Lihous Odesláno 3. říjen 2025 Odesláno 3. říjen 2025 Tak jsem zase doma 14dnu uteko jako voda a vubec se me nechce. Jeste jsem se zastavil cestou domu v polsku u kamose - samozrejme jsem koupil nejake papani dotankoval se slevou -0,50gr/l No a ted se prokousavam postou ach jooo tam v laznich bylo asi tak o 100% lepe - poznal jsem tam zajimave lidicky jejich zivotni pribehy ..... Od valecneho veterana pani ktera se vypracovala v Torontu na federalni urad atomove energetiky cestovatele ktery je ucitelem v Trutnove. Vecery posezeni jak jinak u piva v tamnich hospodach stihl jsem premieru ale zaroven dernieru v restauraci u Kopeckych .... Joo bylo to zajimave. BubakGS, Péťa a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 jojo, když je někde dobře, sletí to hned Lihous ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 @Vena garážmistr no a mě včera utekla jedna 307, kterou jsem našel na bazoši volal jsem ve čtvrtek a že už volalo několik lidí a že by si měl v pátek někdo přijet. No bohužel pro mě - přijel. Tak uvidím, jestli něco koupím nebo pojede ta moje Citovat
oddie Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 Dnes jsem se vyhrabal, udělal si kafíčko a jdu se šťourat v autech. U C8 se včera objevila nafta u vstřiků, to je zas radosti ne že by to bylo něco extra vážného, tuším, co tomu je, ale na tomhle autě je tam kurňa blbej přístup... už jen to vyčistit je za trest. Citovat
Milan+ Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 Tak před chvilkou odvoleno a dnes už toho v plánu moc není, tak to vypadá na gauč na zádech. Pokračuji s PN do konce měsíce a další vyhlídka na příští rok asi oba lokty kvůli malíku a prsteníku uvidíme, jak se to bude zhoršovat. Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 (upraveno) tvl to jsou radosti s vyšším věkem když to tady sleduju….. taky odvoleno jedem na procházku na Kuks vyvětrat se pak zatopím v krbovkach a budu sledovat volby koho si ludi zvolili do čela země a vybíráme vzorek podlahy …. Upraveno 4. říjen 2025 uživatelem Charlie 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 Dnes jsem v polovině projektu "srazily se mi Airmaxy" Před cca rokem jsem byl donucen zafárat v nich po kotníky do blátivého potoka při jedné divné akci spojené s oslavou kámošových narozenin Boty se vypraly a usušily, ale o půl čísla srazily. Jelikož nechci boty za trojku jebnout do kontejneru, tak jsem si pořídil z čajny zvětšovací kopyto a pěnu na povolování obuvi. Po aplikací a 24 hodinách je bota zase pohodlná a nikde netlačí - máme radost Klemoň, Péťa, Pepito a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Dave_k Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 V 2. 9. 2025 at 14:17, Charlie 1 napsal: teprv nacení, no bydlíme 20let....skladba koberce a dlažba a každa mistnost jiná už to není ono a žena chce robotický vysavač.... Tak pokud máte kočku(y) tak manželce pusť tyhle videa 1 2 a pak se rozhodněte pro robotickej vysavač. Citovat
zbynek..s Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 Odvoleno včera večer. Dnes vyšlo počasí parádně, v 11hod. se protrhaly mraky a ještě nyní svítí sluníčko a teplota okolo 13st. a hodně mírný vánek. Jinak jedno z posledního grilování a trochu jsme to i nazval jako "volební grilování" BubakGS, pavelu96 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 před 5 minutami, Dave_k napsal: Tak pokud máte kočku(y) tak manželce pusť tyhle videa 1 2 a pak se rozhodněte pro robotickej vysavač. Se divím, že se vůbec někdo snaží tyhle videa dělat . Škoda času. Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 mamé psa čivavu naštěstí.... Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 (upraveno) Tak čivavu to rozmatlá taky, to ji budete muset zavirat A nebo to vyštěká tak že vysavač zdrhne sám Upraveno 4. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Pepito Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 S přítelkyní jsme odvolily už včera a dnes jsme se byly projít po lese. pavelu96, BubakGS, Hafity a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Milan+ Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 před 38 minutami, Charlie 1 napsal: mamé psa čivavu naštěstí.... Naše se na tom i občas ráda svezla,ale teď už ji to asi neba, jen kouká,jak jede okolo. Citovat
Klemoň Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 Tak ta naše čůza chlupatá před "švábem" (tak tomu robovysavači říká Kůstka) dříve uhýbala a dneska znervozní jenom když jí začne "namotávat" chlupy z ocasu Citovat
oddie Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 Já mám snad opraveno, překvapivě to nebyl povolený vstřik, ale "jenom" prasklá hadička přepadu. Nicméně klasika, dolů stěrače s celým mechanismem, plast torpéda, odstrojit celé plastové sání s víkem ventilů v kuse (asi 30 šroubů), než se tam člověk dostane, pak to všechno vysušit, složit zpátky... brrr. Ale je to, tak to asi půjdem projet, zajedem večer na lezeckou stěnu, když je takhle hnusně. Péťa a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 Nu dnes to bylo skutecne narocne. Rano volby s brachou pak Litomerice dale Cernoucek - p.prezident tam uz nebyl tak jsem se na kavu nezastavil byla jen pani prezidentova ve volebni komisi ( PROSIM BERTE TO JAKO HUMOR ) Dal do Bela p.Bezdezem pokracoval jsem na hrad Kost - tam me trosku zamrzelo ze me pani skasla za kilo na 15min.pak uz bylo parkoviste GRATIS. Rozumim ze to maji takto nastavene nemam problem pridat na rozvoj ale za me je TOTO CISTA ZLODEJINA! A dal jsem pokracoval na Sobotku abych se podival v jakem stavu je podzim a jeho berevne kouzlo - chceme zase jako parta jit nekam a uzit si hru barev na podzim. Zatim si myslim mame jeste tak min tyden dva cas. Zeptam se copak je to za slozku ktera pouziva modreho pickupa s pevnou nastavbou s klimatizaci ktera dokaze fungovat i pri vypnutem motoru a muze jet s vystraznym zarizenim - dnes Jc smer Sobotka doprocod 2x PCR tez na vystraznem - a frcelo to jako o zivot No a pak uz domu ale mel jsem pocit ze jsem potkal vsechny pitomce co jsem za pobyt v laznich minul. Skoro se me chce napsat JA CHCI ZASE ZPATKY ..... Citovat
Péťa Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 před 2 minutami, Lihous napsal: copak je to za slozku Myslím, že jsi potkal psovody, snaží se svým svěřencům zajistit důstojnou přepravu a tak mají klimatizovanou nástavbu. Lihous ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 @Péťa Diky za info me to prekvapilo jeste jsem to nevidel - stal jsem nad Sobotkou na ceste k ZD ze budu fotit Trosky pro nas sraz a letel Kodiaq to je normalni ale v zapeti toto modre auticko a nasledovano Scalou ci Octavii ?? Nu a me dostupne app nic neukazovalo tak me to vrtalo hlavou - diky Citovat
ozzy56 Odesláno 4. říjen 2025 Odesláno 4. říjen 2025 (upraveno) dnes rodinná oslava (nic s volbama), čtvrt kila gril. krkovičky, gril. zelenina, hranolky a kofola (bohužel-auto), není špatně na tom světě když se čověk dobře nají pak procházka po Hukvaldech, lidí mraky bo bylo hezky Upraveno 5. říjen 2025 uživatelem ozzy56 zbynek..s ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.