozen komin umělým kamenem, udělaný přechodový lišty. Je to pěkný... Ale už to dělat nechci A musím se pochválit, poprvé v životě mi neujel úhel v rohu lišty... Sice mi lišta posledním úderem poujela o mm...ale s tím už nic neudělám.. Musel bych ji vyhodit... Pepito, zbynek..s, RichVa a 10 další ohodnotil 13 Citovat
pavelu96 Odesláno 27. listopad 2022 Odesláno 27. listopad 2022 @Fruktis Dobrá práce - u takových akcí si vždy se švárou říkáme - "chtěl by ses tím živit až do důchodu" - "ani ho*vno" Hafity a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 27. listopad 2022 Odesláno 27. listopad 2022 Taky bych to nechtěl dělat do duchodu Citovat
Pepito Odesláno 27. listopad 2022 Odesláno 27. listopad 2022 Při cestě domů ze srazu jsem zastavil kousek za Křivoklátem na zajímavém místě u Lánské Obory a pak ještě na vyhlídkovém místě u letiště Václava Havla v Praze. VID_20221127_125224(0)(0).mp4 zbynek..s, jarokare, Lihous a 2 další ohodnotil 5 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 Tak jsem se pídil po sklepě a koukal, co bych tu mohl udělat s elektrikou. Ale tohle mi udělalo úsměv na tváři Pepito, zbynek..s a OK406 ohodnotil 3 Citovat
jarokare Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 Dneska málem STRIKE a Astra na *neumím psát slušně*ky EMER221129-072237F(1).MP4 Citovat
Pepito Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 @jarokare,co to bylo? Divočák? To jsi měl teda štěstí. Citovat
Schreek Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 AutoVprotismeru-SD.mp4 O víkendu jsem měli taky trochu namále, člověk si tak jede po několikakilometrové přehledné rovině a najednou toto Já to fakt nepochopím, nezrychlí, nezabrzdí prostě jede proti Tobě a dělej si co umíš... To už je skoro pokus o vraždu ne? Klemoň ohodnotil 1 Citovat
jarokare Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 před 4 minutami, Pepito napsal: To jsi měl teda štěstí Já ne , ale moje drahá polovička radim.1008, Pepito a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 @Schreek, mě to video nejde spustit. Citovat
Schreek Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 @Pepito Zkus znovu, musel se ho zmenšit... Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 @Schreek je videt SPZ... dej to na PCR, at si dementa predvolaji. Klemoň a OK406 ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 před 14 minutami, Schreek napsal: AutoVprotismeru-SD.mp4 28 MB · 0 stažení O víkendu jsem měli taky trochu namále, člověk si tak jede po několikakilometrové přehledné rovině a najednou toto Já to fakt nepochopím, nezrychlí, nezabrzdí prostě jede proti Tobě a dělej si co umíš... To už je skoro pokus o vraždu ne? Tohle je regulérně na vytáhnutí z auta a klíče mu zahodit hodně daleko. Citovat
Pepito Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 No tvl to je ale debil!!! Bohužel je takových idiotů na silnicích hodně. To jste se tam vlezli tak tak.. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 29. listopad 2022 Odesláno 29. listopad 2022 (upraveno) tak tak, takových je dneska hafo, aspoň jednoho potkám vždycky za Opavou, nebo tam kde je širší silnice Upraveno 29. listopad 2022 uživatelem ozzy56 Pepito ohodnotil 1 Citovat
zbynek..s Odesláno 30. listopad 2022 Odesláno 30. listopad 2022 @jarokare tak to jste měli štěstí, že to bylo před obcí a zpomalovali jste, takže divočák tam možná udělal ocáskem šmrnc @Schreek dolů jak jsi to vyřešil Myslím, že i ten kamioňák na to koukal, co bude To je asi opravdu něco pro policajty. @VojtouNerCZ nějak ti koukají kolíky ven Pepito, OK406 a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 30. listopad 2022 Odesláno 30. listopad 2022 Jako jo bylo by to na to dát záznam četníkům. Naštěstí se nic nestalo ale podle mě to budou minimálně dvě návštěvy na stanici a to už nějaký čas zabere a na to takovýhle ho..da spoléhají. Ono je to těžký ve své podstatě by mohl dostat flastr i ten s tím tahačem protože zákon jasně říká že by neměl bránit předjetí no jestli že to bylo mimo obec a on jel na limitu a ten s osobákem nechtěl překročit limit tak předjížděl takhle dlouho. Chraň bůh ýe bych se ho zastával ale dá se to vyložit i takhle. Jinak Po+Út do 13 na BUSu v Po jsem udělal kotel když jsem se dostal domů dřív a pak volala ségra že Pepíno ještě nemůže do školy a ona že potřebuje do práce dělat nějakou přípravu na roční uzávěrku či co tak v Po byl doma sám včera ho hlídal brácha a dneska od 14 budu hlídat já a jeslti nebude fit tak v pátek ho budu brát k našim . A když jsem jí to říkal minnulou sobotu aby ho tady nechala tak ne v Po jde do školy . Jasně Pepíno už by asi zvládnul bejt (3 třída) doma sám ale jistota je když tam s ním někdo je protože to co ho napadá to je občas na Chocholouška. Citovat
Lihous Odesláno 30. listopad 2022 Odesláno 30. listopad 2022 Stret s prasatkem by bolel - jezdim tam pomerne casto ale nenapadlo by me ze zrovna tam nejake bude. A predjizdeni .... jelikoz jde o novejsi povoz nedivil bych se ze mu to uz vic nejelo ono vyjet z "pytle" je pro maloobjemove motory doslova smrt. A nebo i plne seslapnuti plynu udelalo krasne velke nic - cim toho dovedu neomlouvam naopak mel docela cas slapnout na brzdu a zaradit se zpatky. Kamionak a @Schreek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.