Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo taky jsem slyšel že v Lidlu přešli na poněkud vlažnější přístup k reklamacím možná že to byl je onen týpek a není to nový celofiremní postoj. Ale říkal mechanik od sousedů minulou sobotu ráno cca v 9 koupené kuřecí maso z obchodu jel rovnou domů měl to v takové té zimudržící igelitce co prodávají a pak v lednici a jeho to šla kolem 11 nakládat na gril a maso zasmrádlý a už měnilo barvu tak skočil do auta a jel to reklamovat a ten odpovědný člověk v prodejně se ho snažil půlhodiny přesvědčovat že tomu masu není nic že je v pořádku až prej pak přišel další zákazník s podobným problémem tak že jim to teda vymění a když chtěli peníze že nemají v to maso důvěru tak se začal kroutit podruhý takže věc která se dala vyřešit během 10 minut tam řešil skoro hodinu. 

Jinak včera sem snad úspěšně resuscitoval lednici. Nějak v mrazáku nebyla dostatečná zima tak jsem ji na dvě hodiny vypnul od proudu a pak když sem ji zapnul sem jí dal na plno zatím vrčí a v marazáku je zima že to je všechno zamrzlí. 

Odesláno (upraveno)
před 8 hodinami, Radek Hurvajz napsal:

V Lidlu mu řeknou že mu dají novej pekáč a muže desku leštit znovu :D

Taky si myslím xD Žena dostane zákaz tyhle používat na desce, budou jen do trouby. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

@Vena garážmistrto se mi nestalo aby zrovna Lidl se kroutil při vrácení zboží...a že jsem tam reklamovali zelený salám co byl koupený před třema dny ale expiraci měl za mnohem dele a bez účtenky...nebo zelenou marmeládu...vždy to vzali ,sklopili uši a vraceli prachy bez řečí...

Začínám se proto raději třeba u masa vracet k řezníkovi , salám ukroji čerstvý že stangle, maso se mu tam neohřeje a ve finále to má levnější. Jen se teda musím projít.

Odesláno

já sekám asi 1300 metrů, mám na to sice traktor, ale tak hezky jako sekačka to neposeká, asi jsem pedant 🙈, když to vezmu jednou týdně benz. Husqvarnou s pojezdem, jde to fajn 👍, ale dneska jsem zkusil tu el. z Lidlu (na 220V kabel) a je to drbačka bez pojezdu ;), kabel mi nevadí

na příští rok plánuju tuto Makitu (na baterie nechcu), tak uvidím jak to půjde 😉  https://www.makita-cr.cz/zahrada-sekacky-elektricke/elektricka-sekacka-s-pojezdem-makita-elm4621-268586

Odesláno (upraveno)

Tak po téměř měsíci bolestí od kříže přes levou část prdelního svalu a kyčli až do lýtka mi dnes na rehabilitaci slečna masérka sdělila, že mám zřejmě FASCIKULACI stehenního svalu. Na úterý jsem objednán k neuroložce tak jsem zvědavej jak se k tomu postaví a hlavně KDY začnu normálně fungovat.

Dva týdenní pobyty na horách, které jsme měli už od jara na srpen naplánovaný, jsem úspěšně zrušil - momentálně nedojdu ani ze školy přes Kulaťák na stanici tramvaje bez toho, abych si musel i několikrát sednout na lavičku jako důchodec, tak 15 km procházky po horách jsou poněkud mimo realitu.

Ještě že jsem se rozsypal teď - neumím si představit v současným stavu den co den od rána do večera jezdit po český kotlině.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

no jo tělo si samo rekne když chce zvolnit a odpočívat 😉 na doktory se vyprdni a jen odpocivej samo odezní….

před 20 hodinami, oddie napsal:

Dneska jsem udělal celkem prd, ale včera jsem se nechal od děcka ukecat, že prý mě přeskočí 😎

pekny traily👍 to mají celoodoruzeny kola?

Odesláno
před 4 hodinami, Medvěd napsal:

si musel i několikrát sednout na lavičku jako důchodec

Znáš mne, určitě ti to nepřeji, 😥 ale těší mne že to sejme stejně "mladého" člověka, který na rozdíl ode mne je aktivní, běhá po kopcích a výletech.:roker Očividně to není jen o tom pohybu 🙊

Odesláno (upraveno)

Klemoňu - na rovinu ono by to s tou mojí aktivitou mohlo být ještě mnohem lepší - 15 km túry po horách jsou spíš procházky než sportovní výkony.

Kolikrát jsem si třeba říkal, že bych vyjel někam na kole, ale vždycky se našlo 1000 důvodů proč ne a našlo se něco důležitějšího.

Každopádně mi to zkazilo celý prázdniny a já doufám, že do září budu ready.

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...