Radek Hurvajz Odesláno 17. červenec 2024 Odesláno 17. červenec 2024 V Lidlu mu řeknou že mu dají novej pekáč a muže desku leštit znovu Péťa a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 Jo taky jsem slyšel že v Lidlu přešli na poněkud vlažnější přístup k reklamacím možná že to byl je onen týpek a není to nový celofiremní postoj. Ale říkal mechanik od sousedů minulou sobotu ráno cca v 9 koupené kuřecí maso z obchodu jel rovnou domů měl to v takové té zimudržící igelitce co prodávají a pak v lednici a jeho to šla kolem 11 nakládat na gril a maso zasmrádlý a už měnilo barvu tak skočil do auta a jel to reklamovat a ten odpovědný člověk v prodejně se ho snažil půlhodiny přesvědčovat že tomu masu není nic že je v pořádku až prej pak přišel další zákazník s podobným problémem tak že jim to teda vymění a když chtěli peníze že nemají v to maso důvěru tak se začal kroutit podruhý takže věc která se dala vyřešit během 10 minut tam řešil skoro hodinu. Jinak včera sem snad úspěšně resuscitoval lednici. Nějak v mrazáku nebyla dostatečná zima tak jsem ji na dvě hodiny vypnul od proudu a pak když sem ji zapnul sem jí dal na plno zatím vrčí a v marazáku je zima že to je všechno zamrzlí. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 (upraveno) před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal: V Lidlu mu řeknou že mu dají novej pekáč a muže desku leštit znovu Taky si myslím xD Žena dostane zákaz tyhle používat na desce, budou jen do trouby. Upraveno 18. červenec 2024 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Fruktis Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 @Vena garážmistrto se mi nestalo aby zrovna Lidl se kroutil při vrácení zboží...a že jsem tam reklamovali zelený salám co byl koupený před třema dny ale expiraci měl za mnohem dele a bez účtenky...nebo zelenou marmeládu...vždy to vzali ,sklopili uši a vraceli prachy bez řečí... Začínám se proto raději třeba u masa vracet k řezníkovi , salám ukroji čerstvý že stangle, maso se mu tam neohřeje a ve finále to má levnější. Jen se teda musím projít. Péťa a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 tak dnes pokosené všecko, zkusil jsem el. sekačkou z Lidlu, seká výborně, ale nemá pojezd, navíc malý koš, dobře jsem se fčil udrbal a zpotil Pepito, Klemoň a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 @ozzy56 také jsem si pořídil el.sekačku s pojezdem, ale já ten pojezd nepoužívám protože je pro mě pomalý. Jsem s ní spokojený a baterie v pohodě vydrží ten náš skromný pozemek. BubakGS a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 já sekám asi 1300 metrů, mám na to sice traktor, ale tak hezky jako sekačka to neposeká, asi jsem pedant , když to vezmu jednou týdně benz. Husqvarnou s pojezdem, jde to fajn , ale dneska jsem zkusil tu el. z Lidlu (na 220V kabel) a je to drbačka bez pojezdu , kabel mi nevadí na příští rok plánuju tuto Makitu (na baterie nechcu), tak uvidím jak to půjde https://www.makita-cr.cz/zahrada-sekacky-elektricke/elektricka-sekacka-s-pojezdem-makita-elm4621-268586 Pepito ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 Dneska? Dneska jsem řešil hovna. Odešel plovák Charlie 1 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 (upraveno) Tak to je na hovna, řešit plovák od hoven Upraveno 18. červenec 2024 uživatelem Klemoň radim.1008 a MJSytic ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 ale prd--opláchneš hadicí a je to kdo byl na vojně musel jiné věci Charlie 1, Klemoň, BubakGS a 2 další ohodnotil 5 Citovat
davidse Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 Cyklovýlet z Ostravy přes Černý les do Šilheřovic a zpět ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 Dneska jsem udělal celkem prd, ale včera jsem se nechal od děcka ukecat, že prý mě přeskočí 20240717_170949.mp4 Jirkap, BubakGS, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 18. červenec 2024 Odesláno 18. červenec 2024 A tvoje záběry jsou kde ? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 19. červenec 2024 Odesláno 19. červenec 2024 (upraveno) Tak po téměř měsíci bolestí od kříže přes levou část prdelního svalu a kyčli až do lýtka mi dnes na rehabilitaci slečna masérka sdělila, že mám zřejmě FASCIKULACI stehenního svalu. Na úterý jsem objednán k neuroložce tak jsem zvědavej jak se k tomu postaví a hlavně KDY začnu normálně fungovat. Dva týdenní pobyty na horách, které jsme měli už od jara na srpen naplánovaný, jsem úspěšně zrušil - momentálně nedojdu ani ze školy přes Kulaťák na stanici tramvaje bez toho, abych si musel i několikrát sednout na lavičku jako důchodec, tak 15 km procházky po horách jsou poněkud mimo realitu. Ještě že jsem se rozsypal teď - neumím si představit v současným stavu den co den od rána do večera jezdit po český kotlině. Upraveno 19. červenec 2024 uživatelem Medvěd Charlie 1 a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Charlie 1 Odesláno 19. červenec 2024 Odesláno 19. červenec 2024 no jo tělo si samo rekne když chce zvolnit a odpočívat na doktory se vyprdni a jen odpocivej samo odezní…. před 20 hodinami, oddie napsal: Dneska jsem udělal celkem prd, ale včera jsem se nechal od děcka ukecat, že prý mě přeskočí 20240717_170949.mp4 pekny traily to mají celoodoruzeny kola? Citovat
oddie Odesláno 19. červenec 2024 Odesláno 19. červenec 2024 Jo, ale tohle by šlo skočit i na HT. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. červenec 2024 Odesláno 19. červenec 2024 dnes na zmrzlině ve Zlatých Horách, pak na kofču na Rejvíz a zpátky jsem to pustil co to dá--takže 110, ale jen pár vteřin, asi by se to rozsypalo nebo vybuchlo, normálně jezdím 60-80 max. radim.1008, PaKr, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 19. červenec 2024 Odesláno 19. červenec 2024 před 4 hodinami, Medvěd napsal: si musel i několikrát sednout na lavičku jako důchodec Znáš mne, určitě ti to nepřeji, ale těší mne že to sejme stejně "mladého" člověka, který na rozdíl ode mne je aktivní, běhá po kopcích a výletech. Očividně to není jen o tom pohybu Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 19. červenec 2024 Odesláno 19. červenec 2024 (upraveno) Klemoňu - na rovinu ono by to s tou mojí aktivitou mohlo být ještě mnohem lepší - 15 km túry po horách jsou spíš procházky než sportovní výkony. Kolikrát jsem si třeba říkal, že bych vyjel někam na kole, ale vždycky se našlo 1000 důvodů proč ne a našlo se něco důležitějšího. Každopádně mi to zkazilo celý prázdniny a já doufám, že do září budu ready. Upraveno 19. červenec 2024 uživatelem Medvěd Citovat
Klemoň Odesláno 19. červenec 2024 Odesláno 19. červenec 2024 Tak určitě budeš fit brzy. Jsi ještě mladý a nic ti není. Né jako já kdy mne sejmula kombinace ploténky s obratly na 5 měsíců . . . Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.