BubakGS Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben @Pepito ...ja do 8mi nevylezu z baraku, probrali se mi zakaznici v Ameru .... dneska je pocasi na cabrio.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Já musím @Pepitovi moc poděkovat, za to, že jsem si mohl vyzkoušet cabrio ( aspoň staticky ). Ale bohužel musím konstatovat, že kabro asi nebude pro mě, protože ( konkrétně zde u 206 ) koukám akorát na horní rám okna. leda bych seděl ještě výš a koukal nad oknem Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben @Vena garážmistr a bude hůř, někdy je to nesmyslným systémem, někdy změna zavedeného, kterou dinosauři zrovna nemusejí..., špatné je, že většinou je ta změna k horšímu a to pak se*re dvojnásob, někdy to není věkem, ale okolím, řeším to rumem Citovat
PaKr Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben @Vena garážmistr, @ozzy56 ale uznávám, že na poště mě ty systémy většinou s.e.r.o.u, protože jsem byl několikrát tímto způsobem předběhnut. Jednou jsem se po nějaké době čekání a třech lidech, kteří přišli po mě ( a už byli z pošty pryč) prostě zvedl a jel jsem na malou poštu bez front... Vena garážmistr a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Charlie 607 Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben @PaKr 206cc je malá no, pro větší lidi to chce 307cc, tam se dá naskládat celkem v pohodě. Jinak koukám v německu po karavanech, chci něco na zaparkování na pozemku a už trochu moderní (po roce 2000) a teda když už se objeví něco zajímavého, tak tam inzerát není ani 20min a je to pryč. Dneska už 4tý kousek co mi utekl. No nic, jednou se snad poštěstí. Citovat
oddie Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben No jo, taky na jaře koukat po karavanu, když ho sháněj všichni BubakGS ohodnotil 1 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Zahájil jsem sezónu sečení. Sice jen někde, ale považuji to za start. regius, Milan+ a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Charlie 607 Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben @oddie no jo no, kluk si vzpomněl že by si vzal sebou kamaráda, nebo kamarádku, tak jsem začal hledat. Já mám postavený auto, ale tam už další nocležníky nedostanu. Přinejhorším vyfasujou stan. Citovat
Medvěd Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben (upraveno) před 2 hodinami, oddie napsal: No jo, taky na jaře koukat po karavanu, když ho sháněj všichni Jednu nádhernou obytku nabízí ENGINE v Ruzyni Ale ta cena ..... Prodej aut | Engine Group https://share.google/aZ6CHrqdMJV8HJZz0 Upraveno 24. duben uživatelem Medvěd Citovat
Milan+ Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Cena zase taková tragédie není, spíše ty km. Ale proti karavanu je to malé. A ten rok výroby, tam uz se musí koukat,kde tyhle vw reznou. Citovat
Charlie 607 Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben No já se byl svýho času podívat na Scudo od Westfalie, pro 4 lidi se zvedací střechou, bylo to ve stavu novýho auta za 7kil, po T4 jsem taky koukal, dneska jsem rád že jsem do toho nešel a postavil Ducato, a stavět znova, jdu do ještě většího, ta L3H2 je pro 4 hodně na hraně. Dneska bych šel do L4, nebo do dlouhýho Iveca (ale to se zas komfortem jízdy nedá s Ducatem srovnat). Ale děcka s náma za pár let stejně už nebudou chtít jezdit, tak to poupravím a pro 2 to bude pohodička. Citovat
Medvěd Odesláno 24. duben Odesláno 24. duben Ten dlouhán (L4) má zase svý trable při parkování, ale když rohměry nevadí borcům, co si na kempery předělávají autobusy ..... Citovat
Vena garážmistr Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben Obytka je vždycky o kompromisu buď mám dlouhej základ a můžu se v interiéru " rozmáchnout" a udělat velkorysý interiér nebo mám krátkej základ budu si užívat vlastností " velkého osobáku" při ježdění ale musím hodně vymýšlet jak poskládat interiér tudíž je to o velkých kompromisech. Myslím si že to co má @Charlie 607 je takový to není to stodola ale ani psí bouda. A ten přívěs chceš jakože aby byl schopnej dotažení to na plac a tam to zachatkovat nebo aby to bylo schopný se na zimu tahat na základnu a na sezonu zase vytahovat na jedno místo? Citovat
patt Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben Já zachránil opět další vrak před sešrotováním. Kámoš to vezl na odtahovce na likvidaci, ale cestou mi to složil doma, jestli to chci, že důvod sešrotování jsou prasklé pružiny vepředu. No druhý den jsem se na to mrknul a už jezdím Jen jsem zjisti, že mám malý stahováky na pružiny a ty velký 807 pružiny to nedá, ale kdo se bojí nesmí do lesa, tak jsem využil můj 30T lis a zadařilo se Ale asi dlouho tu nebude, zjistil jsem, že je to auto pro mě příliš nový a moderní PaKr, VojtouNerCZ, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben (upraveno) Malýma stahovákama jsem dělal pera na P807 úplně v klidu, kolega je použil i na T5 a šlo to. Chce to s rozumem. Ale je pravda, že jak u 807 tak u T5 jsme měli ještě pojištěný jednou kurtou, aby to nevylítlo kdyby něco. Ale kdybych měl tou dobou už lis, není co řešit. V práci jsem stahoval pera stylem, že tlumič na svěrák, 2 plocháče a zmáčknout ještěrkou Co v tom je za motor? Upraveno 25. duben uživatelem VojtouNerCZ BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben @Vena garážmistr mě jde u karavanu hlavně o interiér, aby to nebylo zateklý a byl vnitřek funkční se vším všudy - topení, sprcha, kazetový chemický záchod, kuchyňka. A musí mít dvoje spaní. Koukám cca rok 2003 a výš. Pojizdnost neřeším, odvezu to na místo na vleku, udělám nad tím stříšku aby do toho nemohlo zatéct a hotovo. Ale časově mi to nijak netrápí, jestli bude teď, na podzim, nebo příští rok. Ono to nějak dopadne. Když ale koukám v CZ do inzerce a vidím za kolik byl inzerovanej v D, tak některý kusy i 4násobná cena. No a co dnes dělám. Posekal jsem kus zahrady a vozím drť 8/16 na místo budoucí zámkovky. Příští víkend bych snad už mohl mít položeno. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben včera jedu tady v blízké vesnici a tam kolotoče, nějaká pouť či co, říkám dneska se tam zajedem podívat... tak ani noha, všecko sbaleno a nikde nikdo , nikde ani papírek, nic... Citovat
radim.1008 Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben Přijeď k nám do Kunvaldu, tady teď pouť je. Dnes další kolo nekonečného příběhu v lese. Pepito a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben dnes jsem dělal servis svagrove na i30 , plus zavaroval naraznik a prezouval na letni, k beznemu servisu i svičky , auto je desetilete a najeto 70 tisic a jeste se nedelali. dva konektory od civek se mi rozdrolily v prstech a i samotná kabeláž uplně vyhřátá , no polilo me horko ale asi to bude spotřebák , v druhovyrobe je ten svazek od nekolika firem od 300 do 600,- na me , a ani origo neni drahy . Pepito, radim.1008, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
patt Odesláno 25. duben Odesláno 25. duben před 9 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Malýma stahovákama jsem dělal pera na P807 úplně v klidu, kolega je použil i na T5 a šlo to. Chce to s rozumem. Ale je pravda, že jak u 807 tak u T5 jsme měli ještě pojištěný jednou kurtou, aby to nevylítlo kdyby něco. Ale kdybych měl tou dobou už lis, není co řešit. V práci jsem stahoval pera stylem, že tlumič na svěrák, 2 plocháče a zmáčknout ještěrkou Co v tom je za motor? Héle, já už z těch stahováků měl trochu strach, jelikož ze závitnice padaly špony a asi to nejsou úplně kvalitní stahováky.... tak jsem je použil jen jako pojistný a zamáčknul je lisem. Jinak je to 2.0HDI 100kw RHR. Pepito, VojtouNerCZ a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.