Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
před 55 minutami, Hafity napsal:

a byl ve vzduchu....

Jo na světě jsou speciály co dokáží kouzla. Není to tak dávno co jeden "magor" přistál s upraveným speciálem přes 100 metrů nad zemí na plošině pro vrtulníky / heliportu. V podstatě tam přiletěl "krokem" na klapkách, padnul a zastavil . . .   Jo a zase odletěl. Aljašské speciály sedají taky na pár metrech . . .

Odesláno
před 26 minutami, pavelu96 napsal:

To bude ten "magor"

JJ , tak to je přesně on !!!  Díky, že jsi to našel , alespoň je vidět, že tu neplácám nesmysly. Akorát to asi nebylo těch 100 metrů nad zemí  🙊

Odesláno (upraveno)

@Klemoň nebylo no. Helipad je asi 200m nad zemi :D  . Mala vyhoda pro odlet, mel dost casu nabrat rychlost padem dolu, kdyby to nevyslo z helipadu na 21 metrech :D  Ale on Cziepiela neni a nikdy nebyl uplne normalni :D 

Jinak doporucuju: 

naprosto neuveritelny, jak malo staci.

Upraveno uživatelem sitler
Odesláno (upraveno)

Když jsem se v úterý večer blížil ke škole, paní profesorka si všimla vyvrácené DZ u tramvajového pásu v ulici Jugoslávských partyzánů a komentovala to slovy:
Tý jo, to musela bejt rána"
A já dnes na internetu zjistil, že šlo o dost kuriozní nehodu
https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/797265/ridic-prazske-mhd-se-chtel-vyhnout-kolone-s-busem-vjel-na-zatravneny-tramvajovy-pas-srazil-znacku.html
Jako sedě v tom buse coby kaštan, asi bych se dost divil

A aby toho s těma kolejema nebylo málo, tak před chvilkou na Kavalírce

image.png.9527426b1a5be8e24d917ae477872e9d.png

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

No tohle tvrdí většina z nás že otevřený kolejový svršek je ve městě nebezpečný. A ještě nebezpečnější ten zatravněný. Ano když byl zakrytý tak to stálo víc peněz a jednou za čas se to muselo zametat pokud dlouho nepršelo , ano pojíždění kolejovými vozidly bylo hlučnější ale pořád na ulici zůstávalo místo kudy se dal pustit provoz v případě nutné opravy ve vozovce nebo tudy mohli bezproblému jezdit vozidla IZS.  Ten travnatej kolejovej svršek je na provoz a údržbu tak náročnej že možná cenově to bude stejný jako zakrytej. 

Odesláno (upraveno)

Véno - mnohdy s Tebou nesouhlasím, ale tady jednoznačně souhlas.

Nehoda busu vznikla tak, že dispečer dal pokyn busům přejíždět "Kulaťák" středem po kolejích a tenhle řidič na středový pás najel o 100 m (jeden blok) dřív - o těch 100 m dál je pás zpevněný a busy přes věčně zacpanej "Kulaťák" jezděj středem velice často - jinak by jenom mezi první a druhou zastávkou nabrali i 15 minut sekeru.

Miluju, když poskakuju v koloně na víceproudé komunikaci a začne se blížit cokoli pod VRZem - nalevo +15 cm vysoký obrubnik + buď měkký trávník nebo ještě lip lehce vyštěrkované pražce, napravo s metrovým odstupem souběžná fronta aut a VRZ ječí a ječí. 

Dřív prostě IZS najel na zpevněný kolejový pás a v klidu a pohodě tudyma letěl i několik stovek m nebo pár km - tramvajákům případně stačilo jen ubrat a IZS se vešel, tyhle nový řešení fakt jsou víc pro zlost než aby přinesly nějaký užitek.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Tak včera náročný den, měl jsem v plánu celý den pripravovat na dnešní oslavi, dělat klobásy a sýry na uzení, poklidit, připravit dřevo, přivézt kýtu, sud piva atd, nicméně kamarád mi dopoledne volal ze jede ze Šumperka okolo s vlekem po materiál a staví se popřát k narozeninám. No dopadlo to tak, že u Poděbrad na dálnici se mu na Renaultu  scenic odporoučela převodovka a @Vena garážmistr musel auto odtahnout, já sem přijel pro posádku, vozík a odvezl k sobě domu a zapůjčil fábii, aby se mohli vratit zpět domu. Tu cestu  do hor s tříválcovou fábii a 600kg matroše na vleku sem jim ani trochu nezáviděl. 🤣 

20241018_133733.jpg

Odesláno

@patt hele ale tu cestu fábrdle dala.   

No já včera krom zmiňovaného dobrého skutku stihnul odvézt jeden koncoví díl výfuku na reklamaci u dodavatele si vyřídit vratky. A pak se zastavit u kamaráda na krámě na kus řeči když už jsem byl tam na tom konci. Pak jsem naložil kotel a rozjel ho po třídenní odstávce. No a večer než jsem šel spát tak jsem chtěl narychtovat pračku aby doběhla ráno když budu vstávat a uklepnul jsem se takže se rozběhla hned takže sem po jedné v noci věšel prádlo.  Abych ráno v 7 vstal a jel na dílnu. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...