Radek Hurvajz Odesláno 3. červen 2025 Odesláno 3. červen 2025 (upraveno) Tak to je načase koupit mu traktůrek, to ho bude bavit mnohem víc Upraveno 3. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Pepito, regius a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červen 2025 Odesláno 3. červen 2025 (upraveno) já to po více než týdnu dneska vzal všecko husqarnou--nachodil jsem se , ale sem tak fajn unavený jinak ten traktor je i nebezpečný--děcku bych ho nedával , hlavně nesmí jezdit po vrstevnici, je to pak vratké ... Upraveno 3. červen 2025 uživatelem ozzy56 Radek Hurvajz, Milan+, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
radim.1008 Odesláno 3. červen 2025 Odesláno 3. červen 2025 Na traktůrku bych se vozil já. Radek Hurvajz, regius, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
petrinza Odesláno 4. červen 2025 Odesláno 4. červen 2025 (upraveno) Dneska jsem po několika dnech u vody musel zátky do práce. Ale vlastně jsem byl v práci i u té vody. Firma zorganizovala pro vyvolené zaměstnance výlet na jachtách po ostrovech u Splitu. Sluníčko slunilo od začátku (v sobotu) do konce (v úterý). Voda ještě trochu studenější, ale dalo se. I cesta autem prima, ještě to jede pěkně. Jen játra dostala tedy řádně zabrat. Upraveno 4. červen 2025 uživatelem petrinza Péťa, BubakGS, Charlie 1 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Fruktis Odesláno 4. červen 2025 Odesláno 4. červen 2025 Dneska cesta do nemocnice na oční se synem...krom toho že jsme byli objednani a šli na řadu s dvouhodinovým skluzem to proběhlo všechno ok. A cestou zpět jsem při sjíždění z d6 potkal idiota v protisměru na sjezdu. Brzdil jsem i pulkama. A to ještě remcal že jsem ho donutil přejet do správného směru. Troubit jsem nemohl... děcka spala...ale těch Renaultu co lítaly Klemoň, ozzy56, RichVa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Pepito Odesláno 4. červen 2025 Odesláno 4. červen 2025 Včera jsem nastoupil do FN Olomouc a dnes mi odstranili lipom (podkožní tuk) který byl cca 9cm "velký" a před chvílí mě dovezli z dospávacího pokoje na lůžkové oddělení. Jsem rád že už to mám za sebou. ozzy56, BubakGS, Hafity a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Klemoň Odesláno 4. červen 2025 Odesláno 4. červen 2025 No ty musíš být zajímavý za každou cenu Pepito ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 4. červen 2025 Odesláno 4. červen 2025 Tohle měl děda,ale dobrý. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 4. červen 2025 Odesláno 4. červen 2025 (upraveno) Před hodinou, Klemoň napsal: No ty musíš být zajímavý za každou cenu Třeba Tě chci trumfnout. @Milan+ věkově už jsem taky děda Upraveno 4. červen 2025 uživatelem Pepito Klemoň, Zodiak a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
Milan+ Odesláno 4. červen 2025 Odesláno 4. červen 2025 Já teď napustil olejem druhou židli a voda mě hnala pryč,tak zítra druhé dvě. Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. červen 2025 Odesláno 4. červen 2025 a já čekám na déšť jak na spasení -- 14 dní od čištění studny uplynulo a voda v ní skoro žádná , jsme tady totiž ve srážkovém stínu a na kopci..., nakonec budu muset vozit vodu Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 5. červen 2025 Odesláno 5. červen 2025 (upraveno) Tak už jsem doma a mám mít týden klidového režimu. To asi dlouho nevydržím. Ale docela to ještě bolí. Tak budu muset asi opravdu vydržet a nějaký ten den být v klidu. Upraveno 6. červen 2025 uživatelem Pepito pavelu96, regius, Péťa a 6 další ohodnotil 9 Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. červen 2025 Odesláno 5. červen 2025 V 4. 6. 2025 at 10:39, petrinza napsal: Dneska jsem po několika dnech u vody musel zátky do práce. Ale vlastně jsem byl v práci i u té vody. Firma zorganizovala pro vyvolené zaměstnance výlet na jachtách po ostrovech u Splitu. Sluníčko slunilo od začátku (v sobotu) do konce (v úterý). Voda ještě trochu studenější, ale dalo se. I cesta autem prima, ještě to jede pěkně. Jen játra dostala tedy řádně zabrat. paráda, taky už se těšíme , my vyrazíme v srpnu Citovat
Pepito Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 Dnes při pěším návratu od obv. doktora jsem potkal u nás v Lošticích tento krásný skútr. Dal jsem se do kostrbatého hovoru s cca 55 letým sympatickým německým majitelem a dozvěděl jsem se že cestuje z Hofu (kde jsem v roce 1994 stavěl 5 OKAL domů) přes Rakousko, Slovinsko, Maďarsko, Slovensko a přes Česko domů. To je pro mě borec. Říkal že ten skútr je r.v. 1961 tak jsem mu říkal že jsem ročník 1963. Na Google jsem vyhledal že je to Skútr Sr 59 Berlín s Campi Iwl-Stoye. regius, Péťa, PaKr a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Zodiak Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 Dnes první sezení na plastické chirurgii FNHK. Vypadá to nadějně. Holt někdo si nechá dělat kérky, já jizvy. ozzy56, dýzl, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
sitler Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 @Pepito nebezpecne misto. Budu tam se zenou projizdet 21.6. a uz ted se bojim, kolik zustane tam a kolik v prodejne .... kdyz on ten tvaruzkovej "tatarak" na cerstvej chleba nebo dobrou topinku... ... nebo ty jejich zakusky jen tak ke kave Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 @Zodiak Ty to máš mnohem horší než já. Tak hlavně aby byla ruka plně funkční. před 5 hodinami, sitler napsal: @Pepito nebezpecne misto. Budu tam se zenou projizdet 21.6. Tak dej pak vědět. Rád Tě znovu uvidím. Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2025 Odesláno 6. červen 2025 Před hodinou, Pepito napsal: Tip pro @Medvěda Medvěd dobře zná Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.