sitler Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 neni z rodiny. Obyc zubarka a jeji praxi postupne, se stejnym nastavenim, prebira dcera. Ale je fakt, ze manzelka za obdobnou peci nechava u jineho zubare tisice no. Mam v tomhle kliku Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 (upraveno) me spis udivuje jina vec , jdu na vymenu plomby na 7 zubu, injekce na bolest , jakasi modra blana do huby , kovove sponky, rengen na miste....¾ hodiny otevrena huba v leže ( total už v křeči) ,celkovy čas na křesle 1 hodina a kousek. tvl kdyz sem byl decko zubarka mezi 8-11 zvladla odkontrolovat 3 tridy decek po 30 kusech a tretine dat plomby bez umrtveni a v sedě kua co se stim ted tak serou Upraveno 29. leden 2025 uživatelem Pe.Tr ozzy56, zbynek..s, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 29. leden 2025 Odesláno 29. leden 2025 (upraveno) Pe.Tr Prostě chcou, aby sis za svý chechtáky odnesl maximální zážitek Upraveno 29. leden 2025 uživatelem Medvěd zbynek..s, dýzl a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Goldinka Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 Goldinka a její storky s autoservisama... Asi si už každej bude klepat na čelo, a nejspíš mi to už ani nikdo nebude věřit. A mě se začíná vkrádat na mysl vtíravá myšlenka, že bych možná neměla raději vlastnit žádné auto. Dostala jsem doporučení na servis v Trutnově. Rozhodla jsem se ho zkusit, nejdřív na audinu, než tam dám mustanga. Abych si je teda vyzkoušela - rychlost, kvalita, komunikace... Fakt se bojim vyzkoušet jakýkoli nový servis. Ale nějakej potřebuju, že jo. Dohodla jsem se tedy s pánem před téměř třemi týdny, že mu audinu přivezu, on mi opraví naklápění světel, nefunkční palivoměr (plovák), udělá běžnou údržbu, protože už mi to vyskakovalo na palubním počítači a nechá udělat technickou, která zítra končí. Auto jsem přivezla podle dohody minulý týden v úterý. Ptala jsem se, kdy by to plus mínus mohlo být, protože jsem nervozní, když nejsem pojízdná déle než pár dní. Řekl, že neví, tak jsem se ptala, jestli jako tento týden, nebo další. No a prej, že určitě ne dlouho, že tak v pátek, nejdýl v pondělí. Tak tento týden v pondělí tedy volám, jak to vypadá. Palivoměr opravený, oleje, filtry vyměněné. A že to ještě není, že to testují (nevim úplně co) a že tam teda hledají, co je špatně se světly (mechanickej nesmysl, co dělá naklápění světel do zatáček podle otočení kol...). A že nemá ještě všechno info a ozve se v úterý, to bude vědět víc. V úterý nikdo nevolá, tak volám já (pochopitelně, bo mi bylo slíbeno, že se mi ozve a neozval - tohle vyloženě nesnášim...). Tak prý pořád řeší ty světla a vůbec, co že ho uhánim, když jsem přece řekla, že jsem v pohodě s tim, že do konce týdne. A že ještě emise a technická. Tak nevim, co dělám špatně. Opravdu uháním, protože chci informaci, kdy budu mít auto hotový? Dnes je čtvrtek, což je více než týden, co jsem bez auta - a bez informace, kdy bude. A já se ptám, je to mylná představa, že na běžnou údržbu, výměnu plováku a naklápění světel (přičemž, naklápění světel není nic, co by bránilo technické a jestliže ten díl trvá na objednání, tak snad můžu jezdit a přijet až dorazí na dílnu???) a technická s emisema, že mi to přijde moc dlouho 8 dní? Opravdu dvěma telefonáty uháním?? Jsem z toho na prášky. Dneska se už hodinu odhodlávám, abych mu zavolala, jak to vypadá. Nesnáším, když nemám informace a když je musim z někoho tahat, protože pak mám pocit, že mi dotyčný lže, nebo nechce něco přiznat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 to naklapeni na stk dukezite fakt je , zbytek nehodnotim dýzl a Péťa ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 @Goldinka ty jo... me servis zpravidla rekne uz prvni den, kdy to bude hotove, nebo kdy si mam zavolat pro infoo, jak to vypada - to v pripade, ze se dopredu nevi, jak moc slozite to bude/nebude. Ale takovou tu beznou udrzbu, tu vim u predani, kdy to bude hotove. Totez kdyz se resilo, ze udelaji technickou - domluveny den, auto si vzali na dilnu, udelali co bude treba pred technickou, udelali technickou a za 3 dny bylo auto zase doma po technicke a servisu. Jediny, co nemam rad, jsou smsky ze servisu. Oni tam totiz pisou, kolik tam u nich mam nechat penez Citovat
Goldinka Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 @Pe.Tr když nastartuju, světla se zvednou a po chviličce se sníží dolů a tam zůstanou. Googlila jsem chybu z palubního počítače, na audi foru jsem našla, že jde o naklápění světel do stran při natočení kol, které není funkční. To je taky považováno za závadu typu B? @sitler Nějak tak bych si to představovala taky... Bohužel mám smůlu a tohle se u mě prostě nekoná Citovat
PaKr Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 @Goldinka chápu tě, takový přístup mě taky vytáčí. Ale jinak asi nepomůžu, protože doporučit servis v NJ, ti asi nepomůže @Pe.Tr fakt se kontroluje ( resp. mělo by se kontrolovat) i to natáčení do zatáček? Jestli ano, tak si stejně myslím svoje, tedy že soukromník by neprošel, ale mechanikovi to dají. Citovat
Klemoň Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 No já tedy jezdím do takovýho divnýho servisu ve Vinoři a tam se vždycky domluvím co a jak a podle toho to pak i probíhá. Tedy ten servis není divnej, je to prostě malá soukromá dílna, kde se specializují na Pažouty a jejich odnože (Citroen, BMW, Škoda a další vraky) Zatím jsem vždy odjížděl spokojený, dokonce je v nouzi k dispozici náhradní vůz. " Jen ten vrchní je nějakej divnej " @Vena garážmistr a @ChouLu ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 Za takovejhle popis servisu bych ti už nic neopravil, bejt tam tím divným vedoucím Klemoň, Pepito a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 dneska kontrola chajdy (výlet), 80 kilometrů za 50 minut, z toho část ,,dálnice'' (kde je max.110!!) , nějaký slabý provoz asi, slunko svítilo, sucho, 13 stupnů, no kusek sem jel aj 180 , tu pokutu z loňska si vyberu letos, dneska bylo nádherně Pepito ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 Ty jo . Jen jedenou v minulosti jsem takto sedl na lep jednomu dnes již neexistujícímu servisu. Až po mnoha letech později, když jsem dané auto nevlastnil jsem přišel jak mne pěkně natáhli. Na opravu jsem čekal víc jak šest týdnů a za cenu s odtahem 5km 15 000kč. S odtahem do servisu Poseidon ve Stráži nad Nežárkou (cca50km) a následnou výměnou všech trubiček by to stálo min. o 5000kč méně a pracnost max DESET hodin, když to jde extra špatně. Šlo o výměnu všech trubek na citroenu BX (jak jsem po letech při jedné opravě zjistil, vyměnili trubky jen na zadek, na přední brzdy, na pružení , z hydro čerpadla na kostku... vše nechali staré. Můj dnešní dvorní servisák mi už vícekrát auto dovezl až domů, nejen po vykonané technické ale i po opravách Citovat
oddie Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 No tak za výměnu všech trubek na BX bych tě asi natáhl taky to musí být práce hodně za trest, kolik jich tam je... Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 když mi technik říká že zavolá a pak nevolá a nebere telefon, telefonuju někomu z vedení--jako jestli neví co je s dotyčným technikem, že má volat a dosud nezavolal , prostě prdel si musí dělat ze svojí mamy Citovat
Klemoň Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 před 31 minutami, dýzl napsal: Můj dnešní dvorní servisák mi už vícekrát auto dovezl až domů, nejen po vykonané technické ale i po opravách Tak to ten můj dvorní z Vinoře pro mne udělal už také !!! Jak říkám - je nějakej divnej Ale jsem moc rád , že ho mám. Dokonce i domácí vajíčka z něj občas vymámím radim.1008, dýzl a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 Goldi - Hronov je pro Tebe asi hodně bokem, co? Citovat
Péťa Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 Je fakt, že Míla Audiny umí Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 @Goldinka jo omlouvam se ja mel za to ze naklapeni nahoru dolu , to bocni naklapeni by meli zajistovat primo jednotky ve svetlech pokud mas teda naklapeci cocky a ze by umreli obe najednou to se mi nezda ale u mb bezne tyto jednotky oxiduji a meni se . jestli to hlasi nejakou chybu , muze to byt ale cokoliv, nakousany kabel, treba to chce jen prehrat soft , no tam toho muze byt vic. kdyby to nic nehlasilo tak treba u nekterych aut kdyz mas nastaveno svetla na auto tak nataceji do zatacek a kdyz mas ovladac svetel nastavena na tvrdo na svetla tak svetla se nenataceji. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 ona vlastne pokud by umrela jedna jednotka tak by nemusela makat ta druha.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. leden 2025 Odesláno 30. leden 2025 V 29. 1. 2025 at 18:49, sitler napsal: tvl.. asi mam spatnou zubarku. Bezna pece je komplet na pojistovnu, vc. bily plomby do prednich zubu. tak to mame stejný…. a pri každy návštěvě rentgen jestli se pod plombou nedělá kaz …. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.