Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Před hodinou, Medvěd napsal:

Jo - já zapomněl, že se zase ozve ten nejdokonalejší ze všech. 🤑🤮🤢

Pokud mladej od rána leží v betli a viditelně není v cajku, tak mi jako fotroj prostě přijde naprosto v pohodě se - jsem-li o to požádán - sebrat a klukovi pomoct třeba tím odvozem na pohotovost.

Holt asi přijdu o posezení u piva, ale zase se na sebe budu moct v klidu a bez výčitek podívat do zrcadla. Tak to mám zase nastavený já

a ma spatnou rovnovahu nebo si pripada jak opily a v oku se mu delaji hvezdicky ?? 
to je z prepracovani nebo nejake vetsi zateze taky me to jednou slusne rozj*balo a tejden sem si polezel na neurologii 

Odesláno

Po čtyřech hodinách čekaní jde Pavel na řadu.

Ještě že před pohotovostí o weekendu nejsou placený zóny, ale doma to bude peklo najít v tuhle hodinu plac

Odesláno
V 24. 4. 2026 at 21:48, Medvěd napsal:

Jednu nádhernou obytku nabízí ENGINE v Ruzyni

Tak oni mají hlavně trochu jiný sortiment a servis . . .

obrazek.thumb.png.2d10a34ceb82970298be343c8019b82a.png

obrazek.thumb.png.f794273985c027bd256e7e2ebfc63d8c.png

obrazek.thumb.png.e52d7035171dca333a70fe407c158658.png

Odesláno

Já dneska odvezl poslední fůru zeminy a když už jsem byl napůl cesty, tak jsem nechal vlek na pozemku a vyrazil do Budějovic pro lámačku zámkovky co jsem tam měl vyhlédnutou z inzerce. 

Odesláno (upraveno)

Tak včera junior obdžel antibiotika a nějaký kapky do uší současně s informací, že recept platí 24 hodin (O. K. - existujou non-stop lékárny) a že si má neschopenku nechat vystavit u svého praktického lékaře - kterého ale dík své laxnosti NEMÁ (u dětskýho v prosinci skončil a on přece nemarodí)

No a tak dnes pomaže na ORL a budeme doufat, že mu neschopenku vystaví tam.

Jinak s Veveřákem jsme se včera asi na 2 hodiny scukli a bylo to dobrý

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

..prave jsem dostal infarkt....  ..v rachote vypadli 2 kolegove v Holandsku a ve stredu mam mit hotove demo pro Siemens.... s veci o ktere nic nevim...  to budou dlooooouhy noce   🤪 

Odesláno (upraveno)

tak den ma 24 hodin, pri dostatku kafe i 26 :D , spanek je pro sraby :D   ... a i dvoudenni skoleni se da zvladnout s prezentaci o rozsahu 6 slidu, vcetne uvodniho, Q&A a podekovani za pozornost :D 

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno

@oddie  ...dobře Ty!  :D ..lepši flek na obzoru?  Já mám slíbeno v červnu (pokud do té doby nechcípnu) přehodnocení smlouvy z hlediska odměňování ...  snad to nebude jako v tom klipu ...  ..šéfe, já bych chtěl přidat ...  no tak jo..  tak přidej...    :D 

Odesláno (upraveno)

To fakt není na pochvalu

před 3 hodinami, oddie napsal:

Dal jsem výpověď...

Obdivuju odvahu, ale Ty víš že něco umíš a věřím tomu, že znáš i svou reálnou cenu na trhu práce

Tak přeju, ať Ti to vyjde a posuneš se k lepšímu

Upraveno uživatelem pavelu96
Nepiš další příspěvky po sobě - použij "Upravit"
Odesláno

Dík. V tuhle chvíli vím akorát že si nutně potřebuju dát pauzu. Co bude pak se uvidí... Na Linked-in se to dává jako "sabbatical leave" :D a má to zřejmě něco do sebe, všichni kdo si takovou pauzu dali ji velmi doporučují. Srovnat si věci doma, odstřihnout se od problémů, co byly, dodělat si nějaké furt odsouvané školení, na které nebyl čas. Už mám seznam tolika věcí, že mi asi ani 4 měsíce nebudou stačit 🤣

Docela jsem zvědavej, co bude teď v práci. Jestli nějaký pohovor s ředitelem, nebo co. Řekl jsem i, že pokud se mě chtějí zbavit dřív, tak klidně půjdu dohodou a nemusím tam být ani ty dva měsíce. Ale na to asi nepřistoupí...

Odesláno (upraveno)
před 19 minutami, oddie napsal:

Dík. 

Docela jsem zvědavej, co bude teď v práci. Jestli nějaký pohovor s ředitelem, nebo co. Řekl jsem i, že pokud se mě chtějí zbavit dřív, tak klidně půjdu dohodou a nemusím tam být ani ty dva měsíce. Ale na to asi nepřistoupí...

Taky můžou nadhodit finančně nebo jinak zajímavou "udržovací" nabídku .....

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

To si upřímně nedovedu moc představit. A nadto si myslím, že spíš zvítězí uražená ješitnost, takže ani nabídka nepřijde. Je mi to asi jedno, nepodal jsem to jako vyjednávací taktiku - což si dost možná myslí. Jediné, čeho je mi líto, jsou kolegové, co to odse.ou, až tam nebudu. Uvidíme, jsem zvědavý, co bude. Do dneška to věděli 2 lidi, že to udělám, zítra už se to rozkřikne po celé firmě :)

Odesláno
před 4 hodinami, oddie napsal:

Dal jsem výpověď...

Občas o tom taky uvažuji, nebaví mě jezdit 18km tam a 18 zpět. Jenže už jsem před důchodem a tady v Jc bych asi za ty kačky nic nenašel. A hlavně už ani firmy takhle lidi nechtějí. Jsem teď i v kontaktu s naším bývalým majitelem a chtěl by pomoci s výrobou jeho patentu na bezprašné brzdy. Nakoupil nějaké cnc,tak se uvidí. Třeba předdůchod a k němu. 

https://www.b-brakes.com/

Odesláno

Budu se okapovat, ale přeju Ti ať bude i dál tak nějak v rámci Tvých představ

Hela byla před 1,5 rokem ukončena pro nadbytečnost a ač velice rychle chytla novou práci za slußný peníze, tak tam není ani zdaleka spokojená, jak vy si přála. Hlavně jí vadí zcela jiné pojetí práce než byla zvyklá (místo kanceláře dřepí doma na Home Office, školení se děje virtuálně, na každej prd se využívají aplikace a programy, ale zeptat se kolegy/ně jak tohle nebo tamto řeší ona, to se prostě nenosí - kolegyně jsou jednak mladší/rychlejší a druhak i technicky poněkud jinak erudované = oba se obáváme kdy zahřmí a buď se Hela sama rozhodne jít o dům dál nebo jí to bude doporučeno.

Tak Ti přeju poněkud lepší vyhlídky

Odesláno

Já docela počítám s tím, že penězma půjdu hodně dolů. Hlavně proto, že si chci dát volnější režim, ideálně jen 60% úvazek. A s tím maj firmy furt dost problém, ačkoliv "venku" to bývá celkem běžné.

Ale tak zatím je to 6 hodin od podání, člověk je plnej dojmů :D za 6 měsíců všechno může být úplně jinak než si člověk představoval. Před týdnem a kousek jsem byl ještě na konferenci ve Frankfurtu a ve volné chvilce se mrknul do mé oblíbené volně přístupné botanické zahrady. Bylo krásně, byli tam zahradníci chystající nové záhony a já se normálně přistihl, jak už už mířím k nim zeptat se, jestli by mě vzali 🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...