pavelu96 Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 (upraveno) @Medvěd vidíš správně, ono záleží na způsobu používání kola. Třeba @Pepito jezdí dálky po lesních cestách a s elektrokololem toho objede daleko víc než na kole bez motoru (ikdyž se našlape stejně ). Já kolo používám na Singltreku, kde je jen jeden asfaltový stoupák, kde bych motor 100% využil. Na místní traily se spiš hodí lehké ovladatelné enduro s klidně menšími zdvihy. Můj způsob je naložit kolo do auta a dojet na místo použití a ne se dostat na kole co nejdál @Milan+ asi ho spiš pověsím do obýváku na zeď a bude se na nej jen koukat Upraveno 7. červen 2025 uživatelem pavelu96 pravopis BubakGS, Péťa, Milan+ a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Milan+ Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 (upraveno) Ne dnes ,ale včera večer na koncertu Katapultu,ale Oldu postihla nějaká indispozice. Někdo tam říkal,že záda,ale skoro to vypadá na mozkovou příhodu. Upraveno 7. červen 2025 uživatelem Milan+ Pepito, pavelu96 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 Že by konec Katapultu? Tak Olda už má dávno nárok na důchod. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 Olda jednou prohlásil "Dokud nezemřu tak budu hrát" Tohle byla podle mě nějaká chvilková indispozice. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Zodiak Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 Dnes v rámci vycházky, brigáda na rybářských závodech v Týništi nad Orlicí - vařil jsem párky a nosil limonádu. I když pršelo, bylo teplo a krásně čistý vzduch. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 (upraveno) Dnes výlet na nejvyšší horu Jizerských hor Smrk Cesta nahoru i dolu jen s pár kapkami, ale na hoře ceďák jak cyp. Za odměnu bramborák a teď už jen relax s nohama nahoře Upraveno 7. červen 2025 uživatelem pavelu96 Doplnění radim.1008, Péťa a Pepito ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 a tady ani kapka , přestože vyhrožovali s kroupama atd. Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 (upraveno) Dnes jsem v rámci posilování řidičských zkušeností nechal juniorem povozit po Házmbusku Začali jsme v Libochovicích, popojeli pod Házmburk (bohužel kvůli dešti jsme nevystoupali), pak jsme přejeli na oběd do Třebenic, vyjeli k hradu Skalka a na Děkovku. Silnice na Děkovku je fakt relativně úzká a byla využívána jako objízdná cesta pro dík DN uzavřený úsek silnice 15 před Třebívlicemi. My s Pavlem jeli bohužel proti mase aut, ale i když junior místy třel bokem kopřivy, úspěšně jsme z Děkovky sjeli až na tu zavřenou 15ku, o který jsme bohužel neměli tucha, páč junior ještě nezjistil, že pro řidiče je vhodnější poslouchat rádio s dopravním servisem než streamovat fláky, co může poslouchat ze sluchátek kdykoli jindy. Takže chvilka stání v koloně a vida, že z protisměru nejezdí ani kolo, otočka s mou asistencí a objížďka do Třebívlic jinou (širší, ale delší) cestou než opět přes Děkovku. Pak zastávka v Třebívlicích a přes Boreč a hrad Ostrý jsme dojeli do Milešova (Milešovka zase kvůli dešti ne). Odtud byl ještě čas dojet do Stadic k pomníku Přemka Oráče a přes rozhledničku v Lovosicích už směr domov. Celkem najeto asi 250 km, zítra nás čekají veteráni na zámku v Kvasinách Ta rána na 15ce se musela stát chvíli před tím, než jsme se tadyma chystali taky jet. Neviděl jsem o co šlo, silnice byla úplně uzavřená Jinak Pavel má v současné době najeto od půlky dubna cca 4000 km a viditelně se s autem víc a víc sžívá, třeba za zaparkování u TESCO v Letňanech ode mě dostal pochvalu, páč s 5ti metrovým Monďasem nacouval na kolmo mezi auta napřímo a pěkně mezi čáry bez nutnosti popojíždění a rovnání auta. Fakt mu to hezky vyšlo Upraveno 7. červen 2025 uživatelem Medvěd Charlie 1 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 před 34 minutami, Medvěd napsal: že pro řidiče je vhodnější poslouchat rádio s dopravním servisem než streamovat fláky kdyby radia nebyly narvany neposlouchatelnejma nesmyslama a tunama reklam, tak by na to treba prisel , ale pro me je radio vyslovene za trest. Takovyho balastu tam, to je hruza. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2025 Odesláno 7. červen 2025 (upraveno) No nevím Já jsem zprvu, když jsem začal pracovně jezdit po republice, poslouchal Frekvenci 1, která byla po Evropě 2 možná druhým opravdu celoplošným soukromým rádiem. Posléze právě kvůli dopravnímu servisu jsem přešel na IMPULS a když se mi ten přejedl a současně jsem zjistil, kdo ho koupil, jsem přešaltroval na RADIOŽURNÁL který mi naprosto sedí. Hudba, kterou mě krmí uši junior, je pro mě opravdovým trápením neviňátek, nicméně JEHO AUTO, JEHO HRAD a to, i když s výhradama, zatím respektuju Upraveno 7. červen 2025 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 dnes dopoledne 3 fůry s vodou, takže něco přes 300 litrů..., když musím jezdit pro vodu, se*re mě ta chata neskutečně, hodně, moc, , a vytahovat 50 litrové barely z kufru mě raz zabije BubakGS ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 Nemám rozum a se.u se i do cizích aut, a ne jenom svých BubakGS, VojtouNerCZ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 před 2 hodinami, ozzy56 napsal: dnes dopoledne 3 fůry s vodou, takže něco přes 300 litrů..., když musím jezdit pro vodu, se*re mě ta chata neskutečně, hodně, moc, , a vytahovat 50 litrové barely z kufru mě raz zabije Občas se mi zdá sen, úplně jak živej, že jsem dědek v důchodu, bydlím v chatičce na kopci, kde není voda a jezdím s barelem ke studánce na elektrokole s vozíkem Pepito a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 @oddie T4 nebo T5? Jinak jako divný sny máš to se musí nechat. No já teda v autě momentálně hraju Radio Blaník ale pomaloučku mě začínají sr.t protože od začátku roku do půlky května bude koncert na Konopišti a od půlky května do konce roku byl koncert na Konopišti takže už taky občas hraju z CD třeba v 807 kdy hrálo rádio dík absenci střešní antény dobře jen pár stanic jsem měl naladěný Radiožurnál a hrál jsem CD / paměťovku ale měl jsem zapnuto že se při dopravním hlášení přepínalo na rádio ale upřímně v českém éteru nejsou dopravní informace žádná hitparáda. Na RŽ sice jede dopravní info ve špičce max. po 15 minutách ale stejně se třeba dvě hodiny mluví o jedné a té samé věci mimo špičku je to tuším max. co půlhodina ale opět proběhnou hlavní tahy tzn. dálnice velká města když se dostane na jiné než Prágl a to je všechno. Jo kde jsou ty časy kdy jsem měl i v osobáku CB vysílačku a tam jelo dopravní info téměř nonstop. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 @oddie nejen romantiku v přírodě chata má , někdy se prostě stane--když tady neprší--tak jsem bez vody..., poslední tři roky jsem vodu nevozil..., prostě jsme tady ve srážkovém stínu Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 (upraveno) Děti jezdí na tábor, kde se pro vodu jezdí s dvoukolákem, sice asi jen 100 metrů, ale stejně... Vaří se na kamnech, není tam elektrika. V létě je sprcha udělaná ze dvou 200 l sudů vysoko na konstrukci, kam se musí napumpovat, aby byl samospádem tlak, přes den se tak nějak ohřeje a večer je k dispozici. No a jednou měly k tomu ještě lezecký tábor na kraji Prachovek, kde se pro vodu muselo s dvoukolákem asi půl km. To pak člověk kouká na spoustu věcí jinak EDIT: jináč to na fotce nahoře je T4, r.2002. Upraveno 8. červen 2025 uživatelem oddie Pepito, Hafity, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Zodiak Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 Dnes jsem na bazos.cz vyškolil podvodníka a slušnému pánovi z Hořic prodal ten vražedný stroj. BubakGS, ozzy56, Milan+ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Hafity Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 před 2 hodinami, Milan+ napsal: @oddie tak ta sekyra u auta dobrá. No vzpomínám, že když jsem měnil na 806 komplet zadní brzdy, tak se mi tam ta sekera objevila taky.... Možná, že se tu ta fotka někde válí, ale nejsem si jistý.... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. červen 2025 Odesláno 8. červen 2025 Já se o víkendu kousnul a i za deště jsem dozdil. Dnes jsem ještě vylil beton pod překlad, příští víkend se usadí, až to bude zatuhlý. Není to úplně jak z pravítka, ačkoli na té fotce to vypadá děsně křivý, reálně to tak hrozný není, resp v těch pár místech kde se to zužuje to pak fikni do roviny flexou. Co si budem, plácal jsem cihlama poprvé v životě. Ale drží to. radim.1008, Péťa, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.