Lihous Odesláno 11. červenec 2025 Odesláno 11. červenec 2025 @sitler Fajn - ale pokud nechci kupovat jako registrovany ...? Asi jsem hloupej. Ptat se proc se stale dokola musim prihlasovat je asi bezpredmetne - nevim ale nemam pocit ze mam svou registraci na nejakem e-shopu moznost odpalit jadernou raketu. Toto jsou veci u kterych vzdy spolehlive zestarnu o snad 20roku.Muj favorit je Dr.Max. Na mailu i jinde mam stejne heslo a prihlaseni roky a funguje to ale tyto novodobe veci to je z meho pohledu KATASTROFA! Ok diky za vysvetleni - shop prisel o zasilku nic vic - pokud si to nedokaze ohlidat ??? Jejich volba koupim jinde. Jinak to proste nejde - odpovednost NIKDE ... ?? Pletu se ? Myslim si ze NE. Citovat
sitler Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 @Lihous no, pokud chces nakupovat jako neregistrovany a eshop to nabizi, pak musis pouzit takovou adresu, kterou eshop uz v registracich nema. Jinak by ji paroval k te registraci a mohlo by se snadno stat, ze nekdo objedna na jineho zakaznika. Vzhledem k tomu, ze na tu adresu pak jde treba i faktura k zaplaceni apod... je to ochrana toho, kdo je na eshopu uz registrovany aby si na jeho ucet nekdo neobjednaval a nespamoval ho objednavkami, ktere neudelal. A registrace ma jediny ucel - mas pristup k historii a eshop te ma jako tabulkove cislo a vi, co a jak casto objenavas . A doaze diky tomu zacilit svou reklamu. Klemoň, Péťa a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
Lihous Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 @sitler Dekuji za vysvetleni - konstatuju ze jsem trouba nejapny a nechapu zakladni veci. Ale stejne nepochopim proc se stale mazou hesla - asi bezpecnost - tentokrate maji smulu "oni" koupil jsem za podobnou cenu jinde - proste uz neresim. Chcete obchodovat Ok nechcete tez Ok Tak ze tak. Krasny den ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 @Lihous problem neřešit--nepsat jim--koupit jinde --je to jednoduché Citovat
Zodiak Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 Kapříci naložení, prosolení. V poledne jdu na to. @ozzy56 ten dialekt není od Olomóca, ten je z Malé Hané, moji rodiče v Moravské Třebové tak doma normálně mluví, chvíli před tím mě mamka volala (ona je z Konice u Prostějova a tata z Opavy) tak jsem se tady chtěl "blejsknout", že umím "cizí řeč". https://cs.wikipedia.org/wiki/Malá_Haná ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 Auto je zaplacené, teď jsem ho nechal na stk, tak uvidíme pak ještě zavezu doklady, ať to může přepsat. Mám z toho sice trochu smíšené pocity, ale snad bude dobře sloužit Pepito ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 (upraveno) Je to na dobré cestě. Usoudil jsem, že "padesátka" je malá, tak jsem dnes manželce koupil "stovku" https://www.udirny.cz/kaiserova-100-darkovy-set/ Byl jsem v garáži brousit nože, co nevidím, nerozbalená věc z eshopu peugeot-club.com podložky pod RZ. A v balíčku i milé překvápko. Moooc děkuji. Nečekal jsem to, opravdu potěšilo. Upraveno 12. červenec 2025 uživatelem Zodiak Milan+, Lihous, Péťa a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Medvěd Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 (upraveno) Dnes jsme s Helou měli "náročný" den. Začalo to přáním; "Hele, co kdybys mě vyvezl někam do květinářství - nakoupím nějaký kytky a vysadím je do předzahrádky" Vzpomněl jsem si, že jsme s Pavlem nedávno byli koupit turistickou známku ve velkém zahradnictví ve Vraňanech a tak jsem tam Helu zavezl. Zahradnictví sice velký jak půl Letenský pláně, ale kytek opravdu pomálu - takže jsme se přesunuli do ověřených Líbeznic a tam byly Helčiny touhy uspokojeny. Cestou nám na dálnici ulítla pravá lišta u čelního skla, tak musím vymyslet jestli koupit z vraku nebo raději zrovna novou = netuším jestli by mi ta starší zase brzo nevzala dráhu Při Helčině putování zahradnictvím jsem se nudil a hjistil jsem, že v kině v OC Letňany hrajou film F1, o kterém jsme se nedávno bavili, že bychom ho rádi viděli. Tak hop - šup do Letňan a film jsme těsně stihli. Film je sice fiktivní příběh, ale má to spád a ty skoro 3 hodiny jsme se nenudili. Následoval oběd a pak znova kino, tentokrát film Profesor velice volně popisující příběh sbormistra Kulínského a jeho pěveckého sboru. F1 se nám OBĚMA líbila mnohem víc, ale ani ten druhý film určitě nebyl špatný. Teď jsme doma a já začínám řešit tu lištu okna - snad mi dovnitř nepoteče Upraveno 12. červenec 2025 uživatelem Medvěd Citovat
PaKr Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 Tak auto asi sloužit bude, ale někomu jinému. Sice píše o nové technické, ale ta nebyla. Prý je přes víkend pryč, že by jí zařídil nejdřív v úterý. Tak jsem odpověděl, že já můžu o víkendu a že s tím klidně zajedu na technickou tam, kde mají v sobotu otevřeno, tak jsem jel na Čerňák. Tam se skoro zhrozili, napsali deset Béček, tak jsem borcovi zavolal, že to teda ne, že auto nechci, ať pošle prachy zpátky. Ani jsem si to nevyfotil, tak aspoň inzerát. Citovat
Lihous Odesláno 12. červenec 2025 Odesláno 12. červenec 2025 (upraveno) @ozzy56 Vsak jo ja to neresil jen jsem se rozpalil do bela Dokaze me toto celkem spolehlive vytocit kdy to proste nefunguje - odpovednost nikde - zakaznicky servis s radou jako pro tydyta .... kontrola pripojeni - smazani nejake pameti ??? - pripadny restart PC MT ?!?!? Jako kdyz uz cas od casu musim znovu heslo i mall zadavat to asi poberu ikdyz ne .... po kazde aktualizaci ktera je klidne 10x do mesice Ale ze se ztrati mnou zadane heslo .....?? Ale je to za nama Koupil jsem jinde a muzou me tak akorat nastvat Pokud to pujde stahnu data z kamer - to bude pokoukanicko - kamion ktery predjizdi auto pripojovacim a nasledne odbocovacim pruhem , auto ktery vyrazi z vedlejsi tak nestastne ze zrovna projizdi RZS s vystraznym zarizenim a musel jsem skutecne "brzdit" ..... Trosku se divim ze ziju - pokud se me povede data stahnout tak to sem dotohoto prispevku doplnim. Tu je zaznam - PROSím DáL NIC neřešte Upraveno 12. červenec 2025 uživatelem Lihous BubakGS ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 13. červenec 2025 Odesláno 13. červenec 2025 Mytí auta a odvrtání 3 děr pro odtok vody pod světlem ( pravá strana- vzadu ) Citovat
Klemoň Odesláno 13. červenec 2025 Odesláno 13. červenec 2025 No já od pátku do dneška na Šumavě , kousek od Lipna. Konkrétně Horní Planá a tam takovéto "plané" auto . . . Pepito ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 13. červenec 2025 Odesláno 13. červenec 2025 vcera vysokohorske lezeni - sem se rozhodl ze nainstaluju nekolik kamer na barak takze na zebrik / ze zebriku a to se opakovalo vice nez jednotky vystupu a dnes odpocinek v praci v nemocnici se rozhodli ze zacnou prudit az v 10 dopoledne ale zato statecne - preklad leziciho pacienta 160kg atd BubakGS a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 14. červenec 2025 Odesláno 14. červenec 2025 Já před hodinou s druhou rukou,tak pn pokračuje. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2025 Odesláno 14. červenec 2025 dnes 160 km po jeseníkách, chtěl jsem se podívat i k Ovčárně, ale velice příjemný chlapík dole na Hvězdě chtěl za výjezd se skůtrem (kategorie motocykl) 450 korun , tak jsme si hodinku popovídali, zavzpomínali na staré časy kdy se jezdilo nahoru za 50 korun (pamatuju i dobu, kdy zadarmo), a s ušetřenýma 450 korunama jsem jel dál poznávat svět kategorie osobní automobil je za 800 Kč , tak ať víte Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 14. červenec 2025 Odesláno 14. červenec 2025 My tam vyjeli zadarmo - na kolech ale tuhle silnici jsme jeli jen dolů, vyjeli jsme na Praděd z druhé strany, z Červenohorského sedla přes Švýcárnu. Pak dole v Karlově studánce kafíčko a přes Videlské sedlo zpátky na Červenohorské. Budou to hádám tak 2-3 roky zpátky... Péťa, Charlie 1 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2025 Odesláno 14. červenec 2025 ani mě to nijak nemrzí--na Pradědu jsem byl nesčíslně krát, nakonec ho mám kousek--vidím na něj z okna chaty , cena autobusem z Hvězdy je 40 korun, takže se to dá obejít..., naposledy jsem tam byl loni na skůtru až pod vysílačem , dával jsem tu i fotku, jako mladý jsem byl často v Tatrách, bo mamka měla z práce k dispozici podnikový rod. domek ve Štrbě, hned vedle konečné zubačky, takže Tater jsme si užili vrchovatě, bohužel jen jednou jsem byl v Krkonoších ve Špindlu (hotel Praha) a taky jednou na Šumavě..., holt bylo to pro nás daleko a teď už se mi nechce, ale Beskydy a Jeseníky mám prolezené durch und durch Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
petrinza Odesláno 14. červenec 2025 Odesláno 14. červenec 2025 Praděd, byl jsem tam autem i na kole, z dosažení cíle na kole jsem měl větší radost. Autem při cestě dolů brzdám chladno rozhodně nebylo. Ani tuzemsko mi není cizí Citovat
sitler Odesláno 14. červenec 2025 Odesláno 14. červenec 2025 @ozzy56 uprimne, ja jsem docela rad, ze vyjezd nahoru stoji raketu . Klidne at to pro osobak stoji litr. Aspon to vic lidi necha dle a bud si to daj pesky, nebo aspon busem. Cim min aut tam bude jezdit, tim lip tam bude. Péťa, Hafity a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 14. červenec 2025 Odesláno 14. červenec 2025 Praděd je moje srdcovka. Před 89' jsem tam jezdil lyžovat. Když jsem ještě před sedmi lety bydlel v Rýmařově, tak jsem na kole na Praděd jezdil minimálně 2x do roka. To jsem měl 25 km k vysílači, teď z Loštic to mám 75 km a první rok (2017) co bydlím v Lošticích jsem to ještě dal na kole bez elektrické asistence. Ale jak roky přibývají, tak jsem rád že jsem si před šesti lety pořídil elektrokolo a jezdím to už pouze 1x ročně. ozzy56, Milan+, pavelu96 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.