Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prima. :super   Napočítal jsem čtyři. Akorát to zdrhání z té vaničky jsi jim moc neulehčil s tím okrajem :papa

Odesláno

@PaKr  tak k sekačce musím napsat, že jsem si ji měl vyzkoušet v prodejně , seká super, ale tu rychlost pojezdu spočítal nějaký debil 🙈, jede to jak ferrari 😂, budu si muset nechat vysoustružit ze silonu u kámoše větší řemeničku převodovky, aby se sekačka zpomalila a já nemusel za ní běhat..., je tam jen jedna rychlost

Odesláno

Dnes cesta do prahy...a jako u rudy je taková lesní sekce a je tam zatačka a dvě vlny na silnici..před nima odstavený kamion, trojuhelník za kamionem, za kamionem policajti na majacich...to kurna nemohli zustat stát před zatačkou, aby člověk věděl, že se tam něco děje...nebo aspon ten trojuhelník mrsknout za zatačku...takhle se tam brzdilo očima i když tam je 70....:D

doprava v praze děs běs...ale to bylo tím že jsme jeli na žižkov...všechno rozkopaný...:D

Odesláno

Dnes jsem nedělal nic. Včera převzít od mechanika nejprve jedno auto po Tk  a předat druhé,s tím, že na tk pojede dnes ráno.  Po obědě mechanik-pojd dolů a odvez mne. Předal druhé auto po provedení z TK. Zase klid na dva roky.

Horší zpráva že u C4 asi poslední TK (koroze)

Odesláno

@Fruktis  jsou to vesměs mladí klucííí a moc jim to ještě nemyslí :myslim, jinak jsem se s takovou situací, kdy mohli postavit policejní auto tak, aby více upozornili na nebezpečí setkal vícekrát, bohužel

teď mě napadlo 😂--kdyby tam filmovali, tak by i deset aut blikalo majákama , jak v US filmu

Odesláno

Dneska jsem si vyzvedl veteránskou testaci na Oktávku. Už jsem jí nechtěl trápit na emisích a za pár dnů nás čeká STK + EM. Protože jsem zůstal na původní bílé SPZ, která je tam od prvního přihlášení v R.1962, tak stejně budu muset každé dva roky na STK + EM, obojí se bude platit, ale emise se měřit nebudou, jen to tam projede. Tak snad mimo to, že se auto už na emisích nebude trápit, se mi peníze za testech vrátí alespoň na nižším POV..

Odesláno (upraveno)

Ozzy     přesně !!! 

Hafity  nezastavil jsem se do důchodu takže teď leháro!! Ale jinak nárazově něco udělám-viz minulý týden výměna tlumičů a jejich uložení na C4  a pak jsem asi 4x vařil  z toho 2x jen příprava a pak pracovala za mne trouba-bez hlídání .

Upraveno uživatelem dýzl
Odesláno

Kdyz to tak ctu - tak ac mam do duchodu jeste snad jen cca 12roku jsem v nem uz dnes.Tez nic nehrotim neni dnes muze byt zitra pozitri popozitri .....
Ale mam kamose a ti nez nastal duchod byl cas na cokoliv ale ted kdyz jsou v duchodu .... ten ma barak ten ma vnoucata tamhleten v tech nejvetsich vederech musi natirat  .....??

Snad nezblbnu nez nastane duchod :myslim ....

Od sklenice oroseneho polotmaveho od nas :papa

Odesláno
V 4. 8. 2024 at 16:07, Medvěd napsal:

Při krátké zkušební jízdě v okolí baráku zaznamenána tato kuriózní nehoda

A to jsem myslel, že bourání do tramvají je Ostravská výsada - u nás to nazýváme "Chyť si svou tramvaj" 😅

Minulý čtvrtek v podvečer na dálnici D1 (cesta z Kladna - Ostrava) jsme potkali tohoto Trabantíka, samozřejmě do kopce, když předjížděl kamiony. 

Nechal jsem ho v klidu předjet, počuchali jsme si ho  a pak auto odvětrat 😂 se to tam drželo jak sviňa 😂

Trabant dálnice.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...