Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Medvěd napsal : .... dnes jdou nová auta obecně mnohem větší jako by si parkovišťotvůrci vůbec neráčili všimnout.

No to až tak neplatí nebo spíše platí jak a kde- novější parkoviště  3-4? roky staré a místa vedle sebe jako pro škůdky 105 a tráboše. Před panelákem  staré nově nalajnované a  hned to namalovali tak, že zaparkuje o 5 aut méně než před tím! Těch malých nebo naopak zbytečně širokých stání jsem si všimnul po vícero městech.

To je ale mimo tuto rubriku, takže něco co sem , zase jen  napůl patří- konečně jsem se po delší době dostal k tomu, že jsem uvařil dršťkovou polívku. Dršťek zbylo ještě na jeden "kotel" , v mrazáku . Odebral jsem sekáčkem bez rozmazení.

Upraveno uživatelem dýzl
doplnění
Odesláno

Dnes ...? Jsem rad ze jsem prezil a ve zdravi muzu psat od sklenky bileho.

Boze co se to dnes delo na silnicich to skutecne hlava nebere jen namatkou a jeden z mala fakt TOP kousku.
Pripojovaci pruh Jicin/Robousy smer Ulibice pred MOLkou kamion uhne do leveho pruhu a to dilo predemnou namisto aby pridalo a v poklidu se pripojilo tak zastavilo - no s hruzou jsem cekal ranu ze zadu ktera by stala min pul mice ....
vezl jsem si techniku pro nataceni ktere nakonec tak trosku nebylo.

Valdice nadherna obec melo se natacet u Zebina predevsim dronem - vse se dohodlo jak letiste Jicin tak veznice Valdice ale tak nejak nebylo kde zaparkovat :( blokovat par mist pred skolou nekolik hodin ....?
U koni v jedne z postranich ulic me prislo tak trosku mimo /vzlet dronu/ tak ze par fotek a jel jsem pod Velis tam se zadarilo vic.
Voksice Slikovska hrobka bozi muka a samotny kostel v obci Velis

A pak uraa do Semil pro nejake drobnosti do tamniho Army shopu tesim se na Hejkala jak moc bude / nebude fungovat na zver - snad to bude fungovat ale obavam se pokud me nekdo nekde potka v lese nebude to uplne top :myslim

A zpatky zastavka na Tabore ale bylo jeste zavreno tak ze Tichankova rozhledna bude nekdy priste.

DSC06117.JPG

Hejkal-maskovaci-oblek.jpeg

Odesláno

Ahoj Pežoťáći

Dnes jsem se pustil do drobného tuningu sekačky. Hloubka dezénu koleček již nesplňovala předepsanou hloubku. 😀  Použil jsem dva rozvodové řemeny které byly vyměněny u motorů v předepsaném intervalu. Pokud se někdo bude ptát z jakého motoru značky Peugeot jsou tak netuším. Vzal jsem je na dílně z nádoby na odpad kde končí vyměněné díly, které si zákazník nepřevezme po opravě. Doufám, že se už nebude opakovat prokluzování koleček při sekání nerovného povrchu.     

IMG_2005 sekačka.jpg

Odesláno

Ne není to lepené. Použil jsem šrouby do dřeva  4 x 40 Hlavičky šroubů jsou na fotce vidět.  Gumicuky používám k částečnému otevření klapky na odfuk sekané trávy. Nedochází tak často k ucpání tohoto výstupu. Většinou sekám bez koše. 

Odesláno

@JVT  super nápad 👍, řemeny vypadají, že nebudou z 1.2 PT 🙈😂, jinak gumicuky používám na sekačce jako ty snad už 10 let, takže nemusím při mulčování ani měnit nůž :papa

Odesláno (upraveno)

..a je doma. První dojmy? Správně úchylné punkové vozítko pro postaršího hipstera.  :D  Po prvních 40ti kilometrech (silnice, polňačky a kousek dálnice) je to příjemná motorka s výborným podvozkem a snaživým motorem.

CLX 1.jpg

CLX 2.jpg

Upraveno uživatelem BubakGS
Odesláno

Mě se dneska podařilo sehnat ( a hned použít) nástavec na  1/2 golu - čtyřhran 8mm :mrk ale zrovna ten výpušťák už asi něco zažil, ale nakonec se podařilo ( šroub jsem koupil nový, tentokrát na imbus ;) )

Odesláno
Před hodinou, sitler napsal:

@BubakGS uz jsem to videl nazivo a vypada to az prekvapive dobre, tim spis, ze je to cinan. A koukam, ze tam maj v pozadi tu novou "mini" adventure 450 :)  

tvl.... ted jsem se vratil, najel jsem 100 kilaku jak prd.... ta vec ma i tempomat, LED vsechno, matrix predni lampu, plne stavitelny KYB podvozek, packy taky plne stavitelne, ten syrovy motor uz ted taha jak vztekla svine.... kovany rafky a bezdusove luxusni Pirelli Scorpion STR gumy ....  u tohohle snad musi ty jejich komousi dotovat vyvoz, bo to za ty prachy nechapu....    ..a ta 450 - tu si jdu vyzkouset v patek... ..to je taky narez.... 

Odesláno

Na tu 450 jsem zvedavej :) , taky ji chci zkusit, mohlo by to byt zajimave nenarocne priblizovadlo. Hard enduro me uz netahne, dalkovy cestovan itaky ne... a tohle by mohl byt dobry univerzal na jezdeni do prace a o vikendu to protahnout lehkym offem ala TCT.

Odesláno

právě jsem dokoukal v bedně nějaký automoto pořad, dozvěděl jsem se že velkou část řidičů ty různé asistenty v autě spíše se.rou a stresují, než by měly pomáhat 😯, proto je valná část hned v šourůmu nechá vypnout, nebo je vypne sama, většinou je to fakt o nervy vypínat je po každém startu, taky tam zjistili, že ovládání displeje je za jízdy nebezpečné  😯, tak se chci zoptat:  děje se něco ve státě, že ti chu.ji najednou objevili, co se už min. 20 let řeší na různých autoforech atd. ?? mno, aspoň takové pořady můžu zase vynechat 🙈:roker😉

Odesláno

@ozzy56 Resi se to tak ze se na palubku da velka obrazovka a ty plochy jsou velke jako "krava" ale jinak tam nic neni - staci se mrknout na novej Kodiaq ne nerikam ze je to spatne lepsi nez mala ploska kam se
netrefim u stojiciho auta natoz jedouciho ale "sakra" proc furt patlaci vec??
Navic ted mame ty otocne ovladace programovatelne /myslim si alespon / a pak se jednim ovladacem resi treba hlasitost po zmacknuti smery kam bude klima foukat - genialni :( a po dalsim stisknuti rychlost ventilatoru.
Jasne ze bude stale hlasitost a klima je na automat ale neprijde me to jako prakticke - jako napad Ok ale nic vic ....

Odesláno

A to mi junior furt vyhrožuje,  že prý nová dodávka,  co chci pořídit do školy, na mě bude při každém překročení rychlosti pípat a prý to ze zákona nebude možný vypnout natrvalo, ale bude se to muset deaktivovat po každém startu a ještě prý to nesmí být na jeden klik, ale složitější cestou.  No a když si to necháme zablokovat v řídící jednotce,  tak můžeme přijít o záruku, Výběrové řízení se teprve bude spouštět,  ale asi se na to budu muset zeptat. 

Odesláno (upraveno)

@Lihous   už i v TELEVIZI 🙈 😂 zjistili, že to valnou část řidičů vysírá a je to nebezpečné  (kdyby se aspoň ten displej nedal ovládat za jízdy !!!),  opravdu by mě zajímalo, kolik nehod tahle hovadina už způsobila ;), bohužel takhle v Bruselu nikdo neuvažuje, hlavně prachy, prachy...:(

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

@Medvěd Nevim jak jina konkurence ale co se jezdilo po fabrice tak to asi trikrat tak nejak s ozvenou piplo ?? A pak jen blikal smbol te znacky tak ze obdoba nekterych navigaci.
Pokud to ale bude rvat po celou dobu prekroceni to bude mazec.
Trvale to mela jeden cas tusim Saudska arabie ??? (Nevim presne co za stat) a tam to rvalo trvale obdoba nezapnutych bezp.pasu >120??

@ozzy56 Ja jsem stastny ze nas Pesek ma jen ABS tempomat central a elektricka okna zrcatka servo posilovac brzd a vse ostatni je na me ....

Upraveno uživatelem Lihous

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   2 registrovaní uživatelé

• Vytvořit...