Klemoň Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 Prima. Napočítal jsem čtyři. Akorát to zdrhání z té vaničky jsi jim moc neulehčil s tím okrajem Citovat
Péťa Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 (upraveno) Přesně, 4 A na základě videa jsme pro další vylíhnuté ještěrky vaničku vytunili a dosypali jsme ke krajům hlínu Upraveno 4. srpen 2024 uživatelem Péťa Milan+, Klemoň a Fruktis ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 (upraveno) Při krátké zkušební jízdě v okolí baráku zaznamenána tato kuriózní nehoda (cvakl junior z místa spolujezdce) Upraveno 4. srpen 2024 uživatelem Medvěd zbynek..s a RichVa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 @PaKr tak k sekačce musím napsat, že jsem si ji měl vyzkoušet v prodejně , seká super, ale tu rychlost pojezdu spočítal nějaký debil , jede to jak ferrari , budu si muset nechat vysoustružit ze silonu u kámoše větší řemeničku převodovky, aby se sekačka zpomalila a já nemusel za ní běhat..., je tam jen jedna rychlost Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 @ozzy56 ... Medvěd, Péťa, regius a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 na tom jsem si loni málem rozbil hubu BubakGS a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 4. srpen 2024 Odesláno 4. srpen 2024 Kdybys byl na vánočním srazu, tak tam na tom jezdila většina osazenstva Klemoň a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 Dnes cesta do prahy...a jako u rudy je taková lesní sekce a je tam zatačka a dvě vlny na silnici..před nima odstavený kamion, trojuhelník za kamionem, za kamionem policajti na majacich...to kurna nemohli zustat stát před zatačkou, aby člověk věděl, že se tam něco děje...nebo aspon ten trojuhelník mrsknout za zatačku...takhle se tam brzdilo očima i když tam je 70....:D doprava v praze děs běs...ale to bylo tím že jsme jeli na žižkov...všechno rozkopaný...:D ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
dýzl Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 Dnes jsem nedělal nic. Včera převzít od mechanika nejprve jedno auto po Tk a předat druhé,s tím, že na tk pojede dnes ráno. Po obědě mechanik-pojd dolů a odvez mne. Předal druhé auto po provedení z TK. Zase klid na dva roky. Horší zpráva že u C4 asi poslední TK (koroze) Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 @Fruktis jsou to vesměs mladí klucííí a moc jim to ještě nemyslí , jinak jsem se s takovou situací, kdy mohli postavit policejní auto tak, aby více upozornili na nebezpečí setkal vícekrát, bohužel teď mě napadlo --kdyby tam filmovali, tak by i deset aut blikalo majákama , jak v US filmu Citovat
petrinza Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 Dneska jsem si vyzvedl veteránskou testaci na Oktávku. Už jsem jí nechtěl trápit na emisích a za pár dnů nás čeká STK + EM. Protože jsem zůstal na původní bílé SPZ, která je tam od prvního přihlášení v R.1962, tak stejně budu muset každé dva roky na STK + EM, obojí se bude platit, ale emise se měřit nebudou, jen to tam projede. Tak snad mimo to, že se auto už na emisích nebude trápit, se mi peníze za testech vrátí alespoň na nižším POV.. PaKr, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 před 3 hodinami, dýzl napsal: Dnes jsem nedělal nic. To bych chtěl zažít.... Vod tý doby, co jsem v důchodu, jsem se ještě nezastavil.... Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 já nemůžu říct, že bych se v životě nějak honil, takže v důchodě už vůbec nee, prostě zítra je taky den dýzl a regius ohodnotil 2 Citovat
dýzl Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 (upraveno) Ozzy přesně !!! Hafity nezastavil jsem se do důchodu takže teď leháro!! Ale jinak nárazově něco udělám-viz minulý týden výměna tlumičů a jejich uložení na C4 a pak jsem asi 4x vařil z toho 2x jen příprava a pak pracovala za mne trouba-bez hlídání . Upraveno 6. srpen 2024 uživatelem dýzl ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Lihous Odesláno 6. srpen 2024 Odesláno 6. srpen 2024 Kdyz to tak ctu - tak ac mam do duchodu jeste snad jen cca 12roku jsem v nem uz dnes.Tez nic nehrotim neni dnes muze byt zitra pozitri popozitri ..... Ale mam kamose a ti nez nastal duchod byl cas na cokoliv ale ted kdyz jsou v duchodu .... ten ma barak ten ma vnoucata tamhleten v tech nejvetsich vederech musi natirat .....?? Snad nezblbnu nez nastane duchod .... Od sklenice oroseneho polotmaveho od nas Péťa, BubakGS, dýzl a 2 další ohodnotil 5 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. srpen 2024 Odesláno 7. srpen 2024 @Lihous jaké si to uděláš, takové to máš , kdo ,,neměl čas'' nikdy, nebude ho mít ani v důchodu Péťa, dýzl a Pepito ohodnotil 3 Citovat
zbynek..s Odesláno 7. srpen 2024 Odesláno 7. srpen 2024 V 4. 8. 2024 at 16:07, Medvěd napsal: Při krátké zkušební jízdě v okolí baráku zaznamenána tato kuriózní nehoda A to jsem myslel, že bourání do tramvají je Ostravská výsada - u nás to nazýváme "Chyť si svou tramvaj" Minulý čtvrtek v podvečer na dálnici D1 (cesta z Kladna - Ostrava) jsme potkali tohoto Trabantíka, samozřejmě do kopce, když předjížděl kamiony. Nechal jsem ho v klidu předjet, počuchali jsme si ho a pak auto odvětrat se to tam drželo jak sviňa Milan+, Pepito a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 7. srpen 2024 Odesláno 7. srpen 2024 Rozhodl jsem se, že na dovolenou pojedeme čistým autem Za to může @radim.1008 Jedno odpoledne jsem čistil interiér a druhé odpoledne exteriér. Vše ručně. Nechápu, jak to může někoho bavit, já mám zase na dlouho klid Pepito, Fruktis, zbynek..s a 7 další ohodnotil 10 Citovat
sitler Odesláno 7. srpen 2024 Odesláno 7. srpen 2024 hmmmm.... mozna to pred dovolenou vyluxuju po tom, co tam deti ted nekdy rozdrobily susenky. Ale jeste nevim. Cestou stejne budou neco chroupat, tak to asi nema cenu . Klemoň ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 7. srpen 2024 Odesláno 7. srpen 2024 před 6 minutami, Péťa napsal: Rozhodl jsem se, že na dovolenou pojedeme čistým autem... A to je foto před, nebo až po? zbynek..s, ozzy56, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.