Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dneska mi přišel nový předpis pojistného, píšou mi, že započetli bonus za jízdu bez nehod, přesto je cena o 980 Kč vyšší 🙈, to je banda cypů, co ?? hned zítra to zruším a půjdu jinam ;)

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, Radek Hurvajz napsal:

To víš že nezůstala, odtahl bych ji stejně jako ty. Akorát jestli je to nějaká 60AH tak do dvou stovek možná

74Ah

Jináč to dnes stojí za prd,jelikož poprvé v práci od 13.12 kdy jsem se šel dovolenkovat. A to mi tam ještě asi 10 dnů dovolené zůstalo.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno
před 2 hodinami, ozzy56 napsal:

dneska mi přišel nový předpis pojistného, píšou mi, že započetli bonus za jízdu bez nehod, přesto je cena o 980 Kč vyšší 🙈, to je banda cypů, co ?? hned zítra to zruším a půjdu jinam ;)

A je klidně možný, že to podepíšeš u ty samý pojišťovny. 🤣 Vlastní zkušenost.

Odesláno

Ad pojistovna - tez jsem dostal podekovani a zvednuti ceny pojisteni.
Tak jsem nelenil zasel si na pojistovnu s otazkou ze dekuji za prodlouzeni smlouvy ale kdyz jsem byl bezskodny urcite jim zvednutou castku hradit nehodlam.
Chvilka pocitani zavolani na "asi" jejich centralu - no z cca 700 me to zvednou "jen" o 120Kc - coz jsem uz pobral a souhlasil.

Tady asi fakt nejde o ty jejich naklady ale az udelam nejaky maler v opacnem pripade me to uz prijde ze se jen vsude zkousi kolik dobraku ty jejich hry bude akceptovat a zaplati.

Odesláno

Mám kousek od domu kontejner na elektroodpad a když jdu kolem tak koukám, jestli vedle něj neleží "něco zajímavého". Vnuk má teď zvídavé rozebírací období, tak se různé věže, kazeťáky a počítače hodí. Taky jsem tam našel postupně dva cívkové magnetofony, Tesla Uran (výroba 1966-69) a Sonet Duo (výroba 1959 -65), oba funkční a v celkem top stavu. Ty jsem malému na rozebírání přirozeně nedal, ty skončily v mém audio-video koutku. Ještě by se šiklo nějaké funkční "novější" video, to v  mém audio-video koutku je ze začátku devadesátek a už má své mouchy.

Odesláno (upraveno)

tak vyřízeno--Kooperativa o 700.- méně, než jsem platil loni, s paní jsme si pokecali, říkala příjdte zase za rok a něco s tím uděláme :) (prostě každý nový pojištěnec je na tom lépe)

já tu hru pojištoven neberu, vždycky jsem se choval ekonomicky a na staré roky to měnit nebudu , přešel jsem z Alianz  :aut

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

@ozzy56 No ja jsem zustal - mame tam vice mene pojistene vse ale na tu jejich hru - dekujeme ze jste trouba chovate se odpovedne a od nas dostanete bonus v navyseni platby o X - korun to fakt s nima nehraju!
Rozume Ok - kazdy chceme fungovat ale ty jejich fantasmagoricke napady to fakt NEeee!

Krasny vecer

Odesláno

No já teď uhradil spoluúčast 5 000,- za škodu cca 112 000,- a teď čekám kolik přijde nová pojistka. Otázka je, zda má smysl zkoušet jinou pojišťovnu, když si všechno řeknou . . .

Odesláno

Cca před hodinou jsem byl na dejvickém "Kulaťáku" (Vítězném námestí) svědkem téměřnehody sanitky jedoucí pod majáky, ale bez sirén = potichu s chodci precházejícími po přechodu mezi stojícíma tramvajema.

Kdo to tam zná, ví, že je-li v zastávce ve směru Prašný most bus nebo tramvaj, další tramvaj se nevejde a čeká uprostřed "Kulaťáku", až se udělá místo. Dvacítka ale najela těsně před ostrůvek (ano, zablokoval auta na Kulaťáku) a zastavil před přechodem. Toho pochopitelně využili chodci a vida, že tramvaj ve směru Podbaba normálně stanicuje, vyrazili vpřed. Tu řidič(ka) dvacítky začala intenzivně zvonit a zpoza ní se přes přechod prohnala bílá sanita Ford Custom jedoucí sice pod majáky, ale potichu. Že ta dvacítka stojí před ostrůvkem proto, aby sanitce umožnila se "losím způsobem" protáhnout mezi ní a naproti stanicující tramvají neměli chodci dík nehoukající sanitě šanci zaznamenat

Věřím, že v těch chodcích, řidiči(ce) dvacítky ani v řidiči sanitky by se v tu chvíli "krve nedořezal" a jsem moc rád, že to celý skončilo jenom vyděšením.

Jsou nějaká závazná pravidla kdy může jet sanita jen na majáky bez sirény?

Určitě to nebylo auto pražské záchranky, tipuju spíš nějakou převozovou službu

Odesláno

Určitě takový předpis existuje. Znám hasičský a o použití rozhoduje velitel, ale mělo by se používat oboje navzájem. Tedy jak zvukové tak světelné. Z vlastní zkušenosti, zvukové nepoužíváme třeba když jedeme do fabriky,ale jak píšu - rozhoduje velitel. Jsem čerstvě strojník, takže zatím mám spíš naučenou teorii a praxe je vždycky diametrálně odlišná 🤔

Odesláno (upraveno)

Na vyvažovačce co jsem koupil byl už hodně unavený závit. Rozmýšlel jsem jestli se mám pustit do výroby nové části hřídele, nebo ji objednat od výrobce. Říkám si raděj jí kup ať je všechno jak má být a máš to bez práce. Cenově to stejně vyjde nastejno. 

No včera přišla z Německa nová. Dnes jí namontuju a ona mrška hází. Tak podána reklamace s videem. Uvidíme jak se k tomu vyjádří.

Edit: tak reklamace uznána, posílají nový kus, snad bude lepší. 

Upraveno uživatelem Charlie 607

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...