Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No takovéhle klasiky ti nikdo nepůjčí . . .   Jediné dvě vyjímky které jsem sehnal byly tyto a jinak nic 😭

P1120616.thumb.JPG.2694b74e38476c18c9f2847578954f43.JPG

P1120940.thumb.JPG.0b606432e77b418337e37b51f17668f6.JPG

Odesláno
Před hodinou, Pepito napsal:

to "zaparkované" auto v kruháči je Tvoje půjčené?

No já auta která si půjčím vracím ve stejném a nebo lepším stavu než v jakém jsem si je vypůjčil. Takže ten amerčan není můj,  ale v lepším stavu by se mi i líbil :papa

Ale zatím nikdo nenapsal v kterém městě mají už roky takto netradičně ozdobený kruhový objezd . . . 🙊

Odesláno

hoši nepoužívali jste někdo na androidu apku Inskam pro inspekční kameru? prestala fungovat a udajne se ma pouzivat jina apka . Jen se ptám jestli náhodou.... prostě něco co funguje pls 🙏 dik

Odesláno

me to nepomohlo a na stahovani přímo z jejich chinskejch stranek sem nemel koule 😁

nakonec sem v diskuzich nasel ze prej toto tak uvidime ( uz sem v kine ) 😁

Screenshot_2024-08-17-20-55-39-446_com.android.vending.jpg

Odesláno

takk prd , a ani dalsich 6 app to nespustilo 😁 , ale na dvou se mi zobrazily kamery co mam venku kolem domu a zzjistil sem ze nahravaji i zvuk 🤣 takze muj dotaz trva 😁 

@oddie co mas za android?

Odesláno

mám 14 ,  rano jsem nasel jinou apku taky se jmenuje usb camera a tam to funguje dokonce ve vyssim rozliseni. 

vtipne je ze ted byla aktualizace A14 a po ni inskam zacal fungovat!

vic a vic verim ze nas pres mobil odposlouchaji ....   🤣

Odesláno

Jen mimo tema - tento system je skutecne otevreny jak rikaji nekteri zastanci matlacich zarizeni.

Asi mesic zpatky jsem u vody a potrebuju nastavit kameru pod vodou zapnu na kamere wifi na telefonu /Samsung s22u/ wifi jdu to sparovat a ...... volne prelozene neni mozno sparovat
tak jsem rad ze mam pravekou xiaomi a starsi samsung S20fe tam to nastesti jde - ale jako skladovat si stare Mt jen proto abych otevrel nahled videa v kamere ktera je stara rekneme 5 mozna 6 roku ?
A typ kamer Yi4K Yi4Kplus a Yi ...

Trosku prekvapeni ze neni zpetna "kompaktibilita" opacne to chapu.
Ale je pravda to se musi nechat ze nekdy staci smazat data v app a nebo app odinstalovat a zase nainstalovat popripade - aktualizovat nekdy app usne hlubokym spankem a pak je problem hned na svete.

Odesláno
V 4. 8. 2024 at 9:47, Péťa napsal:

Přesně, 4 :super A na základě videa jsme pro další vylíhnuté ještěrky vaničku vytunili a dosypali jsme ke krajům hlínu :papa

Tak bohužel hlína si sedla, ale dnes má Martina narozeniny a ve stejný den se ji narodilo dalších 7 ještěrek. Celkově teda má už odrozeno nižší desítky kousků, kolik jich ale přežije, to netušíme. Doufám, že nám tady za odměnu budou žrát mravence a slimáky ;) :D

Odesláno (upraveno)
V 17. 8. 2024 at 8:36, Klemoň napsal:

Otázka dne : Kde jsem to byl ve čtvrtek a v pondělí tam zase jedu ?   🙊

@Klemoň tak se stav na kafe - celej den budu od "malty" kousek od "vraku"a každá ruka se hodí 

V kolik ?

V 17. 8. 2024 at 13:56, Klemoň napsal:

No já auta která si půjčím vracím ve stejném a nebo lepším stavu než v jakém jsem si je vypůjčil. Takže ten amerčan není můj,  ale v lepším stavu by se mi i líbil :papa

Ale zatím nikdo nenapsal v kterém městě mají už roky takto netradičně ozdobený kruhový objezd . . . 🙊

To auto nemá motor a je přivařené k traverze hodně dobře zapuštěné do země. A je to majetek města Strakonice. 

Takže komu to ještě není jasné - kruháč na "obchvatu" (jinak též severním půloblouku) města Strakonice https://mapy.cz/s/fokegokafu 

Upraveno uživatelem RichVa
Odesláno

Sláva nazdar výletu. Po 12 hodinách, z toho 3 hodiny kolony, doma. Pážo odvezl spolehlivě, akurát ke konci, kdy jsem už byl z kolon vytočenej a švihal si to po dálnici krapet rychleji, mi ulítl podběh xD Celkem propáleno asi 200 litrů plynu a tak 25 litrů benzínu (při těch 180 už to lpg jaksi nedává 😁). Už jen rychlý kafe a hurá spát, a zítra odpočinout v práci. 

20240818_213226.jpg

Odesláno

Tak jak řekli, tak udělali :)

V sobotu jsem řezal, lepil, natíral, výsledek viz foto. Na první fotce naříznuto, má oblíbená ponorná pila s lištou a v pozadí zkušební vzorek - jako správně bych to měl umět spočítat, kolik řezů a jak daleko od sebe, aby to dalo požadovaný poloměr a úhel, ale byl jsem nějakej línej a použil metodu "pokus - omyl" v kombinaci s "dvakrát řež a jednou měř" 🤣 Na druhé fotce již zahnuto, slepeno a fixováno v primitivním přípravky vyrobeného přišroubováním dvou prken ke stolu.

Pokud vás náhodou zaujme pracovní prostředí 😝 to první je dětský kutící koutek, co mají na zahrádce od doby, kdy je začalo k Legu bavit brát mi i moje hračky a materiál. Druhý je z druhé strany boudy v podstatě něco podobného, ale spíš sklad bordelu. Celé to umístěné v zahrádkářské kolonii, kde už nemá cenu ani moc uklízet, protože to za pár let přijedou uklidit buldozery... ale dokud to je, na podobné hraní je to celkem ideální místo   :roker

20240817_115829.thumb.jpg.88d4c8c359e3ae322ad41adb10c70e5f.jpg

20240817_133212.thumb.jpg.df2748f4991109860332286a4202df03.jpg

Odesláno

My o víkendu opět na lodi, k večeru kotvíme na písčité pláži a kotva ne a ne držet, tak že překotvíme jinam. Zapnu klíček, a při stratu jen cvakne a nic. Říkám si asi v háji baterka, no nic jdu to řešit, starýho diesela natočím i ručně. Pak mi trkne že mám měřák na lodi, tak změřím baterku, tam 12,8V tak jdu po kabelech, vše se zdá ok, pak zahýbu kabelem u plus pólu baterky, blejskne se a vše zas funguje. Tak startujem a jedem na lepší kotviště. 

Kabel u svorky už trochu vyhnil za ty léta a nepřeneslo to energii pro start. Od té doby startováno několikrát a vše v pohodě. No v pátek to musím opravit, teď jsem neměl sebou nářadí. 

Jinak baterka má 21 roků a stále bez problému. Používá se teda jen v létě, po sezoně ji vždy nabiju a dám do tepla, pak zas nabíjím před sezonou než se dá do lodi. 

Jinak tahle sezona je obzvláště vypečená, pořád něco. Snad ty poslední 2 víkendy budou už v klidu. 

Ale mám radost že kluka (13let) to chytlo a z větší části mi na lodi zastane. 

Odesláno
před 34 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

jen se ze zvedavosti zeptam co to bude az to bude ?
nebo si stavis houpaci kreslo na duchod ?

Bude to úplnej nesmysl 🤣  Děti si vymyslely, že chtěj na spaní patro (a pod ním kutloch). Asi v tom má dost prsty i maminka, no co už. Ta vymyslela, že kvůli místu a aby tam nečněl roh, to musí být zaoblené, původně navrhla komplet oblouk, takže by se musela do oblouku seřezat i matrace a jako bonus by se tam to dítě ani nevešlo 😂 takže tohle je takovej kompromis. Ten trojúhelník na výkrese předtím jsou schůdky. Jsem na to zvědavej, jak to nakonec dopadne a jak to bude držet, ještě mám alternativu jen trochu zkoseného rohu, kdyby tohle popraskalo. Chci to zkusit co nejvíc samonosné s podporou jen na těch schůdkách, ale mám obavu, že to nebude stačit a že bude muset být ještě noha před obloukem.

Osobně teda myslím, že je to za rok, dva přestane bavit a budu pak místo toho dělat palandu, ale uvidíme...

Ještě jsem dělal nový pracovní stůl přes celou šířku pokoje (buková spárovka 28mm), k tomu nějaké rozdělení, nástavce, pod to přijdou šuplíky. Vedle na zeď přijdou poličky, ale ty si miláčkové udělaj sami, už mám na to připravenej materiál - smrková spárovka, s řezáním jim pomůžu a sami si to pak nalakujou, přebrousej, svrtaj a sestavěj, ale to až bude hotový to předtím.

Odesláno

Dneska stěhování z lázní.. předčasné...řadi tam *neumím psát slušně*ka. 

V pátek u snídaně jedná babka že si dá jen rohlík, že ji není dobře...celý den si to stradovala mezi lidma, dezinfekce nic...druhý den ráno v izolaci. Dnes je v izolaci 7/10 pokojů na patře, v osmým je ona babka...devátý je prázdný....10 jsme my🤣

Není čas na hrdinství mizime...

Přístup ze strany personálu včera že se nic neděje...že to je běžná věc...

Dnes všude uklízečky s dezinfekci drbou i zábradlí...

A dnes doktorka že to naprosto chápe a žádný problém ...očividně to není jen tak běžná věc...

Tak takhle funguje zdravotní zařízení...místo toho aby konali v sobotu, kdy se jim to rozjelo, tak to řeší po dvanáctý hodině... Samozřejmě je to z velké viny i chyba pacosu, protože jsou to z větší části cunata, co si neumí dát ani ruku před pusu...

A třešnička na dortu...ženská co obsluhuje v jídelně pátek až sobota problila...a teď už je jejími slovy napůl v práci...

Nevím jestli se smát nebo brecet🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...