oddie Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben Šroubovýma stahovákama s hákem jsem dělal 807 taky, ale měl jsem u toho staženou i pr... na Expertu jsem je dělal u Davida a byl jsem sakra rád, že měl stahovák talířovej, i tak se té pružině moc nechtělo, je tam silnější o hodně. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben loni jsem přivezl do malého servisu dvě vzpěry McPherson a dvě nové pružiny, za 200 Kč vyměnili jednu pružinu--to nemá cenu dělat doma a riskovat zdraví , za 45 minut jsem odjížděl..., ale přiznávám, že kdysi jsem to dělal jen s vázacím drátem , holt, mladý a blbý... toru, Pepito a oddie ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben Tak jako jiní včera zahájena sezona sečení i vyhrabání mechu - překvapilo mě kolik ho zase bylo. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben Před hodinou, ozzy56 napsal: loni jsem přivezl do malého servisu dvě vzpěry McPherson a dvě nové pružiny, za 200 Kč vyměnili jednu pružinu--to nemá cenu dělat doma a riskovat zdraví , za 45 minut jsem odjížděl..., ale přiznávám, že kdysi jsem to dělal jen s vázacím drátem , holt, mladý a blbý... Vázacím drátem bych si to teda netrouf Ty závitové s háky jsou celkem v pohodě, ale často ty pružiny podrápou a pak to zbytečně dřív rezne, takže vzit to místo toho někam, kde mají ty talířové, je dobrá volba Citovat
Charlie 607 Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben Já když dělal na Ducatu tak jsem si koupil nějaký větší hákový se šroubem a šlo to s nima na pohodu. Ještě jsem si k tomu dělal přípravky abych mohl klíčem podržet pístnici a utahnout to předepsaným momentem. Když jsem se ptal v servisu tak říkal že to bere vzduchovým rázákem, tak jsem to raděj udělal po svém. Citovat
oddie Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben To se přiznám, že taky beru rázákem, ale aku, vzduch nemám Citovat
ozzy56 Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben (upraveno) @oddie brácha mi pružinu stlačoval blickama--postupně samozřejmě a já to vázal drátem, nakonec se to podařilo, ale pružina se musí stlačit jen tolik, aby šla našroubovat matka na celou výšku, nee jen heftnout , pak pomalu a postupně štípat drát kolem dokola, aby se pružina rovnala..., dělali jsme to v neděli ráno, oni odpoledne jeli do Jugoslávie, a už nikdy takhle Upraveno 26. duben uživatelem ozzy56 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben (upraveno) Vyškrábali jsme se na Čertovu horu. Po cestě dolů jsem šel já po modré, manželka nechtěla přes ten velký kopec, tak že půjde po cyklo trase, která vychází na stejnou vzdálenost. Já na ni čekám jak idiot, nakonec jí volám, ať mi nasdílí polohu, a ona na úplně druhý straně, bo blbě zahla xD Tak jsem chudák ještě běžel za ní, protože tomu, že trefí na ubytování jsem už tuplem nevěřil, když se ztratila na půl kilometrech xD @ozzy56já to dělal na 307 takto. Teď bych si to už neriskl. Ty kurty rády praskaly. Upraveno 26. duben uživatelem VojtouNerCZ Pepito, BubakGS a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben Tak jako kdekdo jsem začínal tím stahovákem s hákem a závitovou tyčí na " malý " auto to stačilo hodně dlouho dokonce i na svoji 807 jsem to s nima zvládnul ale pak se tu objevila první 807 s 2.2 a tam už jsem byl druhej takže jsem honem rychle koupil hydraulickej stahovák a od tý doby jedině tou hydraulikou ten už mám druhý soused v baworáku měl se jak píše oddie takový ty plotny stahovaný závitovkou párkrát sem s tím něco dělal ale úplně mě to nepřesvědčilo. Včera jsem dopoledne kutil něco v domácí dílně a pak jsem kutil na autě ale jelikož je toho v práci posledních x týdnů docela dost tak o víkendu je to spíš tak sem tam něco než že bych systematicky něco tvořil. Citovat
BubakGS Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben (upraveno) ...mno, tak nam soused smahnul autem kocku, deti na prasky, takze jama na zahrade (dle reguli hloubka 70 cm+) a strojili jsme pohreb.... Upraveno 26. duben uživatelem BubakGS Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben (upraveno) Dnes právě teď mělo proběhnout posezení u piva s Veverčákem a kamarádem, co koupil jeho SWčko. Život to ale vidí jinak A tak sedím s juniorem na pohotovosti na Bulovce a bude to asi na dýl, páč lidů tu je víc než dost Snad mě chlapi moc nepomluvěj' Upraveno 26. duben uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben To jako jsi s mladým? Když mi bylo 14 tak už se mnou nikdo z rodičů nechodil. Medvěd a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben (upraveno) Jo - já zapomněl, že se zase ozve ten nejdokonalejší ze všech. Pokud mladej od rána leží v betli a viditelně není v cajku, tak mi jako fotroj prostě přijde naprosto v pohodě se - jsem-li o to požádán - sebrat a klukovi pomoct třeba tím odvozem na pohotovost. Holt asi přijdu o posezení u piva, ale zase se na sebe budu moct v klidu a bez výčitek podívat do zrcadla. Tak to mám zase nastavený já Upraveno 26. duben uživatelem Medvěd Veverka, Milan+, Péťa a 3 další ohodnotil 5 1 Citovat
BubakGS Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben @Medvěd ..doufam, ze to neni nic vazneho..... radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben Asi střední ucho, ale reálně vypadá, že ho to fakt bolí Citovat
Milan+ Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben (upraveno) Co to je betle? Nevím proč meleš o ty dokonalosti. Upraveno 26. duben uživatelem Milan+ Citovat
BubakGS Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben @Medvěd ... no to fakt boli a hlavne cokoliv podobneho na hlave muze zpusobit slusny pruser hodne rychle.... Medvěd a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben No nechci foukat do vášně mezi Váma dvěma. Ale nevidím na tom nic divného. Mladej asi sám dokáže posoudit jak se cejtí a jestliže je mu blbě tak že je nutné navštívit pohotovost tak nejspíš není ve stavu kdy by byl schopen bezpečně řídit a v okamžiku kdy je mu blbě tak že nechce sám řídit tak z mého pohledu není ani ideální štrachat se přes štvrt města sockou na pohotovost a zpátky. Veverka, dýzl, radim.1008 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Hafity Odesláno 26. duben Odesláno 26. duben Nemá střední ucho něco společného s rovnováhou? Klemoň a dýzl ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.