Klemoň Odesláno 17. srpen 2024 Odesláno 17. srpen 2024 No takovéhle klasiky ti nikdo nepůjčí . . . Jediné dvě vyjímky které jsem sehnal byly tyto a jinak nic Citovat
Klemoň Odesláno 17. srpen 2024 Odesláno 17. srpen 2024 Před hodinou, Pepito napsal: to "zaparkované" auto v kruháči je Tvoje půjčené? No já auta která si půjčím vracím ve stejném a nebo lepším stavu než v jakém jsem si je vypůjčil. Takže ten amerčan není můj, ale v lepším stavu by se mi i líbil Ale zatím nikdo nenapsal v kterém městě mají už roky takto netradičně ozdobený kruhový objezd . . . Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. srpen 2024 Odesláno 17. srpen 2024 hoši nepoužívali jste někdo na androidu apku Inskam pro inspekční kameru? prestala fungovat a udajne se ma pouzivat jina apka . Jen se ptám jestli náhodou.... prostě něco co funguje pls dik Citovat
oddie Odesláno 17. srpen 2024 Odesláno 17. srpen 2024 Jo, posledně jsem ji musel odinstalovat a zase nainstalovat, pak zase fungovala. Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. srpen 2024 Odesláno 17. srpen 2024 me to nepomohlo a na stahovani přímo z jejich chinskejch stranek sem nemel koule nakonec sem v diskuzich nasel ze prej toto tak uvidime ( uz sem v kine ) Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. srpen 2024 Odesláno 17. srpen 2024 takk prd , a ani dalsich 6 app to nespustilo , ale na dvou se mi zobrazily kamery co mam venku kolem domu a zzjistil sem ze nahravaji i zvuk takze muj dotaz trva @oddie co mas za android? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 (upraveno) A co máš za android ty? Na jedné verzi byly tyto kamery blokované. Tuším na verzi 12. Od 13 vejš už zase OK. Jinak používám tuto, šla mi na A13 a teď na A14 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tony.usbcamera.molink Upraveno 18. srpen 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 mám 14 , rano jsem nasel jinou apku taky se jmenuje usb camera a tam to funguje dokonce ve vyssim rozliseni. vtipne je ze ted byla aktualizace A14 a po ni inskam zacal fungovat! vic a vic verim ze nas pres mobil odposlouchaji .... Klemoň a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Lihous Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 Jen mimo tema - tento system je skutecne otevreny jak rikaji nekteri zastanci matlacich zarizeni. Asi mesic zpatky jsem u vody a potrebuju nastavit kameru pod vodou zapnu na kamere wifi na telefonu /Samsung s22u/ wifi jdu to sparovat a ...... volne prelozene neni mozno sparovat tak jsem rad ze mam pravekou xiaomi a starsi samsung S20fe tam to nastesti jde - ale jako skladovat si stare Mt jen proto abych otevrel nahled videa v kamere ktera je stara rekneme 5 mozna 6 roku ? A typ kamer Yi4K Yi4Kplus a Yi ... Trosku prekvapeni ze neni zpetna "kompaktibilita" opacne to chapu. Ale je pravda to se musi nechat ze nekdy staci smazat data v app a nebo app odinstalovat a zase nainstalovat popripade - aktualizovat nekdy app usne hlubokym spankem a pak je problem hned na svete. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 On právě google to z "bezpečnostních důvodů" zablokoval. Byl na to nějaký postup jak to rozjet, ale prostě na některých verzích androidu se to kope. Uzavřeli protokol. Citovat
oddie Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 No jasně, vadilo mu, že si ty obrázky prohlížej i Číňani a ne jen on dýzl a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 V 4. 8. 2024 at 9:47, Péťa napsal: Přesně, 4 A na základě videa jsme pro další vylíhnuté ještěrky vaničku vytunili a dosypali jsme ke krajům hlínu Tak bohužel hlína si sedla, ale dnes má Martina narozeniny a ve stejný den se ji narodilo dalších 7 ještěrek. Celkově teda má už odrozeno nižší desítky kousků, kolik jich ale přežije, to netušíme. Doufám, že nám tady za odměnu budou žrát mravence a slimáky pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
RichVa Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 (upraveno) V 17. 8. 2024 at 8:36, Klemoň napsal: Otázka dne : Kde jsem to byl ve čtvrtek a v pondělí tam zase jedu ? @Klemoň tak se stav na kafe - celej den budu od "malty" kousek od "vraku"a každá ruka se hodí V kolik ? V 17. 8. 2024 at 13:56, Klemoň napsal: No já auta která si půjčím vracím ve stejném a nebo lepším stavu než v jakém jsem si je vypůjčil. Takže ten amerčan není můj, ale v lepším stavu by se mi i líbil Ale zatím nikdo nenapsal v kterém městě mají už roky takto netradičně ozdobený kruhový objezd . . . To auto nemá motor a je přivařené k traverze hodně dobře zapuštěné do země. A je to majetek města Strakonice. Takže komu to ještě není jasné - kruháč na "obchvatu" (jinak též severním půloblouku) města Strakonice https://mapy.cz/s/fokegokafu Upraveno 18. srpen 2024 uživatelem RichVa Péťa, Pepito a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 Sláva nazdar výletu. Po 12 hodinách, z toho 3 hodiny kolony, doma. Pážo odvezl spolehlivě, akurát ke konci, kdy jsem už byl z kolon vytočenej a švihal si to po dálnici krapet rychleji, mi ulítl podběh xD Celkem propáleno asi 200 litrů plynu a tak 25 litrů benzínu (při těch 180 už to lpg jaksi nedává ). Už jen rychlý kafe a hurá spát, a zítra odpočinout v práci. pavelu96 a Pe.Tr ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 18. srpen 2024 Odesláno 18. srpen 2024 Tak jak řekli, tak udělali V sobotu jsem řezal, lepil, natíral, výsledek viz foto. Na první fotce naříznuto, má oblíbená ponorná pila s lištou a v pozadí zkušební vzorek - jako správně bych to měl umět spočítat, kolik řezů a jak daleko od sebe, aby to dalo požadovaný poloměr a úhel, ale byl jsem nějakej línej a použil metodu "pokus - omyl" v kombinaci s "dvakrát řež a jednou měř" Na druhé fotce již zahnuto, slepeno a fixováno v primitivním přípravky vyrobeného přišroubováním dvou prken ke stolu. Pokud vás náhodou zaujme pracovní prostředí to první je dětský kutící koutek, co mají na zahrádce od doby, kdy je začalo k Legu bavit brát mi i moje hračky a materiál. Druhý je z druhé strany boudy v podstatě něco podobného, ale spíš sklad bordelu. Celé to umístěné v zahrádkářské kolonii, kde už nemá cenu ani moc uklízet, protože to za pár let přijedou uklidit buldozery... ale dokud to je, na podobné hraní je to celkem ideální místo PaKr, Charlie 1, Hafity a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 jen se ze zvedavosti zeptam co to bude az to bude ? nebo si stavis houpaci kreslo na duchod ? Citovat
Charlie 607 Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 My o víkendu opět na lodi, k večeru kotvíme na písčité pláži a kotva ne a ne držet, tak že překotvíme jinam. Zapnu klíček, a při stratu jen cvakne a nic. Říkám si asi v háji baterka, no nic jdu to řešit, starýho diesela natočím i ručně. Pak mi trkne že mám měřák na lodi, tak změřím baterku, tam 12,8V tak jdu po kabelech, vše se zdá ok, pak zahýbu kabelem u plus pólu baterky, blejskne se a vše zas funguje. Tak startujem a jedem na lepší kotviště. Kabel u svorky už trochu vyhnil za ty léta a nepřeneslo to energii pro start. Od té doby startováno několikrát a vše v pohodě. No v pátek to musím opravit, teď jsem neměl sebou nářadí. Jinak baterka má 21 roků a stále bez problému. Používá se teda jen v létě, po sezoně ji vždy nabiju a dám do tepla, pak zas nabíjím před sezonou než se dá do lodi. Jinak tahle sezona je obzvláště vypečená, pořád něco. Snad ty poslední 2 víkendy budou už v klidu. Ale mám radost že kluka (13let) to chytlo a z větší části mi na lodi zastane. Péťa ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 před 34 minutami, Havlicek.Lukas napsal: jen se ze zvedavosti zeptam co to bude az to bude ? nebo si stavis houpaci kreslo na duchod ? Bude to úplnej nesmysl Děti si vymyslely, že chtěj na spaní patro (a pod ním kutloch). Asi v tom má dost prsty i maminka, no co už. Ta vymyslela, že kvůli místu a aby tam nečněl roh, to musí být zaoblené, původně navrhla komplet oblouk, takže by se musela do oblouku seřezat i matrace a jako bonus by se tam to dítě ani nevešlo takže tohle je takovej kompromis. Ten trojúhelník na výkrese předtím jsou schůdky. Jsem na to zvědavej, jak to nakonec dopadne a jak to bude držet, ještě mám alternativu jen trochu zkoseného rohu, kdyby tohle popraskalo. Chci to zkusit co nejvíc samonosné s podporou jen na těch schůdkách, ale mám obavu, že to nebude stačit a že bude muset být ještě noha před obloukem. Osobně teda myslím, že je to za rok, dva přestane bavit a budu pak místo toho dělat palandu, ale uvidíme... Ještě jsem dělal nový pracovní stůl přes celou šířku pokoje (buková spárovka 28mm), k tomu nějaké rozdělení, nástavce, pod to přijdou šuplíky. Vedle na zeď přijdou poličky, ale ty si miláčkové udělaj sami, už mám na to připravenej materiál - smrková spárovka, s řezáním jim pomůžu a sami si to pak nalakujou, přebrousej, svrtaj a sestavěj, ale to až bude hotový to předtím. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 19. srpen 2024 Odesláno 19. srpen 2024 Dneska stěhování z lázní.. předčasné...řadi tam *neumím psát slušně*ka. V pátek u snídaně jedná babka že si dá jen rohlík, že ji není dobře...celý den si to stradovala mezi lidma, dezinfekce nic...druhý den ráno v izolaci. Dnes je v izolaci 7/10 pokojů na patře, v osmým je ona babka...devátý je prázdný....10 jsme my Není čas na hrdinství mizime... Přístup ze strany personálu včera že se nic neděje...že to je běžná věc... Dnes všude uklízečky s dezinfekci drbou i zábradlí... A dnes doktorka že to naprosto chápe a žádný problém ...očividně to není jen tak běžná věc... Tak takhle funguje zdravotní zařízení...místo toho aby konali v sobotu, kdy se jim to rozjelo, tak to řeší po dvanáctý hodině... Samozřejmě je to z velké viny i chyba pacosu, protože jsou to z větší části cunata, co si neumí dát ani ruku před pusu... A třešnička na dortu...ženská co obsluhuje v jídelně pátek až sobota problila...a teď už je jejími slovy napůl v práci... Nevím jestli se smát nebo brecet Radek Hurvajz a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.